Kaynımın bedelli parası

Evet askerlikten sonra hemen isteme falan olacak yani o para uçar gider gibime geliyor. Devletin 150bin tllik faizsiz kredisi vardı evlenenlere, henüz onun şehrinde uygulamaya girmedi. Girerse onu çekip bedelli parasını o para ile ödeyecekti. Ben de kız buna müsaade etmez devlet o parayı evlensin diye veriyor dedim bedelli için değil. Şimdi sorun olmasa bile ilerde mutlaka sorun olur kızla aralarında. Ama zaten o kredi de şehre gelmedi yani alma imkanı yok. O parayı alırım bedelliyi kimden borçlandıysam öderim diye düşünüyor ama güven olmaz ki belki kızla ayrılacak belki devlet vermeyecek

Be
Benim eşim çok ballı bu konuda. 20 gün askerlik yapmış para almış üstüne :) öğretmen olarak gitmiş

Nazik yorumunuz için teşekkür ediyorum

Ben de böyle düşünüyorum zaten memurluk için beklerken çalışmıyor oluşu falan çok tuhafıma gidiyordu benim ama o gocunmuyor belli ki

Asla vermem. 1 Lira bir vermem. Cekirdek bile almam. Hem hadim hem cocuk istiyor.
Calişip kazansin. Sizin paranizla gerdeğe girmek istemesi bana cok anormal geldi

Parası yoksa gitsin doğru düzgün askerliğini yapsın. Ayrıca araba modeli yükseltmek için ev mi satılır ya ? İnsanlar bu devirde ev almak için kırk takla atıyor siz ise kirada olduğunuz halde duran evinizi satmak istiyorsunuz. Kimin fikriydi bu

Asla vermem. 1 Lira bir vermem. Cekirdek bile almam. Hem hadim hem cocuk istiyor.
Calişip kazansin. Sizin paranizla gerdeğe girmek istemesi bana cok anormal geldi
Şu an öyle bir isteği olmadı ama sürekli ablasının parasına çöken abisinden hediye şu bu isteyen biri olduğu için elimize para geçtiği an ister o belli

Ev 1+1. Kendi oturduğumuz ev olsa haklısınız ama değil. Çok küçük, balkonsuz, suriyelilerin doluştuğu bir apartmanda. Muhiti güzel bir tek. Temel satma sebebimiz araba yükseltmek değil ki. Altına yatıracağız çünkü evin sorunları canımızı sıkmaya başladı hem de altının getirisi daha çok oldu o yüzden

Şu an öyle bir isteği olmadı ama sürekli ablasının parasına çöken abisinden hediye şu bu isteyen biri olduğu için elimize para geçtiği an ister o belli

Kesinlikle ister. Her ailede var bu tipden. Siz şimdiden önleminizi alin.
Kesinlikle koklatmayin. Hem sizin hakkiniz hemde doğmamiş cocuğunuzun hakki var o parada.

Kesinlikle ister. Her ailede var bu tipden. Siz şimdiden önleminizi alin.
Kesinlikle koklatmayin. Hem sizin hakkiniz hemde doğmamiş cocuğunuzun hakki var o parada.
Henüz isteme durumu olmadan ev satılmadan dahi çıtlattım durumu. Kardeşin ister ama ödeyebilecek durumu yok o yüzden vermek istemem diye şimdiden söylüyorum ki sürpriz olmasın.

Böyle birine 20 bin verecek olursanız bununla kalmaz. Hadi bir şekilde askerlik bitti, düğün masrafları ne olacak. Evi, eşyası, düğünü, altını hangi para ile evlenecek.

Benzer bir kaynım sürekli para ister ama çok şükür bekar ve umarım evlenmez. Parazit gibi yaşamaktan zevk alan insanlar var. Sadece eşimden değil tüm akrabalarından para ister.

Planı şuydu bedelli için borç alacak, sonra dönünce kızla nikah kıyacak, devletin evlenenlere verdiği 150k krediyi alıp borcunu ödeyecek. Ben de o iş öyle olmaz dedim ya evlenmezlerse? Ayrıca ben kızın yerinde olsam asla izin vermem buna. Devlet bedelli için mi veriyor o parayı? Evlilik için veriyor. Hem de henüz yaşadığı şehre vermiyor yani tamamen bir muamma

25 yaşındaki hir erkek neden evlenmek ister ki hiç anlamam! Ayrıca hangi kız bakmış öyle tembel bir herife.
Dersanede tanışmışlar sevmişler birbirlerini. Aynı bölümü okumuşlar iki yıllık bi bölüm. Hiç geleceklerini düşünmemişler kısacası. Şu anda da sürünmek işte. Evlenmek istiyor evlenemiyorlar. 5 yıldır falan birliktelermiş. Ben de olsam beklemezdim kaynım eşim gibi sakin biri de değil aksi sert birisi. Evlendiklerinde kız pişman olur diye düşünüyorum ben inşallah mutlu olurlar.

Hangi il bilmiyorum ama büyükşehirlerde 1+1 evler diğer fazla odalılara göre daha çok talep görür yatırımcılar 2+1 veya 3+1 istemez mesela.
Memur,sağlıkçı,öğrenci herkes 1+1 ister ve kısa süreli kullanır 1-2 yıl gibi öyle girdimi çıkmak bilmeyen kiracıyla uğraştırmaz. Yani diyeceğim o ki muhiti popüler ise sırf suriyeliler var diye satmayın.onlar bugün var yarın yoklar kiracı neticede.

Kaynınıza gelirsek bu ne rahatlık bu ne genişlik. Hiç mi sülalede bir tane doğrucu davut yok “lan köpek sen kim olmayan paranla askerlik yapmak kim”diyecek.

Asgari ücretli çalışansa
Askere gitmezse 6 ayda
17.400x6=104.400 kazanır

Hani 180 bin bana koymaz benim maaşım 80.000 tl dese
80.000x6=480.000

Gidersem 6 ayım kayıp hem daha fazla para kazanırım diyorsa anlarım da ulan sen burada kalsan ne kalmasan ne kazanacağın para 104.000

Ne yapacaksın kalıp? Doktor musun hayat mı kurtarıyorsun?
Uyuz oluyorum böyle pembe g******* e ya

Askere gidene kadar satmayın o zaman.
Belli ki eşiniz verecek bu parayı siz ortada bir şey yokken dertlendiğinize göre. Elde para yoksa isteme şansı da olmaz eşiniz de olmayan parayı veremez. Kaynınız askere gidince satarsınız bu mevzuların yaşanacağından bu kadar eminseniz şayet.

Bu kesin kocanın fikridir. İyi model arabayla arkadaş havası atacak erkek vibe ı aldım.
Hava atmak değil ama bana kalsa bu arabayı satmam. Eşim illa yükseltmek istiyor. Bir yıl vazgeçirdim bu sene de geçirebilmem zor. Hevesini alsın sonra kendimiz ev alacağımız zaman muhtemelen model düşüreceğiz nasılsa

Eşim böyle bir para vermez. En fazla 20k dediğim gibi. Eşim bana hepsini vermeyi falan teklif bile edemez öyle söyliyim. Zaten bizim elimize para geçme durumu yokken de bedelli istiyordu. Kime neye güveniyor bilmiyorum ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…