Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hakkında en hayirlisi olsun canim bu bi ayda kilo almaman super hemen hemen ayni kilodaiz inşallah zayiflarsin tabi bnde zayiflarim bi 55 olsaydim ah ahhh
Hakkında en hayirlisi olsun canim bu bi ayda kilo almaman super hemen hemen ayni kilodaiz inşallah zayiflarsin tabi bnde zayiflarim bi 55 olsaydim ah ahhh
Merhaba canım arkadaşım Nasıl duygulandım bilsen, tartı fotoğrafların.. an be an düşüşler... muhteşemsin. Ben ne yaptım biliyo musun 73 kilo oldum 68'den 73 e fırlamayı başardım. Dile kolay 6 kilo almışım.
Spora başladım. Spor beni düzene sokuyor, sporla hayatımda yeme içme düzenim oluyor. 70 den sonra kendi günlüğüme geri döneceğim. Seni tebrik ederim. Durmak yok bu yolda, giderek şişmek değil giderek sağlıklı kiloya düşmek hep hedefimiz.