Kaynanamin igrenc davranislari ve konusmalari

Sizin aileniz nerede? Gidip kalabileceğiniz başka bir akrabanız yok mu?

Sizin aileden biri gelse sizle kalsa budurumda olmaz mı
Keşke öyle bir şansım olsa iki kardeşim var İkisi de evli çocukları var ve bize uzaklar kızlar işin içinden çıkamıyorum ben Yani mecbur olmak beni daha çok üzüyor daha çok sinir ediyor Eninde sonunda Buna bir çare bulmam gerekiyor Bu arada o eltimle benim aram çok iyi kadın beni kaynanamdan daha çok seviyor arıyor soruyor Tüm özel günlerde kutlamalar yapıyor yani eltimle ve eltimin çocuğu ile hiç bir sorunum yok sorun tamamen kaynanamda

O kadar güzel anlattınız ki gerçekten aynen söylediğiniz gibi insanın nefret ettiği kişi çocuğunun sevse insan o kişiye karşı yumuşar ama sevdiği kişi de çocuğuna kötü davranırsa işte böyle cevap da veremiyorsan kendini yer bitirir benim gibi Ben şöyle bir karar aldım artık o kadının yaptıklarını kafama Hiç takmayacağım ve çocuğuma da güzel güzel anlatacağım acaba çocuğum babaAnnen seni sevmiyor Boş ver sen de onu sevme mi desem bilemiyorum ki doğru olur mu bu ya da bunu çocuğuma nasıl açıklayabilirim ama kırmadan Onun da babaannesine Sevgi göstermemesinin nasıl sağlayabilirim

Olacağı varsa heryerde olur gorusmeyin

kaynana gelin olayına hala çözüm bulunamıyor çünkü istisnalar hariç
Kaynanalar gelin düşmanı

Siz kayınvalidenizin yüzüne o an neden böyle diyorsun kızım üzülüyor görmüyor musun diyor musunuz?
koskoca kadınsınız kusura bakmayın. Evlenip çocuk yapmışsınız, tek başınıza kalmak için eşinizi ikna edemiyor musunuz? Mecbur falan değilsiniz oraya gitmeye.

Koca hastane dikiyolar bir senede. 4 sene ne insaatiymis? O süreçte boşuna dolmuşsun işte.

Sonuc itibariyle o havuzu verdiniz mi eltinize goturmesi icin?
Hayır tabii ki vermedim Ben kızıma bir terlik alsam hemen ertesi gün 2 kaynım da onun ayşe'sine terlik almış oluyor bak benim torunumun terlikleri daha güzel Üstelik amcası aldı diyor Ben ona niye kızımın havuzunu vereyim Zaten bir tane havuzu var Ve şuan kaldığımız yerde çok sıcak bir memleket 46 derecede sıcaklık var korona yüzünden denize de gidemiyoruz o aç gözlü kadının istediğini ona vermedim yani

Koca hastane dikiyolar bir senede. 4 sene ne insaatiymis? O süreçte boşuna dolmuşsun işte.
Haklısın canım ama eşim tek başına çalışıyor E bir de o iğrenç kadınların evinde kaldığımız için her seferinde bizi mutfak masrafına dahil ediyordu elektriğe suya bir yandan bunları yapıp Diğer yandan evimizi bitirmemiz kolay olmadı Şöyle ki ev tam bitmemişti bile ben bıkmıştım artık o yüzden Kavga görüntü taşındık Sen söyleyince aklıma geldi bir de biz taşıyacağımız zaman oğluna şey diyor Ben senin evden ayrılmanın hiç istemiyorum Biraz daha kal Şurada ne kadar ömrümüz kaldı ki bizimle oturun falan dedi Ben de eşimi bizi o kadar çok seviyorum ki dedim O yüzden dedim kızımi bir kere bile kucağına almadı bir kere bile sevmedi yüzüne gülmedi dedim ve bayağı bir kavga ettik Öyle taşındık

Söylüyorum canım kaynanama 100 kere sen benim çocuğumu sevmiyorsun Bari bunu çocuğa belli etme diyorum sen bunu nereden uyduruyorsun diyor bana e kucağına almıyorsun bir kere sevmiyorsun Ayşe'yi görünce oy Ayşem canım bir tanem gel diyorsun Benim kızım senin yanında yere düştü Arkanı dönüp çocuğu kaldırmadın dedim yani ben söylüyorum canım yüzsüz diyorum ya sana çok yüzsüz bir kadın bana diyor geçen gün işte eltimin büyük kızı bu hastaymış banyoya falan girmiş eltimin büyük kızı bunun sırtına Ovmuş anlatıyor bana işte geldi benim sırtımı ovdu falan dedi Ben de sen kime bakmışsan o Sana bakacak dedim senin bakmadıklarının sana bakmasını bekleme dedim yani Bunu da yüzüme karşı söyledim Ama kime söyledim tınlamadi bile kadin ya da bana belli etmedi

Babaannem mikroplu de bütün mikroplar. Onu sarmış ona yaklaşma sevme onu de..

Babaannem mikroplu de bütün mikroplar. Onu sarmış ona yaklaşma sevme onu de..
Ahhah Ay Allah senden razı olsun yorumunu okuyunca öyle bir güldüm ki Allah da seni güldürsün Geçenlerde kızım susamis Mutfağa su almaya gitmek istemis Kaynana bunu Mutfağa sokmamis kizim aglayarak geldi soyledi bana neden dedim kizima neymiş sürekli bardak kirletiyormis Neyse ertesi gün biz eve geldik eşim nöbetten gelince ben de kızıma dedim ki eğer nenen seni çağırırsa yanına gitme ona de ki sen beni mutfağa sokmadın Sen beni kovdun Ben de sana küstüm de dedim Bir dahaki nöbette oraya gittiğimizde görümcemlerde gelmiş oturuyoruz böyle kızma dedi ki bak dedi yere çekirdek düşmüş onları al dedi kızım da ben sana küstüm seninle konuşmuyorum nene dedi kaynana da neden küstün dedi benim kız da sen beni Mutfağa sokmadin bagirdin bana O yüzden sana küstüm dedi Herkesin içinde diyor ki sana bunu kim öğretti Sen bana söylüyorsun küsüyorsun şeytan ya bildiğin şeytan kadin kizimda dese annem soyledi Vallahi cevabini vercektim ama kizim bisey demedi

Son düzenleme:
Ne güzel dediginizi yapıyor kızınız bu arada dediğimi uygulayın hani bardaktaki kirler varya onlar minik mikroplar o mikroplar babaanneyi ele geçirmiş bu yüzden kötü davraniyor sende ona dokunma sana mikrop bulaşmasın de ciddiyim işe yarayacaktır :)

Böyle insanlarla ben olsam ne kendim ne çocuğumu göstermezdim. Eşiniz isterse gitsin görüşsün
Canım büyük ihtimalle yorumları okumadın orada da belirtmiştim eşim asker olduğu ve kaldığımız yeni inşaat olduğu için eşim Haftada bir kere nöbete gittiğinde mecburen oraya gitmek zorunda kalıyoruz Bana kalsa ben de görüşmem görüştürmem de ama benim asıl yapmak istediğim kaynana denen yaratığın diğer torunlarının sevdiğini gören kızım üzülmesin diye onu Nasıl teselli edebilirim yani babaannesinden Sevgi beklememesini nasıl sağlayabilirim

İnan ki deneyeceğim Ama biliyorsun ki Çocukların kalbi çok büyük öyle özlüyorum ki yavruma o cadının diğer torununu sevdiğini görünce oda kucagina ilismeye calisiyor sirf benim kizi sevmemek kucagina almamak icin onuda kucagindan indiriyor

O rezil kadın küçücük çocuğu üzüyor ya allah nasıl biliyorsa öyle yapsın. Çocuk büyüsün az o zaman onu adam yerine koymaz. Aynı şeyi bizim anneanne de yaptı bize annemin çocuklarını adam yerine koymazdı ama ne oldu büyüdük unutmadık şimdi ölmek üzere annemle haber yolluyor işte vicdan rahatlatmak için. Boşverin sevmezse sevmesin öyle çok büyük travma olmaz siz sevin daima ona hissettirin

Siz görüşmeyi kesin çocuğunuzà boyle yapiyorlarken de evinize asla kabul etmeyin.
Çocuğa babannen seni sevmiyor demeyin sakin üzülür. Ayrıca cocuğun saygısizlik yapmasına temel atmak çok yanlış olur. Ve bunu doğal karşılayacak zamanla siZe dahi yapabilir. Siz herzaman çocuğa güzel şeyler öğretin nefsinize uymayın uzak olun.
Zamanla çocuğunuz zaten hisseder ona göre uzak durur kendiliğinden ..

Amcası aldı etti senininden güzel dediği an kizinizi odadan yollayıp,çocuğumâ böyle şeyler söylemeye devam edip uzecekseniz evimden çıkın gidin deyin.

Sevmek zorunda değil belki ama torunlar arasında ayrımcılık yapması aşırı alçakça, inanıyorum benim başımda da var maleseff. Hiç bir lafın altında kalma samimi de olma. Sevmezse sevmesin kızını bakmasında sem güçlü ol. Ele avuca düşünce eltine şutla. Hiç de bakamam valls bana kızmayın bakmak zorunda da değilim böyle çirkin bir kadına yallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…