Kaynanamin igrenc davranislari ve konusmalari

Off Allah aşkına bu nedir kızınızı sevdirme çabalari üzüntüleri sevmesin onun sevgisinemi kaldınız kızıni tembihle oda babaanne deyip durmasın ne yapışık şeysiniz sevmiyorsa sevmiyor siz varsınız yetmezmi sevginiz ve kızınız çok şanslı bunun farkında bile değilsiniz öyle bir kadına çocukmu bırakılır 🙄aklım almıyor...

Eltin de iyi halt mi ediyor gezmeye gidiyor ama çocuklarıni götürme tenezzulu bile yok kaynanan ilerde bu çocuklar büyüyecek onların hayati adına karar vermek istediği anda yaptıklarının hepsinin boş olduğunu görecek şükür edin bakmasın sevmesin ilerde söz hakkı ister benden demesi...

Off Allah aşkına bu nedir kızınızı sevdirme çabalari üzüntüleri sevmesin onun sevgisinemi kaldınız kızıni tembihle oda babaanne deyip durmasın ne yapışık şeysiniz sevmiyorsa sevmiyor siz varsınız yetmezmi sevginiz ve kızınız çok şanslı bunun farkında bile değilsiniz öyle bir kadına çocukmu bırakılır 🙄aklım almıyor...

Eltin de iyi halt mi ediyor gezmeye gidiyor ama çocuklarıni götürme tenezzulu bile yok kaynanan ilerde bu çocuklar büyüyecek onların hayati adına karar vermek istediği anda yaptıklarının hepsinin boş olduğunu görecek şükür edin bakmasın sevmesin ilerde söz hakkı ister benden demesi...
Kaynanama kendimi sevdirme cabam hic olmadi ne nisanliyken ne evliyken cocugum oldu esim hep destekcim bence o esimden beni kiskandigindan yapiyor ben bunu yeni anladim cocugumda ilginctir 1 haftadir ona tepki gosteriyor o beni kizdirmak icin yapiyordu bak bir torunundan oldu kim ne yaparsa kendine yaparmis sozu cok dogruymus artik umrumda bile degil yapsin cocukta nefret etsin dedigin gibi senin yuzunden cocuk beni sevmiyorda diyemez Allah buyuk tuzak kuranlari kendi kuyularina atiyor Kurban oldugum

Arkadaslar ilginiz ve yorumlariniz icin cook tesekkur ederim benim kesin kararim artik hic bir sekilde kafaya takmamak cocugum uzuluyor diye uzuluyordum ama artik anladimki o ne yaparsa kendine yapar kizim artik yanina gitmiyor babasi koye gitcez dediginde ben gitmek istemiyorum diyor gidincede elinde boyama kitabi bazen legolariyla oynuyor cok mutluyum takmiyorumda hepinize tekrar tesekkur ederim Allaha emanet olun..

Küçüklüğümü hatırladım aynı muameleleri gördüm daha doğrusu kardeşimle ikimiz gördük fazlası var eksiği yok.Kandillerde bayramlarda onu aramamı istiyor ama içimden gelmiyor.Ailemin yanına gittiğimde yanına uğramamı istiyor beni görünce ağlıyor yavrum diyor ellerimi avuçlarımı öpüyor o kadar sahte ki inanmıyorum evlenene kadar annemin babamın zoruyla gittim hep.Sevmiyor musun dersen seviyorum babaannem nasıl sevmem kan çekiyor ama çocukluğumun kırgınlığı içimden gitmiyor.Büyüyünce kızın da böyle hissedecek şimdi küçük anlamıyor kıyamam ben ona😢

Görüşmeyin ozman. Kv g.tune yapışmak yerine tavrınızı koyun. Gidip gelmeyin oda gelmesin. Kızınızı da göstermeyin. Değer bilmez insanlara ne yapsanız boş. Kendinizi yıpratmayın hayatınıza evinize mutluluğunuza bakın.

X