kiirmiiziinin zayıflaması gerekiyor

Bu arada ne sınavı canim

Iyi akşamlar canım iftarda
1kase etli topalak çorba
100gr evde az yagli sutle yapmış kakaolu puding
1 kasik makarna
Çay
9 gibi tarçınlı süt dusunuyorum meyvesi yesemmi

T ünaydın canım ya yoksun bugun yogunsun galiba taşınma teasindan bildirim yapim ben sahurda
1 elma
Yarım dilim tam buğday ekmegi
Biraz peynir
Aksam yazarım yine

Canim duzen falan kalmadi cook yorumluyorsun cokta dikkat edemiyorum 1 haftaya falan duzene girerim heralde. Sen durma devam et. Gorusuruz ara ara girerim yine

Sabaha daha kararli daha motive uyanmak istiyorum. Vermem gereken cookk kilom var ve ben 2 gun dikkat edip 3 gun birakiyorum. Yeni bir ben icin yeni bi baslangic lazim, hadi bakalim insallah bu sefer basaracagim...

Sabaha daha kararli daha motive uyanmak istiyorum. Vermem gereken cookk kilom var ve ben 2 gun dikkat edip 3 gun birakiyorum. Yeni bir ben icin yeni bi baslangic lazim, hadi bakalim insallah bu sefer basaracagim...

Canımmm aynen ve AYNIYIZ..
"2 gun dikkat edip 3 gun birakiyorum."
Gel bugün itibariyle birbirimizi itekleyelim birbirimizi günlük takip edelim ne dersin?
Gel bugün itibariyle İSTİKRARLI olalımmm

Benim de motivasyona çoook ihtiyacım var.

Tamam canim ben varim ve bugun kararliyim. Saglikli beslenerek hafta da en az 4 gun spor yaparak bu kilolardan kurtuluruz. Sende spor salonuna gidiyodun galiba bende en az haftada 4 gun yurumeyi planliyorum tabi cocuklarim izin verirse

Sira paylasimda
Sabah
1 yumurta,peynir,marul,roka,yesil zeytin 1dilim ekmek,yesil cay
Ara
Sekersiz turk kahvesi, 1 kuru incir,3 findik
Spor olarak 1 saat yuruyus
Spordan sonra 1 portakal, 1 bardak ayran
Aksam
1 tabak dolusu kuru fasulye yaninda turp, kuru sogan,tursu
Birazdanda cay keyfi

Bugunde kazasiz belasiz gecti cok sukur
Sabah
1 tost, 1/2 avakado,5 tane zeytin
Sonra 1 saat yuruyus
Oglen
2 haslanmis yumurta,1 kase yogurt,
Ara
2 mandalina
Aksam
1 tabak kuru fasulye
Buyuk bir kase salata
Birazdanda normal cay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…