kiirmiiziinin zayıflaması gerekiyor

Hayır li sabahlar kiirmiizii bugün sabah aç karnına tartıldim-300 iyimi sence 6li rakamları görebilirmiyim acaba
12 senedir görmedim 6 ları
Birazdan kahvaltımi atarım
Ne güzel ya bende kalca basen göbek kol gemi gereğinden çok fazla boyumda kısa olduğu için enime gidiyorum :)
Boy kaçtı senin canım bende kalca 104 cm göğüs 94 göbek 95 bel 94 orntisiz bir vücut yapim var boy 165

1 günde -300 super ötesi bence hele bide o sikmalara rağmen :) benim boyum 155 canim. Açıkçası vücut ölçüleri nerden ilgiliyi hic bilmiyorum o yüzden ölçmedim hic

Ayyy ne kadar az menun
Evet canım 30g peynir 5gr tulumpeyniri

30g ekmek marul kahvaltıda çayı pek sevmiyorum ogleden sora iccem (ot caylarindan)
ara öğünde yarım trabzon hurması yedim
şimdi tarçınlı süt icyorm
Eşim bana acı yavsan otu almış arkadaşı tavsiye etmiş bağırsak çalıştırıyor diyor internet baktım bağışıklık sistemini kuvvetlendiriyo yazıyo daha birçok şey onu yapıcam kendime

Bugunki menun öğlen küçük kase taze fasulye 1kase tarhana çorbası yagsiz
Arada yarım armut
1 elma Aksam yagsiz göğüs etinden mantar sote
3kasik makarna
Yarım kase yoğurt
Doymadim2 kasik sote den aldim
Bugün yemeye doyamiyorum kiirmiizii nerdesin arkadaş im

Canım bende doyamıyorum ya dünyaları yedim sanki. Ama senin menu gayet iyi bence çok fazla yememissin

Sporumu yaptım aksam yemeğim tavuk patates salataydı ama tabaktaki yetmedi biraz daha yedim neyse yağsız pişirdim diye kendimi ikna ederken cayın yaninda 1/2 çikolata yedim oda yetmedi kuru incir kuru kayısı yedim bugün doyma hissim kayboldu :’-(

Hayırlı sabhlar canım
Evet dün bende doymak bilmedim habire tikinip durdum canım ona rağmen yinede iyiyiz..
Bende kendime yemeklerimi ayrı yagsiz yapiyorum ..
Eşim çocuklar yagsiz yemiyor. .
ekmegi 42 g
peynir 30g in (22 gr tulumpeyniri 8 gr beyazpeynir)
1 yumurta yi sucuklu yaptım çok az aldım
Maydanoz
1domates
Bugunde maraton başladı bakım dün çok kötü yorgundum krese hazırladıkları yordu
Ayakta uyuyordm

Günaydın canım sabah canım bisey istemeyince bunu yedim kahvaltımı öğlen yaparım belki. Senin menun bugün güzel afiyet olsun

Bugün dışarda yedik balık yedim salatayedim mısır ekmeği yedim kasmadım kendimi sonrada tatlı yedim. Yarin kaldığım yerden devam

Dün her şey güzel giderken akşam açlığımı bastıramadim eşim tatlı getirmiş cok abarttigimi dusunuyorum
Bugün aynen devam ediyorum kahvaltım falan olağan dışı onun için goruntulemedim ogleden sonra dikkat etmeye calıscam renglim yaklaışıyor muhtemelen ondan glifor yazmıştı doktor ictim dün hiç fayda etmedi
Öğlen foto atarım
Sen güzel devam edyosun

Yok canım bende aksam aynıydım çok yedim üstüne bende tatlı yedim inan kaç dilim yedim bilmiyorum aksam felaketti yani bende o yüzden resimlemedim ama.sabah devam ondada kaşarlı tost yedim neyse olan oldu önümüze bakalım ama.Kaçamak yaptığın da çok yediğinde yine yaz ki birbirimizi motive edelim yoksa yattı balık yan gider olayına gireriz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…