Kaynımın bedelli parası

2 yıl sonra o altınlarla 1-0 alamazsınız maalesef. Bunu size daha genç kızken babasız kocasız kendi başına maraba gibi çalışıp 3 gayrımenkul almış insan olarak yazıyorum
Neden alamayalım onu merak ettim. Yani altın yerinde durmuyor ki her sene getirisi var. biz de zaten evden daha çok getirisi var diye satıp altın almak istiyoruz

Yani aldığımız şeyleri taksite böldürüyoruz vs. Kredi kartını soruyorsanız. Ama nakit avans falan kullanmıyoruz ya da öderken asgari ödeme tutarını değil tüm borcu ödüyoruz faiz girmemiş oluyor

Ev için yapar. Mecbur yapacak yani.
Aldığımız ev o an elimizdeki paraya göre en iyisiydi. Hangi evi alırsak da alalım aynı oranda artış yapacaktı yine altın daha çok artmış olacaktı. Bir şey değilmeyecekti yani.

Yani öncelikle iyi bir arabadan kötü bir arabaya geçmez eşiniz, o konuyu bi unutun
Köy yeri araba şart bunu anlayabiliyorum ikisi de öğretmen servis yok okula. Ama zaten iyi kötü 700 binlik araç varmış. Model yükseltmek için ev satmak bana fenalık geliyor kötü bir rüya görüyorum gibi çarpıntı yaptı yaşları da 20-25 sanmıştım değilmiş

Aldığınız şeyleri taksit yapıyorsaniz siz olmasanız da bir taraf o faizi illa ki ödüyor. Günümüzde böyle şeylerden kaçış çok zor.

Kaç senesinde aldınız evi? Yani ömrümde evden altına kıyasla zarar eden sadece sizi gördüm

Ay bana da fenalık geliyor hala inatla araba yükseltmek için ev satıyorlar denince. Kaç kere anlatayım içim şişti ya

Ben de aynı durumdayım. Babam bana bir daireyi satıp ikiye bölelim, kardeşinle sana verelim, üstünü de siz halledin bir ev alın dedi. Satalım dediği daire de İstanbul Bostancı’da. Kabul etmedim. Eş ailesinin de durumu iyi ama onlar elini cebine atmazken neden benim ailem bir kira gelirinden olsun dedim ve sonuç: Hala kiracıyım, uzun yıllar da böyle kalacağım.

Zarar etmedik. Altına oranla daha az kâr ettik. 1.5 sene önce aldık.
2 sene önce de annemler aldı, altına kıyasla çok daha yüksek şu an değeri. Gerçekten hiç anlamadım, ilk alırken yanlış bir ev alınmış sanırım. En azından şu an altını alırken biraz takipte kalıp zarar etmeyecek şekilde alın. Yine uzmanlara danisabilirsiniz, kademeli alis vs vs bir tavsiyede bulunurlar belki. En yüksekten alırsanız bi de onu amorti etmek gerekir aksi takdirde.

Neden alamayalım onu merak ettim. Yani altın yerinde durmuyor ki her sene getirisi var. biz de zaten evden daha çok getirisi var diye satıp altın almak istiyoruz
Altının fiyatı ne olsun istiyorsunuz?Savaş mı var kıtlık mı var tamam dolar/altın daha çok yolu var ama gayrimenkul Türkiye’de hep daha çok prim yapar. Allah korusun Marmara’da deprem olsa sizin o beğenmediğiniz ilçedeki pencerisiz 1+1 kirası 25 tl başlar. Fiyatı da 3 milyondan.Herkes diken üstünde en ufak sallantıda istanbuldan diğer iller göç alır. Kırsaldaki eski hayatınız bir daha eskisi gibi olmayacak gıdasından barınmasına.
Geçen sene büyük depremden sonra hatırlamıyor musunuz konya karaman niğde gibi illerde bile evler 2-katı arttı kiralar da dahil

Ay bana da fenalık geliyor hala inatla araba yükseltmek için ev satıyorlar denince. Kaç kere anlatayım içim şişti ya
Hazır evi satmışken, ele para geçince bari arabanın modelini de yükselteyim denmesi de akıllıca değil ki. Millet köyde çalışıyor diye dandik araba alıyor ekstra ya da modeli düşürüyor ziyan olmasın yollarda diye. Sizin eşiniz tam tersi.

Altının fiyatı böyle gitse bizim için yeterli. Zira aldığımız evden daha fazla kâr getirdi. Her neyse. Bu konu cidden çok uzadı teşekkürler yorum için

Ay bu arada model yükseltmek için alınacak arabayla mevcut araba arasında 150.000 tl varmış sadece aracın modelini markasını merak ettim çok da model yükselecek gibi durmuyor ki

Benim eşimde araba aşkı var recaizade mahmut ekrem onu düşünerek araba sevdası kitabını yazmış

Ay bu arada model yükseltmek için alınacak arabayla mevcut araba arasında 150.000 tl varmış sadece aracın modelini markasını merak ettim çok da model yükselecek gibi durmuyor ki
Kendi birikimimiz var 300k. Onun üstüne evden 150k yani toplamda 450.

Aldığınız şeyleri taksit yapıyorsaniz siz olmasanız da bir taraf o faizi illa ki ödüyor. Günümüzde böyle şeylerden kaçış çok zor.
Azına salık reis

Ya bu eş tam olarak Almanya'daki ithal damat modeli ben biliyorum köye giderken ucuz arabayla gitmeye asla ikna edemezsiniz.

Gercekten çok farklı bakış açısına sahip pes ettim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…