Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yılını yazmışlar zaten. Şu kadar yıl önce aldım şöyle oldu böyle oldu diye.Bunlar hangi tarihten bahsediyor? Mülkü alım ve satım zamanı önemli. Bugün alayım 10 ay sonra satayım yatırımı gayrimenkulle olmaz.
Napalım biz de öyleyiz işte.Ne 1+1 de olsa ev satarım ne ‘araba isterim’ diye tutturan kocama araba aldırırım ne de kaynıma bedelli parası veririm.
Ailece finansal okur-yazarlığınız yok maalesef.
Gençken böyle yanlış kararlar alıyor insanlar biz de yaptık benzeri hataları.
Siz yapmayın diye yazıyoruz.
Ev sizin, karar sizin…
Şu kadar yıl önce değil, dönem önemli. Pandemi dönemindeki kredi kampanyasıyla alıp 2023de bunu yazmak için satın alım sırasında alkollü olup bir sıfır fazla ödeme yapmak lazım meselaYılını yazmışlar zaten. Şu kadar yıl önce aldım şöyle oldu böyle oldu diye.
Yatırım tavsiyesi vermeyip konuyla ilgili yorum yaptığınız için çok teşekkür ederim haklısınız o kafadan da çıkmam lazım. Keyfi bi şey için neden para vereyim kiBence öncelikle 20k verebiliriz kafasından çıkın. Hiçbir şey vermek zorunda değilsiniz. Bu kafada gidersen yanarsın. Az bile vermeyin. Sizin aileniz keseniz ayrı.
“Paramı betona bağlamam onun yerine dünyayı gezerim yah” diyen asalak ekşicikeri örnek gösteriyor. bilmiyor ki oradaki yazarların 80% ya aile evinde yaşayan 35 yaşındaki herif yada orada burada apartlarda sürünen ev arkadaşlarıyla kalan koca koca insanlarBunlar hangi tarihten bahsediyor? Mülkü alım ve satım zamanı önemli. Bugün alayım 10 ay sonra satayım yatırımı gayrimenkulle olmaz.
Aynen. O entryleri yazanlar şu an ev kiralarına müdehale edilsin başlığında takılıyorlar. Ki 2 yıl bile gayrimenkulde beklemek için az bir zaman. Ekonomik koşullara gayrimenkul geç ama sert tepki veriyor. Pandemide, depremde, mültecilerde gördük olanları zaten.“Paramı betona bağlamam onun yerine dünyayı gezerim yah” diyen asalak ekşicikeri örnek gösteriyor. bilmiyor ki oradaki yazarların 80% ya aile evinde yaşayan 35 yaşındaki herif yada orada burada apartlarda sürünen ev arkadaşlarıyla kalan koca koca insanlar
Kaynınızın istemesi de bizi ilgilendirmiyor, kendi kararı. İnsanlar sizi düşünmüş, tabii anlayana.kendi paramızla ne yapacağımız da bizi ilgilendirir. İstersek evi satıp çarçur ederiz kendi kararımız.
Sonra pişman olup üzülmeyin de…Napalım biz de öyleyiz işte.
Ben burda kaynım istemesin engelleyin mi diyorum ki böyle bir cevap veriyorsunuz. Bu konuyla ilgili fikir danışıyorum sadece. O zaman forumdaki hiçbiiir konu kimseyi ilgilendirmiyor bu mantıjla.Kaynınızın istemesi de bizi ilgilendirmiyor, kendi kararı.
Amin inşallah. İnşallah üzülmeyiz kötü karar vermeyiz.Sonra pişman olup üzülmeyin de…
Allah doğru karar vermeyi nasip etsin.
Parasını betona bağlayıp zarar edenleri attım ben. Farkındaysanız ev almışlar dünyayı gezmemişler. Daraldım ev konusu artık kapansın bence“Paramı betona bağlamam onun yerine dünyayı gezerim yah” diyen asalak ekşicikeri örnek gösteriyor. bilmiyor ki oradaki yazarların 80% ya aile evinde yaşayan 35 yaşındaki herif yada orada burada apartlarda sürünen ev arkadaşlarıyla kalan koca koca insanlar
Ben betona1 tane parasını bağlayıp zarar eden insan tanımıyorum ta ki sizin açtığınız konuya dek.ne yapmak istiyorsanız yapın dedim zaten önceki sayfada.Parasını betona bağlayıp zarar edenleri attım ben. Farkındaysanız ev almışlar dünyayı gezmemişler. Daraldım ev konusu artık kapansın bence
Kızın evlendikten sonra çook pişman olacağını düşünüyorum zaten. Kaynım çok zor birisi eşimin ailesindeki en zor insan o. Üstüne para pul da yok. Aşkla olmuyor her şey. Aynı eve girince o aşk hep daim kalmayacaklar artık sorunlar da göze gelecek. İnşallah tahmin ettiğim gibi olmaz mutlu olurlar.Askerlik 6 ay değilmiydi ya bu erkekler iyice çıt kırıldım oldu böylesi evde gecindiremez evleneceği kıza yazık sizde vermeyin vallahi öğretmenlerin kaderi hep böyle sorunlu ailelere illaki maaşından tırtıklatmak oluyor ben olsam vermem hastalık olur tedavi olur amenna ama paşanın totusunun keyfi için 5 kuruş vermem asalak gibi utanmiyorlarda keyif için para beklemekten
ayrıca hiç kimse size şöyle yapın böyle yapın diye yatırım tavsiyesi veremez bu üstelik bir suç diye biliyorum ama şunu yapma bence diyebilir. özellikle ekşideki ergenlerin mesajlarını dikkate almayın. 2 yıl sonra saksı çok değerlenecek herkes saksı alsın dese inanacak mısınızParasını betona bağlayıp zarar edenleri attım ben. Farkındaysanız ev almışlar dünyayı gezmemişler. Daraldım ev konusu artık kapansın bence
Diğer konu kaynın para istemesinden çok daha önemli. Evi kiraya vermeyip boş tutun, kredisi yoksa yine zarar ettirmez. Şayet eviniz olsa yine anlardım ama bu devirde kirada olup ev satmak normal değil. Hem evi satmayınca kaynınız da para isteyemeyecek. Bizim fikrimiz önemli değil ama en azından askerlik işi olana kadar bekleyin. Zaten her türlü zarar edeceksiniz, bari değsin.Ben burda kaynım istemesin engelleyin mi diyorum ki böyle bir cevap veriyorsunuz. Bu konuyla ilgili fikir danışıyorum sadece. O zaman forumdaki hiçbiiir konu kimseyi ilgilendirmiyor bu mantıjla.
Bir de eksiciler ne derse tersi çıkıyor. Tersini yapmak makbuldür :) ben de orda yazıyorum okuyorum yorumlara bakıyorum ama asla oranın yatırım tavsiyesini dikkate almam. Erkeklerin aklı kit olur. Erkek ağırlıklı orası. Zaten yatırım yapabilenler genelde eşlerinin aklını dinleyen erkekler oluyor.“Paramı betona bağlamam onun yerine dünyayı gezerim yah” diyen asalak ekşicikeri örnek gösteriyor. bilmiyor ki oradaki yazarların 80% ya aile evinde yaşayan 35 yaşındaki herif yada orada burada apartlarda sürünen ev arkadaşlarıyla kalan koca koca insanlar