- 30 Mart 2015
- 532
- 635
- 42
-
- Konu Sahibi kiirmiizii
Tamam cnm ama ben akşamları mutlaka çayın yanında bişeyler atıştırıyorum kuru üzüm gibi mesela azcık ama
35 dk eliptiğimi yaptım geldim nerdesiniz kızlar
Boy 160 cnm ben yürüdümde ne oldu arkasından patlamış mısır yedimSupersin canim boy kacti. Ben bugun yuruyedim yaa
Cayin yanina dayanamadin dimiBoy 160 cnm ben yürüdümde ne oldu arkasından patlamış mısır yedim
yemeseydim yarın belkide düz olurdum 70 çok pişmanım
kızım istedi anne mısır diye film açtık ailecek yedim bende maalesef bugün düne göre +600 ümCayin yanina dayanamadin dimi. 1 haftadir o aliskanliktan kurtulmaya calisiyorum. Cayi demleyince yanina ne yesek diye dusunuyorum hep. Ama 1 haftadir aksam yemeginden sonra yemiyorum. Yememeye calis canim. Sana yasak olduguna inandir kendini
Sabah 10
1dilim peynir,domates,zeytin,dere otu,1/4 avakado,1/2dilim tb ekmegi, 1form cay
Saat 14
1 ayva,1/4 avakado
Saat 16
1 saat yuruyus
Aksam 17.30
1 kase dolusu sehriye corbasi
1/2tabak nohutlu bamya
1 kase yogurt
Gunaydin canim sende cok guzel gitmissin o zaman ikimizedeSelam kızlar günaydın
Dün kazasız geçti + 1 saat dolu dolu spor!
Sizden ne haber?
Tesekkur ederim canim 2 geri 1 ileri gidiyorum iste. Bunada sukur. Ayna goruntum hic degismedi sanki. Yada cok yavas ilerledigim icin bilmiyorum. İnsallah sende veriyorsundurtebriklerkiirmiizii darısı bir arpa boyu yol alamamış olan bana
Tesekkur ederim canim 2 geri 1 ileri gidiyorum iste. Bunada sukur. Ayna goruntum hic degismedi sanki. Yada cok yavas ilerledigim icin bilmiyorum. İnsallah sende veriyorsundur