HEDEF: ** haftada 1 kilo **

kızlar nörüyonuzz yaa.ben duştan çıktım saçımı düzleştiricem birazdan siz napıyorsunuz.hazırlıklar bittimi

Kızlar yarın kilo bildirimi yaptıktan sonra ben bırakıyorum. k.bakmayin benden bu kadar. devam eden herkese bol şans diliyorum inşallah istediğiniz kiloya ulaşırsınız sakın birakmayin. yine uğrarım arada. şimdiden iyi bayramlar herkese allaha emanet olun

kızlar nörüyonuzz yaa.ben duştan çıktım saçımı düzleştiricem birazdan siz napıyorsunuz.hazırlıklar bittimi
ayyyy daha yeni bitirdim öldüm bugun oruclu halde aksama kadar calistim çok şukur bitti artik rabbim ettigimiz dualari dilekleri kabul etsin inşallah amin

Kızlar yarın kilo bildirimi yaptıktan sonra ben bırakıyorum. k.bakmayin benden bu kadar. devam eden herkese bol şans diliyorum inşallah istediğiniz kiloya ulaşırsınız sakın birakmayin. yine uğrarım arada. şimdiden iyi bayramlar herkese allaha emanet olun
sikildin mi canm niye birakiyon artik senin yerine yapabilen bir arkadaş ilk sayfayi duzenler ben pek beceremiyom ama bekleriz yinede burda olmani

Olmuyor artık sıkıldım. İlk sayfayı konu sahibi düzenleyebiliyor. İsterseniz yeni bir sayfa açsın biriniz.[/QUOT
Slm kızlar hastalığımdan dolayı giremedim pek toparladım biraz siz nasilsiniz liliya noldu cnm birden böyle karar verdin bende bayram sonrası tam gaz devam ederiz dicektim dün akşamda regl oldum çünkü

Eğer kararliysanda sana saygı duyarım uzun diyetler yorucu oluyor bi yerde tıkanıyor insan bende cuma takımlarına girebilirmiyimki tekrar daha sıkı oralar

kizlar aranizdan azimli ve konu sahibi olup gurubu toparlamk isteyen arkadaş olsun ve yeniden bayramdan sonra başlayalim

Tabiki benide ekleyin bayramda saldim ama pazartesi sıkı dönüş yapcam suan 58.20 600 gram aldim vala

X