- 30 Mart 2015
- 532
- 635
- 42
-
- Konu Sahibi kiirmiizii
Ne güzel ya bende kalca basen göbek kol gemi gereğinden çok fazla boyumda kısa olduğu için enime gidiyorum :)Bende kalça yok ama göbek çok büyük sanırsın 6 7 aylık hamile yim yok atistirmam buara börek çok yaptım biktimgormekten ama pu dingin tadını kontrol ettim
Boy kaçtı senin canım bende kalca 104 cm göğüs 94 göbek 95 bel 94 orntisiz bir vücut yapim var boy 165Ne güzel ya bende kalca basen göbek kol gemi gereğinden çok fazla boyumda kısa olduğu için enime gidiyorum :)
1 günde -300 super ötesi bence hele bide o sikmalara rağmen :) benim boyum 155 canim. Açıkçası vücut ölçüleri nerden ilgiliyi hic bilmiyorum o yüzden ölçmedim hicHayır li sabahlarkiirmiizii bugün sabah aç karnına tartıldim-300 iyimi sence 6li rakamları görebilirmiyim acaba
12 senedir görmedim 6 ları
Birazdan kahvaltımi atarım Eki Görüntüle 1691252
Boy kaçtı senin canım bende kalca 104 cm göğüs 94 göbek 95 bel 94 orntisiz bir vücut yapim var boy 165
Eki Görüntüle 1691271 Kahvaltım şimdi yapıyorum çok aciktim
Evet canım 30g peynir 5gr tulumpeyniriAyyy ne kadar az menun
Canım bende doyamıyorum ya dünyaları yedim sanki. Ama senin menu gayet iyi bence çok fazla yememissinBugunki menun öğlen küçük kase taze fasulye 1kase tarhana çorbası yagsiz
Arada yarım armut
1 elma Eki Görüntüle 1692030 Aksam yagsiz göğüs etinden mantar sote
3kasik makarna
Yarım kase yoğurt
Doymadim2 kasik sote den aldim
Bugün yemeye doyamiyorumkiirmiizii nerdesin arkadaş im
Evet dün bende doymak bilmedim habire tikinip durdum canım ona rağmen yinede iyiyiz..Sporumu yaptım aksam yemeğim tavuk patates salataydı ama tabaktaki yetmedi biraz daha yedim neyse yağsız pişirdim diye kendimi ikna ederken cayın yaninda 1/2 çikolata yedim oda yetmedi kuru incir kuru kayısı yedim bugün doyma hissim kayboldu :’-(
Öğlen menüsü için gayet güzel bence ama aksam karbonhidratı biraz azalt makarnayla baya almış olacaksın yaÖğlen yemegim canım Eki Görüntüle 1692752 Dün ki yagsiz sote
Makarna
Yagsiz sirkeli salata nasil iymi sence
Dün her şey güzel giderken akşam açlığımı bastıramadim eşim tatlı getirmiş cok abarttigimi dusunuyorum
Bugün aynen devam ediyorum kahvaltım falan olağan dışı onun için goruntulemedim ogleden sonra dikkat etmeye calıscam renglim yaklaışıyor muhtemelen ondan glifor yazmıştı doktor ictim dün hiç fayda etmedi
Öğlen foto atarım
Sen güzel devam edyosun