Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

Selam kizlar

bugünkü menum
sabah
yagda yumurta
20 gr beyaz peynir bir salatalik ve yarim dilim tam bugday ekmegi

oglen
zeytinyagli taze fasulye
domatesli şehriye li bulgur pilavı ve yogurt

arada bir muz

aksama da brokoli karnabahar salatasi ile az bezelye yemegi yicem

Daha sonra da nar mandalina ayva vs meyve karisimi yapicam. Fena grip oldum. Umudum c vitamininde :)

Iyi aksamlar

Günaydın kızlar

Bsey sormak istiyorum size. Sabahlari limonlu su icen faydasini goren varmi. Birde ne kadar suya ne kadar limon sıkıyoruz. Metabolizmayi hizlandirdigini duydum da size danismak istedim

iy gunler fıstıklar :KK66:

Merhaba kızlar ben de giremiyorum kaç gündür doğru düzgün üniversitede sunumlarım başladı ondan affınızı rica edeceğim.. Dünkü menümü yazayım hemen
Sabah kk kahvaltısı
Akşam 1 tabak etli nohut salata 3 yk bulgur pilavı
Su 2.5 lt Spor Debbie

Bu hafta pek umutlu değilim kendimden salı günü akşam arkadaşlarla birkaç kokteyl devirdik kalori bombardımanı malum.. Çok pişmanım :KK17::KK17:

bende size katılabilir miyim?bende kilo vermek istiyorum.simdiye kadar -21.9 kilo verdim.hala 15 kilo kadar vermem gerekiyor.:KK49:

Kizlaarr. Bi süredir yokum çünkü vizelerim vardi nasilsiniz nasıl gidiyo kilo verme durumlari:)
Ben bu haftaicide baya yogun olcam ama sonra tam gaz burdayım:) bu arada artik 59a 1 kilo kaldiiiii:)))
M myheaven ben 3-4 gun ictim onu iyi tuvalete cikariyo ama kiloya etkisini bilmiyorum

Gunaydin kizlar
Bu hafta itiraf ediyorum baya kacamak yaptim
Gecen hafta 74.500 kg.
Bu hafta...75.100 kg. 600 gr artidayim:KK43:

Gunaydin canlar

Bu hafta 800 gram gitmis. 68,5 olmusum :)

iyi pazarlar herkese

Eklentiler

• 20141123_095459.jpg
    20141123_095459.jpg
    1 MB · Görüntüleme: 97
kızlaar ben bu hafta 60.6 yı gördm:)
topik maalesef bomboş kaldı. kimse giremiyo uzuun süredir..
yeniden toparlanmayı her seferinde düşünsek de iş/okul yüzünden girilemiyo..
umarım eski düzenimize kavuşur motivemizi yükseltiriz.

Selam kızlar, dün itibariyle biraz dikkat etmeye başladım. Dünkü menüm:
Sabah: 2 mısır patlağı, şekersiz çay
Öğlen: Çorba, karnabahar, yoğurt
Ara: 1 mandalina
Akşam: 1 enginar, 2 köfte, yoğurt
Ara: 3 kaşık aşure

Selam kızlar, dün itibariyle biraz dikkat etmeye başladım. Dünkü menüm:
Sabah: 2 mısır patlağı, şekersiz çay
Öğlen: Çorba, karnabahar, yoğurt
Ara: 1 mandalina
Akşam: 1 enginar, 2 köfte, yoğurt
Ara: 3 kaşık aşure
Canım kahvaltın çok az olmuş acıkmadın mı sonrasında benim gözüm dönüyor saldırıyorum resmen kahvaltım eksik olunca.. Enginar mevsimi geldi mi ki yoksa konserve mi? Bayılırım enginara :kk77:

Canım kahvaltın çok az olmuş acıkmadın mı sonrasında benim gözüm dönüyor saldırıyorum resmen kahvaltım eksik olunca.. Enginar mevsimi geldi mi ki yoksa konserve mi? Bayılırım enginara :kk77:
Bir gün önce çok yemiştim galiba kendimden hıncımı aldım :) Enginar mevsimi gelmedi canım, annem buzluğuma koymuştu onu yaptım. Bende çok severim :)

Merhaba

Bende 77.1 le dun diyete basladim. Amacim 3 ayda 15 kilo vermek 24 Subat ta 63 kiloyu gormek istiyorum.

1200 kalori diyeti yapiyorum. Herkese kolay gelsin. .

:KK24:

3 ayda 15 kilo çok rahat verilir:) umarım başarırsın
Sevgicimm nasılsın canım görüşmeyeli? Ben adımı değiştirdim ama eskisi görünüyor nasıl olsa diye açıklama yapmadım yabancı değil he benim :KK48: Bu ara üniversite programım yoğun çok sık giremiyorum eskisi kadar umarım herşey yolundadır :KK66: öpüyorum şekerim :KK15::KK15:

X