- 18 Temmuz 2016
- 341
- 1.041
- 36
-
- Konu Sahibi Anneolmakmucize
Bana kalsa asla ve asla görüşmem Çünkü o kadar kötü iğrenç bir kadın ki 4 tane Kaynım var Onlara bile benim küçük kızımı kötülüyor yok işte bugün ayse buraya gelmedi aysesi diyormuski asli buraya gelirse ben gelmem o cok yaramaz diyomis birde bunu benim yanimda soyluyor ALLAHIN laneti uzerine olasica esim asker nobetci oldugu zamnlarda suan kaldigimiz yer issiz insaat dolu oldugu icin orada kalmamizi istiyor ve ben istemesemde zorla goturuyor kac kez tartistim gitmek istemiyorum diye yinede dinlemiyor Ben de korkuyorum açıkçası ya o burada yok Kendi Başımıza bir şey gelirse Bak senin yüzünden oldu demesin diye gidiyorum mecburenGörüşmeyin en iyisi yok gibi görün size ovunce iyi ne güzel deyin geçin...
İnşallah sevilmesin benim tek temennim o çok sevdiği eltinin çocuklarından ağlasın dediğiniz gibi umursamamaya çalışıyorum ama olmuyor ben umursamıyorum da kızım üzüldükçe ben daha çok üzülüyorumEvlenmeden önce bilmezdim bu kadar ruh hastası kadınların olduğunu. Neden böyleler bilmiyorum da boşverin de diyemiyorum, insan gerçekten iğreniyor saçma sapan kötülüklerinden.ben içinden çıkamadım insan olmak niye bu kadar zor geliyor bazılarına anlayamadım, hiç insanlık beklemeyin diyebilirim sadece. Sizin sevginiz yeter çocuğunuza, kim ne yaparsa kendine yapar. İlerde o da sevilmeyecek
Bana kalsa 1000 sene görmesem bir kere arayıp sormam o davranışından dolayı ancak eşim asker nöbetçi olduğu zamanlarda şu an kaldığımız yer İnşaat olduğu için korkuyor başınıza bir şey gelmesin diyor ve mecburen oraya gidiyoruz yani Haftada bir gün muhakkak orada kalmak zorundayız Allah'ın izniyle çocukların büyükse de kurtulsam oraya gitmektenKüçücük çocukla uğraşan bi insan pisliktir kötü kalplidir net.
Adam yerine bile koymam evine falan da gitmem gelmesini de istemem .
Zaten nedeniniz de var kadin bariz sevmiyor işte sizi de çocuğunuzu da siz de onu sevmeyin siz de onu istemeyin hatır gönül olacak bi durum kalmamış artık.
Cocuklarınızın psikolojisi için görüşmeyin bu kadınla...kendizi gectm cocuklarnıza yazık...kocanız cocuklara yapılanı görmüyomu nasıl izin veriyo?birde kafama takıldı mızır ne demek mızır deyip tutturuyoMerhaba arkadaşlar ben 5 senelik evliyim iki kız çocuğum var büyük olanı 3 yaşında eltim 14 senelik evli Onun da iki kızı bir oğlu var en küçük kızı 7 yaşında O da ben de kaynanam ların yanında kalıyorduk Ben yeni evlenmişim eve beni görmeye gelen misafirler oluyor du Kaynanan misafirlerin yanında sürekli eltimi övüyor şte böyle İyi işte şöyle iyi O olmasa ben ne yaparım o olmasa ben yaşayamam gibi şeyler söylüyor bu bu şekilde 2 sene boyunca sürdü düşünün Ben daha yeni evliyim eltim 14 senelik evli sanki Gelen giden eltimi bilmiyormuş gibi benim yanımda sürekli onu övmesi canımı çok sıkıyordu da her neyse buna artık alışmıştım benim kızım doğduktan sonra kaynanam kızımı bir kere olsun kucağına almadı bir kere olsun onu sevmedi ama eltimin 3 çocuğuna da baktı Türkiye'ye gittiği zaman 1 ay 2 ay kalırdı ve çocuklarının hiçbirini götürmezdi kaynanam bakardı onlara hala daha öyle zaten Ama benim kızıma gelince söylediği laf şu oldu Ölürüm de bakmam sebebini sorduğumda ise senin kızın mızır Ben ona bakmam dedi eltimin üç çocuğunu parka götürür Benimki yanlarında gitmek isteyince gel kızını al senin kızın bizim peşimize takılıyor der işin ilginç yanı nedir biliyor musunuz eltimin kocası yani kaynım kaynanamdan ve kayın babamdan nefret ediyor onların evlerine gelmesini bir bardak su içmesini dahi istemiyor hasta olduklarında hastaneye dahi götürmüyor kendisi gidiyorsa yalvarıyor lar bizi de götür ve götürmüyor Benim eşim de ailesine düşkün hastaneye düğüne ev gezmesine hep benim işim götürür onlari kadının bize karşı değişik anlam veremediğim bir düşmanlığı var. Hele de büyük kızıma karşı diğeri zaten 4 aylık Bu arada biz taşındık ama aramızdaki mesafe araba ile 5 dakika bu konuyu bugün açmamın sebebi Bugün bize geldiler hastaneden dönmüşler küçük kaynım götürmüş daha eve girmeden kapının önünde benim kızın havuzunu gördü şu Plastik havuzlardan hemen eltimin kızı 7 yaşında olan kızı ayse adi kızımı görür görmez Ama bu havuzu ver Ayşe'ye götüreyim işte Ayşe'nin amcaları Ayşe'ye daha büyüğünü alacak işte dün gece Ayşe bizdeydi biz onu çok sevdik sarıldık öptük amcaları ona yemiş aldı ve bunun gibi bir sürü saçmaladı ve yine Kızıma da sarılmadı öpmedi Hatta dedesi kızıma şeker almış onu bile Ayşe'ye götürecekmiş �ğrenç ötesi bir insan bana yaptıkları neyse de kızıma yaptığı benim canımı çok sıkıyor bundan sonra karar verdim artık hiçbir lafın altında kalmayacağım Gerçi daha önce sen benim kızımı niye sevmiyorsun dedim defalarca bana tek söylediği senin kızın mızır benim kızım hiç mızır değil Çok akıllı kendini bilen ve işin en kötü yanı da sürekli babaanne babaanne diyor Onun etrafında dönüyor olması İşte bu benim çok canımı yakıyor arkadaşlar Sizce ne yapmalıyım ben bu kadına eşimin hatrına oraya gittiğimde bir hafta kendime gelemiyorum sinirden onlar buraya geldiğinde yine bir hafta boyunca sinir krizleri geçiriyorum biliyorum Beni kıskandırmak için sinir etmek için yapıyor Ancak ben kıskanmıyorum sadece aşırı derecede sinir oluyorum Bana kalsa hiç sevmesin umrumda bile değil öyle cahil insanlar benim çocuğumu seveceğine hiç sevmesin ama çocuk iste istiyor.Beni neden sevmiyor diyor Bir de oruç tutmuş Allah'ından bulasıca kızlar Sizce onu kendi silahıyla vurabilmek için ne yapabilirim Biraz uzun oldu Kusura bakmayın ama anlatılacak o kadar çok şey var ki iğrençlikleri ile ilgili şimdilik bu kadarını söyleyeyim
Haklisin inan ama benim birtek saygisizligim olmadi ustelik kapimizdan ayrilmiyorlardi beni isteyecekleri zaman evlendik düğün gecemin ertesi günü onlar tatile gittiler 15 gün boyunca 4 kaynima ve kayınbabamı ben baktım eltimin evi 10 adım uzakta bir kere bile gelmedi Ama her ne hikmetse O çok kıymetli Ben de diyorum ki beni değil sanırım oğlunu sevmiyor ama Oğlumu da gördüğünde Kurban olurum lan canımlar havada uçuşuyor Hatta oğlunun yanında benim kızıma birazcık daha iyi davranıyor ani kısacası İğrenç ötesi bir insanMuhtemelen seni sevmedikleri için evlatlarınında kıymeti yok.Boşver derim ben seni bilmeyen evladını mı bilecek sen değer ver evladına sen sarıl oda anlayacak kimin ne olduğunu...Sinir krizi falan sağlığına yazık gerçekten el gibi gör zoruna öyle gitmez ben öyle yapıyorum
Yani şımarık mış yerinde durmuyor Muş koltuklarda oynuyormuş koltukları dağıtıyormuş falan filan işte eşim de biliyor biliyor Ama diyor ki ne yapabilirim Boş ver Sen de takma diyor Ben takmıyorum zaten çocuk üzülüyor diyorum zaten son zamanlarda o da çocuğumun üzüldüğünü gördü sanki kırılmaya başladı gibi o da kadın çok yüzsüz şaşırıyorsun hem bunları söylüyor hem bunları yapıyor hem de hiçbir şey olmamış gibi sohbet etmeye çalışıyor Ben işin içinden çıkamıyorum bugün Geldi ve gitti aradan 6 saat geçti hala etkisindeyimCocuklarınızın psikolojisi için görüşmeyin bu kadınla...kendizi gectm cocuklarnıza yazık...kocanız cocuklara yapılanı görmüyomu nasıl izin veriyo?birde kafama takıldı mızır ne demek mızır deyip tutturuyo
İnanın ben zaten gitmiyorum Gitmek de istemiyorum 1000 sene geçse görmek dahi istemiyorum ama dediğim gibi eşim asker ve nöbetçi olduğun zamanlarda şu an kaldığımız yer İnşaat dolu olduğu için başınıza bir şey gelir ben bundan korkuyorum o yüzden sizi oraya götürmek zorundayım diyor Açıkçası ben de ilk zamanlarda çok karşı çıktım Fakat daha sonra eğer başımıza gerçekten bir şey gelirse Direkt beni suçlayacak mı düşündüğüm için boynum bükük gidiyorum ayaklarım gitmek istemese de kalbim gitmek istemese de mecbur kalıp gidiyorumSizi istemiyorsa sizde gitmeyin
Bu israr niye???
eşin görmüyor mu cocuguna yapılan muameleyi nasil hazmediyor? ben olsam kapısını açmam hadsiz suratinida gostermem torununun ne çocuğum sevmiyo diye üzülür nede ben sinir olurum bu duruma.esinin hatri diye bisede yok beni ve cocuguma insan yerine koymayani bende koymam esinde benm cocuguma bu muamle yapiliyosa bende ayni muameleyi size yaparim diyecek resti cekecek olacak seymi canim icin yandi kucucuk cocuga.sosyal medyadan seni takip ediyolarsa devamli kizinla gecirdigin guzel vakitleri babasinin ona olan sevgisini kendi ailenizin onu severkenkk resimlerini falan paylaşın sanki o hic yokmus gibi davranin hayatinda görsün bakalim.Merhaba arkadaşlar ben 5 senelik evliyim iki kız çocuğum var büyük olanı 3 yaşında eltim 14 senelik evli Onun da iki kızı bir oğlu var en küçük kızı 7 yaşında O da ben de kaynanam ların yanında kalıyorduk Ben yeni evlenmişim eve beni görmeye gelen misafirler oluyor du Kaynanan misafirlerin yanında sürekli eltimi övüyor şte böyle İyi işte şöyle iyi O olmasa ben ne yaparım o olmasa ben yaşayamam gibi şeyler söylüyor bu bu şekilde 2 sene boyunca sürdü düşünün Ben daha yeni evliyim eltim 14 senelik evli sanki Gelen giden eltimi bilmiyormuş gibi benim yanımda sürekli onu övmesi canımı çok sıkıyordu da her neyse buna artık alışmıştım benim kızım doğduktan sonra kaynanam kızımı bir kere olsun kucağına almadı bir kere olsun onu sevmedi ama eltimin 3 çocuğuna da baktı Türkiye'ye gittiği zaman 1 ay 2 ay kalırdı ve çocuklarının hiçbirini götürmezdi kaynanam bakardı onlara hala daha öyle zaten Ama benim kızıma gelince söylediği laf şu oldu Ölürüm de bakmam sebebini sorduğumda ise senin kızın mızır Ben ona bakmam dedi eltimin üç çocuğunu parka götürür Benimki yanlarında gitmek isteyince gel kızını al senin kızın bizim peşimize takılıyor der işin ilginç yanı nedir biliyor musunuz eltimin kocası yani kaynım kaynanamdan ve kayın babamdan nefret ediyor onların evlerine gelmesini bir bardak su içmesini dahi istemiyor hasta olduklarında hastaneye dahi götürmüyor kendisi gidiyorsa yalvarıyor lar bizi de götür ve götürmüyor Benim eşim de ailesine düşkün hastaneye düğüne ev gezmesine hep benim işim götürür onlari kadının bize karşı değişik anlam veremediğim bir düşmanlığı var. Hele de büyük kızıma karşı diğeri zaten 4 aylık Bu arada biz taşındık ama aramızdaki mesafe araba ile 5 dakika bu konuyu bugün açmamın sebebi Bugün bize geldiler hastaneden dönmüşler küçük kaynım götürmüş daha eve girmeden kapının önünde benim kızın havuzunu gördü şu Plastik havuzlardan hemen eltimin kızı 7 yaşında olan kızı ayse adi kızımı görür görmez Ama bu havuzu ver Ayşe'ye götüreyim işte Ayşe'nin amcaları Ayşe'ye daha büyüğünü alacak işte dün gece Ayşe bizdeydi biz onu çok sevdik sarıldık öptük amcaları ona yemiş aldı ve bunun gibi bir sürü saçmaladı ve yine Kızıma da sarılmadı öpmedi Hatta dedesi kızıma şeker almış onu bile Ayşe'ye götürecekmiş �ğrenç ötesi bir insan bana yaptıkları neyse de kızıma yaptığı benim canımı çok sıkıyor bundan sonra karar verdim artık hiçbir lafın altında kalmayacağım Gerçi daha önce sen benim kızımı niye sevmiyorsun dedim defalarca bana tek söylediği senin kızın mızır benim kızım hiç mızır değil Çok akıllı kendini bilen ve işin en kötü yanı da sürekli babaanne babaanne diyor Onun etrafında dönüyor olması İşte bu benim çok canımı yakıyor arkadaşlar Sizce ne yapmalıyım ben bu kadına eşimin hatrına oraya gittiğimde bir hafta kendime gelemiyorum sinirden onlar buraya geldiğinde yine bir hafta boyunca sinir krizleri geçiriyorum biliyorum Beni kıskandırmak için sinir etmek için yapıyor Ancak ben kıskanmıyorum sadece aşırı derecede sinir oluyorum Bana kalsa hiç sevmesin umrumda bile değil öyle cahil insanlar benim çocuğumu seveceğine hiç sevmesin ama çocuk iste istiyor.Beni neden sevmiyor diyor Bir de oruç tutmuş Allah'ından bulasıca kızlar Sizce onu kendi silahıyla vurabilmek için ne yapabilirim Biraz uzun oldu Kusura bakmayın ama anlatılacak o kadar çok şey var ki iğrençlikleri ile ilgili şimdilik bu kadarını söyleyeyim
Hayır canım öyle bir durum yok evlendiğimiz zaman şuan kaldığımız ev inşaatı henüz bitmemişti mecburen kaynanam larda kalıyorduk 4 sene boyunca orada kalmak zorunda kaldım Bizde böyle bir şey yok ama onların yaşadığı yer de varmış Gelin geldi gelini görmeye geliyoruz Hayırlı olsun demeye geliyorlarmış ve sürekli görüştüğü kişiler yani gıcık olduğum zaten buydu 14 senelik eltimi Her gün evlerine gelenler tanımıyor bilmiyor da ben geldikten sonra kadının 14 yıllık eltimi ovesi gelmişEşin arkanda ise gorusme.
Bir de benim anlamadığım evlenince kaynana evine çıkıp millete kendinizi mi gosterdiniz? Ne değişik adetler.
Sizin aileden biri gelse sizle kalsa budurumda olmaz mıİnanın ben zaten gitmiyorum Gitmek de istemiyorum 1000 sene geçse görmek dahi istemiyorum ama dediğim gibi eşim asker ve nöbetçi olduğun zamanlarda şu an kaldığımız yer İnşaat dolu olduğu için başınıza bir şey gelir ben bundan korkuyorum o yüzden sizi oraya götürmek zorundayım diyor Açıkçası ben de ilk zamanlarda çok karşı çıktım Fakat daha sonra eğer başımıza gerçekten bir şey gelirse Direkt beni suçlayacak mı düşündüğüm için boynum bükük gidiyorum ayaklarım gitmek istemese de kalbim gitmek istemese de mecbur kalıp gidiyorum
Tam bir ruh hastasıymıs bu kadın... En hayırlısı görüşmemeniz olur yoksa ruh saglıgnz bozulurYani şımarık mış yerinde durmuyor Muş koltuklarda oynuyormuş koltukları dağıtıyormuş falan filan işte eşim de biliyor biliyor Ama diyor ki ne yapabilirim Boş ver Sen de takma diyor Ben takmıyorum zaten çocuk üzülüyor diyorum zaten son zamanlarda o da çocuğumun üzüldüğünü gördü sanki kırılmaya başladı gibi o da kadın çok yüzsüz şaşırıyorsun hem bunları söylüyor hem bunları yapıyor hem de hiçbir şey olmamış gibi sohbet etmeye çalışıyor Ben işin içinden çıkamıyorum bugün Geldi ve gitti aradan 6 saat geçti hala etkisindeyim
Canım hani dinen Bu yaptığının günah olduğunu yanlış olduğunu biliyor bunu bile bile buraya gelip yine Benim kızımın kalbini kırıyor o gittikten sonra kızım 10 dakika 15 dakika boyunca ağladı nenem bana niye havuza almıyor nenem Ayşe'yi benden daha mı çok seviyor falan dedi Yani oruç tutuyor ibadet ediyor ama kalp kırmaktan geri kalmıyor bunu demek istedimŞu cümlenin konunuzla ne alakası var anlamadım.
Gitmeyin, görüşmeyin, sizi sinirlendirmek gayesiyle yapıldığını düşündüğünüz şeylere sinirlenmeyin. Yok saymak en iyi eylemdir.