Kaynanamin igrenc davranislari ve konusmalari

Demek ki ondan daha iyi yetiştiriyorsunuz çocuklarınızı. Bunu kıskanıyor. Sürekli kıyaslama,övme,lafını etme olayı oluyorsa bilin ki diğer torununu arka plandan çıkartıyor. Allah kayınvalidenize akıl fikir versin. İğrenç birisi.

Yarıdan sonra okumadım.Çok geçmişi düşünmeyin en azından 2 sene öncesinden başlamayın.Yakın zamandaki dertlerinizi bile çok önemsemeyin.Geçmişle yaşamak çok sıkıntı mutlu olamazsınız

Çocuğu tek başınıza mı yaptınız? Bu çocuğun öz babaannesi yaa. Azcık vicdan. Böyle kaynana düşman başına.

İnanamıyorum ya bu nasıl birşey

Görüşmeyi bırak ne pahasına olursa olsun. Ileride çok pişme olacaksın çocuğumu nasıl ezdirdim diye. Sen çocuğunu mutlu etmeye yetersin. Çocuğun da bir zaman sonra anmaz adını. Yoksa büyüdükçe çocukta bu durum travma oluşturur

İnsanlar hiç yaslanmayacak elden ayaktan dusmeyecekmis gibi yaşıyor. Ektiğini biçer siz güzel canınızı sıkmayın. Size muhtaç olur bir gün. O gün gelince de övdüğü gelini bakiversin bi zahmet. Şimdi yapacağınız araya mesafe koymak

Kayinvalidenizin nasıl bir insan olduğu zaten ortada, ama anlamadığım çocuğunuza öyle şeyler söylemekten ziyade direk kayinvalidenize kendiniz cevap vermeniz daha mantıklı olmaz mı ? Birde görüşmek durumunda olduğunuzu düşünmüyorum, öyle bir zorunlulugunuz yok, alarm taktirsaniz belki daha rahat kalirsiniz evde, oldu ki illa goruseceksiniz kayinvalidenizin size ve çocuğunuza karşı olan bu saçma sapan davranışlarına asla izin vermeyin. Birşey mi diyor hiç geciktirmeden dediği anda açık açık söyleyin, çocuğun yanında bu şekilde davranamazsin deyin

burada beddua o çocuklarada gidiyor sanki yazık günah.kaynanan ayımcı bir kadın ama sende çocukları bile kıskanacak yapıdasın.

Lütfen görüşüp de çocuğun psikolojsini etkilemeyin daha şimdiden etkilenmiş ki babaanne ye kendini sevdirmeye çalışıyor. Yazık yavrum ya.

Hayır eşiniz nasıl yapabildi size böyle birşeyi annesinin yaptıklarını bile bile hemde, acaba esinizde sorunlu bir insan olabilir mi ? Şiddet çünkü normal değil biliyorsunuz

Götürmeyin çocuğunuzu ne münasebet ya. Zaten çok da umrunda değilmiş bir şey de demez. Üzüldüm kızınıza da. Kim bilir neler geçiyordur aklından. Neden götürüyorsunuz o ortama gitmeyin görüşmeyin illa gidecekseniz kızınızı götürmeyin.

Aman Allahım yorum yapana kadar neler yazmışsınız kaburgalarınızı kıracak kadar nasıl gözü döner Bi insanın kimse müdahale etmedi mi kızınızın babası zaten başlı başına psikolojisini bozar babaannenin ayrımcılık yapması çok hafif kalır zihninde

Seviyorsunuz sevmiyorsunuz muhabbeti yapmayin,sadece gorun bilin ve ona gore tavrinizi belirleyin.Boyle insanlar adinizi kiskanc takintiliya cikarirlar.
Esiniz neden ne yapayim diyor,benim esim bu davranislari karsisinda benimle birlik oldu,cok dirayetli durdu.
Ornegin cocugu kiskandiracaklar,babaannem diye paylasilamayacak koca kadin,tek amac oydu.
Esim,hadi cocuklar gidiyoruz derdi,kizim heves ederdi durayim oynayayim,derdikki hadi bakalim misafirlik bu kadar olur.
Oyle oyle alistilar,esim benden ayri davransaydi pesetmezdim ama zorlanirdim dogrusu.

Ne ne ne

Kayınvalideye kaynanalık yaptıran evlendiğinizin ertesi günü 4 kayınbirader bir kayınpedere bakmanıza gık demeyen, kayınvalidenize gitmek istemiyorsunuz diye kaburgalarınızı kıran kocanızdır.
Üstüne Söylenecek bir şey yok
Yine sessiz mazlum ailesinin her işine koşan karısına kaplan erkek modeli
Yine tüm suçlu kaynana kayınbaba orada görüşeceksin diye dayak atan koca değil

Kayınpederime sürekli hediyeler alır gidince yada geldiklerinde sadece onunla konuşursum. Mesela kapıdan kv ve kp girdi ya aaaa kızımın dedesi gelmiş hoşgeldin baba diyip kv ye hiç bişey demezdim gibi. kayınvalidemi yok sayar onunla konusurken yüzümü ekişir, pislikmiş gibi bakar diğer herkesle iyi olurdum ben sanırım, ha blrde eşinlz ne diyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…