kiirmiiziinin zayıflaması gerekiyor

Boy 160 cnm ben yürüdümde ne oldu arkasından patlamış mısır yedim
yemeseydim yarın belkide düz olurdum 70 çok pişmanım
Cayin yanina dayanamadin dimi . 1 haftadir o aliskanliktan kurtulmaya calisiyorum. Cayi demleyince yanina ne yesek diye dusunuyorum hep. Ama 1 haftadir aksam yemeginden sonra yemiyorum. Yememeye calis canim. Sana yasak olduguna inandir kendini

Cayin yanina dayanamadin dimi . 1 haftadir o aliskanliktan kurtulmaya calisiyorum. Cayi demleyince yanina ne yesek diye dusunuyorum hep. Ama 1 haftadir aksam yemeginden sonra yemiyorum. Yememeye calis canim. Sana yasak olduguna inandir kendini
kızım istedi anne mısır diye film açtık ailecek yedim bende maalesef bugün düne göre +600 üm

Sabah 10
1dilim peynir,domates,zeytin,dere otu,1/4 avakado,1/2dilim tb ekmegi, 1form cay
Saat 14
1 ayva,1/4 avakado
Saat 16
1 saat yuruyus
Aksam 17.30
1 kase dolusu sehriye corbasi
1/2tabak nohutlu bamya
1 kase yogurt

Selam kızlar günaydın

Dün kazasız geçti + 1 saat dolu dolu spor!

Sizden ne haber?
Gunaydin canim sende cok guzel gitmissin o zaman ikimizede . Cok guzel motive oldum da persembe misafirlerim geliyo yatili. Hafta sonuna kizima dogum gunu yapacaz insallah. Bakalim nasil olacak o yuzden bugun ve yarinda yurumem lazim. Onlarin yaninda yuruyemem
Cokta diyet modunda gibi davranmak istemiyorum

İyi aksamlar
Sabah 9.30
1 dilim tb ekmegi,1dilim peynir,8 zeytin,1/2 domates,1/2 avakado
Saat 15
1 saat yuruyus
Saat 16
1 elma,1 portakal
Saat 18
3 kasik makarna, 1/2 tabaktan fazla nohutlu bamya

Sabah 10
1 tost, zeytin,domates,marul
Oglen 13
4 kasik mkarna,1 kase yogurt
Aksam 19
1 kase mercik corbasi,Firinda tavuk ve salata

Hafta sonu giremedim cok kalabalikti yatili misafirlerim vardi. Kizimin 1. Yas gununu kutladik. Kasmadim kendimi ve kili alarak dondum. Olsun yine veririm

Kilom:67.2

Tesekkur ederim canim 2 geri 1 ileri gidiyorum iste. Bunada sukur. Ayna goruntum hic degismedi sanki. Yada cok yavas ilerledigim icin bilmiyorum. İnsallah sende veriyorsundur

ben de bu süreçte hem sporu bıraktım (Ankara'daki Merasim Sokak'ta patlayan bombadan sonra çocukları evde yalnız bırakma fikri itici geldi) hem de baya baya yedim. pes etmeyelim bakalım... mecbur şişmeyeceğiz kendimize dur! diyeceğiz.. kilomu cumaya bildireceğim azcık toparlayayım da..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…