- 30 Mayıs 2017
- 9.389
- 16.079
Kendi rengi koyu kahveuzun saç hastasıyım ben.keşke sadece kırıklarını aldırsaydın. boya birde güzel.ne renk senin saçın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kendi rengi koyu kahveuzun saç hastasıyım ben.keşke sadece kırıklarını aldırsaydın. boya birde güzel.ne renk senin saçın
ay hadi Allah kavuştursun canım sevindim senin için :)kızlaaarrr eşim biletini kesmiş bayramın 1. günü burdaçokk heycanlandımm
o istediğim renge tam döndüğünde atarım.Tamm foto at bakalim nasil olcak merak ederim ben
arasına ışıltı attır çok hoş olur.eğer açık renk seviyorsan tabiKendi rengi koyu kahve
çok büyük tepki vermez ama şu an ya şöyle 70 altına düşeydim iyiydi.ama 5 gün kullanacakmış.5 günü kalıyor ona da kurban bayramında gelecek.asıl o zaman baya değişmiş olurdum ama yapacak bişey yokAyyy senin adina cok sevindim canm gozun aydin ❤
aynen öyle...ben kaşımı bile aldırırken hep kendim yönleniririm.yoksa tey teyyy yaniOyle oldumu da insan guvenemiyor artik kuaforlere
gelme gelme diyordum adama ama şimdi nasıl heycan sardıtüm işi bitirdim bugünden yarını kendime ayırıcam inşallahay hadi Allah kavuştursun canım sevindim senin için :)
Bı ara yaptirmistim saçımın uçları yanmıştı. Bedevi talihi var bende:))arasına ışıltı attır çok hoş olur.eğer açık renk seviyorsan tabi
Pilavı ölçülü yemişsin bişey olmaz. Menü kötü değil yakızlar benim menü çorba oldu yaa
saat 13,30 da 1 süt mısır 3 siyah erik
saat 16,00 da 4 kaşık pilav 3 et köfte yoğurt
saat 19,00 da 1 tabak menemeni kaşıkladım.tüm gün kıçım yeri görmedi neredeyse temizlik yapıp yapıp acıktım hep.pilav yemeseydim iyiydi ama pilavda yemeseydim ekmeğe saldırırdım.gözüm döndü bir an
olsun bu bile guzel moral olur sana ve eşin icinde guzel bir değisim seni gorunce bu beş gunu guzel geçirin allah mutlu etsin sizi canmçok büyük tepki vermez ama şu an ya şöyle 70 altına düşeydim iyiydi.ama 5 gün kullanacakmış.5 günü kalıyor ona da kurban bayramında gelecek.asıl o zaman baya değişmiş olurdum ama yapacak bişey yok
insan çok calisinca ister istemez yemeden dayanamiyor iyi ettin inan tam anlamiyla tok birseyler yemeseydin ďaha zararli yiyeceklere yonelirdin çunki oo an hersey gozune zararsiz geliyorkızlar benim menü çorba oldu yaa
saat 13,30 da 1 süt mısır 3 siyah erik
saat 16,00 da 4 kaşık pilav 3 et köfte yoğurt
saat 19,00 da 1 tabak menemeni kaşıkladım.tüm gün kıçım yeri görmedi neredeyse temizlik yapıp yapıp acıktım hep.pilav yemeseydim iyiydi ama pilavda yemeseydim ekmeğe saldırırdım.gözüm döndü bir an
valla canm bu nerdesiniz dedigin saatte bizim ezan vakti yani oo an yemekte oluyom bennerdesinizz millett
Allah kabul etsiniftar: turlu yemek tavuklu 2 tane
4 kasik pilav
2 kare pide
1 kupa ayran
kucuk bir kase kiraz
6 bardk cay. hindistan cevizli 1 lokum
bir kac tane cakil cikolatalardan
Baya vicdan yaptım yaaaPilavı ölçülü yemişsin bişey olmaz. Menü kötü değil ya
Hepimiz çok Mutlu olalım inşallaholsun bu bile guzel moral olur sana ve eşin icinde guzel bir değisim seni gorunce bu beş gunu guzel geçirin allah mutlu etsin sizi canm