HEDEF: ** haftada 1 kilo **

Ayyy senin adina cok sevindim canm gozun aydin ❤
çok büyük tepki vermez ama şu an ya şöyle 70 altına düşeydim iyiydi.ama 5 gün kullanacakmış.5 günü kalıyor ona da kurban bayramında gelecek.asıl o zaman baya değişmiş olurdum ama yapacak bişey yok:işsiz:

kızlar benim menü çorba oldu yaa
saat 13,30 da 1 süt mısır 3 siyah erik
saat 16,00 da 4 kaşık pilav 3 et köfte yoğurt
saat 19,00 da 1 tabak menemeni kaşıkladım.tüm gün kıçım yeri görmedi neredeyse temizlik yapıp yapıp acıktım hep.:KK48:pilav yemeseydim iyiydi ama pilavda yemeseydim ekmeğe saldırırdım.gözüm döndü bir ano_O

saat 19,00 da 1 tabak menemeni kaşıkladım.tüm gün kıçım yeri görmedi neredeyse temizlik yapıp yapıp acıktım hep.:KK48:pilav yemeseydim iyiydi ama pilavda yemeseydim ekmeğe saldırırdım.gözüm döndü bir ano_O
Pilavı ölçülü yemişsin bişey olmaz. Menü kötü değil ya

çok büyük tepki vermez ama şu an ya şöyle 70 altına düşeydim iyiydi.ama 5 gün kullanacakmış.5 günü kalıyor ona da kurban bayramında gelecek.asıl o zaman baya değişmiş olurdum ama yapacak bişey yok:işsiz:
olsun bu bile guzel moral olur sana ve eşin icinde guzel bir değisim seni gorunce bu beş gunu guzel geçirin allah mutlu etsin sizi canm

insan çok calisinca ister istemez yemeden dayanamiyor iyi ettin inan tam anlamiyla tok birseyler yemeseydin ďaha zararli yiyeceklere yonelirdin çunki oo an hersey gozune zararsiz geliyor

iftar: turlu yemek tavuklu 2 tane
4 kasik pilav
2 kare pide
1 kupa ayran
kucuk bir kase kiraz
6 bardk cay. hindistan cevizli 1 lokum
bir kac tane cakil cikolatalardan

X