- 9 Mart 2014
- 211
- 349
- Konu Sahibi Anneolmakmucize
Sizin anne babanız yok mu kardeşleriniz ? Anneanneye yönlendirseniz onu sevse babanneden soğutsanız çocuğunuza babaanne mızmız kızım deseniz biraz stratejik davransanız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynı şehirde misiniz eşinizin ailesiyle?Kendine yapılanı geç çocuğuma yapılanlardan dolayı gostermezdim torunlarını ,gerekirse gidip gelme cocuklarida gönderme çok bayildigi torunlarıyla devam etsin niye dert ediyorsun,benim kaynana da kızlarından olan torunlarını çok sevdiğini bize almazdı onlara hediye aldığını onları oynatirdi bunları anlayinca gostermiyorum çocuklarımı kendim küsüm zaten cocuklarida senede iki kere anca görür onuda eşim ısrar ettiği icin.
Evet,aynı sehirdeyizAynı şehirde misiniz eşinizin ailesiyle?
Canım kasten kırmadı bilerek yapmadı yani tartışırken Ben yere düştüm O da üzerime düştü dizi kaburgama denk geldi ve kaburgalarım kırıldı tek sebebi Kayınvalidem di Çünkü ben oraya gitmek istemiyordum onun yüzünden Şimdi boş ver sevmiyorsa sevmesin canı cehenneme biz seviyoruz ya çocuğumuzu falan diyordu Ben de çocuk onları görünce üzülüyor diyordum bu şekilde bir kavga çıktı ve tartıştık Ben ayağa kalktım o üzerime gelmişti takılıp düşünce üzerime düştü Aslında beni tutmaya çalışıyordu amacı bana zarar vermek değil di Eşim bana hiç şiddet uygulamadı Hatta beni çok seviyor ve bana hak veriyor ve diyor ki burada ipsiz sapsız size zarar vereceğine varsın orada Annem çocuğu sevmesin sıkıntı yok diyor Onun düşüncesi de buevet o çok düşünceli koçiş
Ama kv kötü, hata iğrenç
Yersen...
Daha önce de yazdım eşimi çok seviyorum o da beni çok seviyor kaburgamı bilerek kırmadı Biz tartıştığımız zaman üzerime düştü ben düşerken beni tutmaya çalıştı aslında eşinde tartışırız ama hiçbir zaman bana şiddet uygulamadı o ilk kez oldu ve son kez hala daha bana hiçbir şiddet uygulanmamıştır tartıştığımız zaman bile kendisi haklı olsa da benim gönlümü almasını her zaman bilmiştir Allah işin başından eksik etmesin Onun yerinde pısırık başka bir koca olsaydı annesinin tutar gerçekten kaburgamı karardı ama Allah'a şükür eşim hiçbir zaman annesini tutup benimle dövdüğü ne de şiddet uyguladı sadece tek tartışma mı Ben oraya gitmek istemiyorum O da şu inşaatlar bitsin evler bir dikilsin inşaatlardaki işçiler bir çıksın hep evimizde kalırız diyor Olay bu yani Haftada bir gün gidecek olmak bile beni o kadar strese sokuyor ki eşimle tartışmamız a sebep oluyor tek sebebi yine söylüyorum o şeytan kadınYanlış kişiye bilenmiş. Eşi değer vermiyorki kv niye versin. Ama ben böylelerine üzülmüyorum. Bile bile devam ediyorlar. Kocasına gücü yetmediği içinde kv desinden hıncını çıkarmak istiyor ama oda onu takmiyor gördüğümüz gibi
Kim ben mi Çocukları kıskanıyorum Pardon da Siz bunu nereden çıkardınız yorumlara okusaydınız benim eltimi ve eltimin çocuklarını ne kadar çok sevdiğimi okudunuz çocukları büyük kızı Haftanın dört günü bende kalır çocuk evine gitmek istemiyor bütün pislik kaynanam da onun olmadığı yerlerde zaten çocuklar çok iyi anlaşıyorlar küçücük çocukların neyini kıskanacam Ben Allah aşkına bu söylediğin saçmalık yorum yapacağım diye lütfen yorum yapmayın Ben sadece buraya konu açmamın tek sebebi çocuğum babaannesinin diğer torununu severken kendisini Neden sevmediğini söyleyip üzülmesini istemiyorum bunun için nasıl bir çözüm bulabilirimburada beddua o çocuklarada gidiyor sanki yazık günah.kaynanan ayımcı bir kadın ama sende çocukları bile kıskanacak yapıdasın.
Öncelikle Cevap verdiğin için teşekkür ederim ama güzelim tekrar söylüyorum eşim bilerek yapmadı kaynanam yüzünden Evet tartıştık şimdiye kadar 5 senemize girmek üzereyiz asla bana şiddet uygulamadi eşim biz tartıştık Nedeni o kadin Geri geri giderken ayağım takıldı Aslında onun yüzünden tartıştık sebebi oydu o kadın yere düşünce esimde üzerime düştü dizi kaburgama denk geldi yani kasten yapmadı Allah eşimi başımdan eksik etmesin onun yerine başka birisi olsaydı şimdiye çoktan boş bosanmistik Bana tek dediğin şu inşaatlar bitsin Buralar doğru düzgün bir yer olsun söz veriyorum bir daha gitmeyeceğiz daha ne desin adam Sonuçta annesi kalkıp kadınımı dövecek hatta bana diyor Oraya gittiğimizde odaya gir hiç çıkma televizyon izle takma boş ver diyor Bir keresinde şey bile dedi Sen kızımızı onun yanında daha çok sevKayınvalideye kaynanalık yaptıran evlendiğinizin ertesi günü 4 kayınbirader bir kayınpedere bakmanıza gık demeyen, kayınvalidenize gitmek istemiyorsunuz diye kaburgalarınızı kıran kocanızdır.
Canim kackez esimle tartistim belki bu soyliycegim seye kizacaksin ama sirf bu yuzden kavga ettik ve esim iki kaburgami kirdi terkettim onu yalvar yakar aylarca babamin evinde kaldim ustelik dogum yapali daha 1 ay olmusken oldu bu olay ben asla istemiyorum her seferinde kavga cikiyor bosanacagim senden dedim dava acmaya kadar gittim tamm dedi affet dedi zorlamiycam dedi ailem gitme dedi bu kacinci gidersen ve tekrar gelmek istersen biz seni kabul etmiycez bu sefer dedi cocuk oyincagi degil dedu yok duzeldi her dedigimi yapiyor dedim geldim 1 ay sonra yine ayni burasi tekin degil yok gecwn gun su oldu bu oldu sarhoslar geziyor burda vs vs anliycagin gercekten mecburum kaynanama yaranmak icin hic birsey yapmiyorum o ilk evlendigim zamndi cocugum yokken yemekti bulasikti 4 kaynim kayinbaba hepsine baktim yinede eltimi ovdu durdu dogum yaptim cocuguma davranisini gordum yemek yedim biraktim yere bisey doksem temizlemedim ne dese yapmadim yapmamda yapmiycamda Allaha yalvariyorum benim elime dusmesin ona bakmam birde gunahina girmiyim diye bunu benim cocuguma baskasi yapsa yirtar atarim onu ama bu seytan kafinin yaptigini el yapmiyor iste
büyük puntolu yerden ben o anlamı çıkarmadım şahsen.Canım kasten kırmadı bilerek yapmadı yani tartışırken Ben yere düştüm O da üzerime düştü dizi kaburgama denk geldi ve kaburgalarım kırıldı tek sebebi Kayınvalidem di Çünkü ben oraya gitmek istemiyordum onun yüzünden Şimdi boş ver sevmiyorsa sevmesin canı cehenneme biz seviyoruz ya çocuğumuzu falan diyordu Ben de çocuk onları görünce üzülüyor diyordum bu şekilde bir kavga çıktı ve tartıştık Ben ayağa kalktım o üzerime gelmişti takılıp düşünce üzerime düştü Aslında beni tutmaya çalışıyordu amacı bana zarar vermek değil di Eşim bana hiç şiddet uygulamadı Hatta beni çok seviyor ve bana hak veriyor ve diyor ki burada ipsiz sapsız size zarar vereceğine varsın orada Annem çocuğu sevmesin sıkıntı yok diyor Onun düşüncesi de bu
E o zaman sorun yok eşinizin dediğini uygulayın.Öncelikle Cevap verdiğin için teşekkür ederim ama güzelim tekrar söylüyorum eşim bilerek yapmadı kaynanam yüzünden Evet tartıştık şimdiye kadar 5 senemize girmek üzereyiz asla bana şiddet uygulamadi eşim biz tartıştık Nedeni o kadin Geri geri giderken ayağım takıldı Aslında onun yüzünden tartıştık sebebi oydu o kadın yere düşünce esimde üzerime düştü dizi kaburgama denk geldi yani kasten yapmadı Allah eşimi başımdan eksik etmesin onun yerine başka birisi olsaydı şimdiye çoktan boş bosanmistik Bana tek dediğin şu inşaatlar bitsin Buralar doğru düzgün bir yer olsun söz veriyorum bir daha gitmeyeceğiz daha ne desin adam Sonuçta annesi kalkıp kadınımı dövecek hatta bana diyor Oraya gittiğimizde odaya gir hiç çıkma televizyon izle takma boş ver diyor Bir keresinde şey bile dedi Sen kızımızı onun yanında daha çok sev
Haklısın düzeltmeye çalıştım Ama belli bir süresi varmış düzeltilebilmesi için sanırım o yüzden düzeltemedim Yok yok eşim asla bana şiddet uygulamaz çok da sever birçok konuda bana destek olur hiçbir zaman annesine de ezdirmedi simdiye kadar Hatta bazen diyorum eşim bu kadar arkamda durduğu için mi kaynanam benim en zayıf noktam olan evladımdan vurmaya çalışıyor benibüyük puntolu yerden ben o anlamı çıkarmadım şahsen.
En azından şiddet yokmuş. Adınıza sevindim.Haklısın düzeltmeye çalıştım Ama belli bir süresi varmış düzeltilebilmesi için sanırım o yüzden düzeltemedim Yok yok eşim asla bana şiddet uygulamaz çok da sever birçok konuda bana destek olur hiçbir zaman annesine de ezdirmedi simdiye kadar Hatta bazen diyorum eşim bu kadar arkamda durduğu için mi kaynanam benim en zayıf noktam olan evladımdan vurmaya çalışıyor beni
Canım kasten kırmadı bilerek yapmadı yani tartışırken Ben yere düştüm O da üzerime düştü dizi kaburgama denk geldi ve kaburgalarım kırıldı tek sebebi Kayınvalidem di Çünkü ben oraya gitmek istemiyordum onun yüzünden Şimdi boş ver sevmiyorsa sevmesin canı cehenneme biz seviyoruz ya çocuğumuzu falan diyordu Ben de çocuk onları görünce üzülüyor diyordum bu şekilde bir kavga çıktı ve tartıştık Ben ayağa kalktım o üzerime gelmişti takılıp düşünce üzerime düştü Aslında beni tutmaya çalışıyordu amacı bana zarar vermek değil di Eşim bana hiç şiddet uygulamadı Hatta beni çok seviyor ve bana hak veriyor ve diyor ki burada ipsiz sapsız size zarar vereceğine varsın orada Annem çocuğu sevmesin sıkıntı yok diyor Onun düşüncesi de bu
asker eşisin sen ya korkma, korkmuyorum ben de, biber gazı ,şok tabancası filan al internetten, evin guvenliğini arttır yine de gitme oraya, ezdirme çocuğunu günah ,benim bile içim acıdı kuzuya, sen anasın koru evladiniBana kalsa 1000 sene görmesem bir kere arayıp sormam o davranışından dolayı ancak eşim asker nöbetçi olduğu zamanlarda şu an kaldığımız yer İnşaat olduğu için korkuyor başınıza bir şey gelmesin diyor ve mecburen oraya gidiyoruz yani Haftada bir gün muhakkak orada kalmak zorundayız Allah'ın izniyle çocukların büyükse de kurtulsam oraya gitmekten
Mızır ne??Merhaba arkadaşlar ben 5 senelik evliyim iki kız çocuğum var büyük olanı 3 yaşında eltim 14 senelik evli Onun da iki kızı bir oğlu var en küçük kızı 7 yaşında O da ben de kaynanam ların yanında kalıyorduk Ben yeni evlenmişim eve beni görmeye gelen misafirler oluyor du Kaynanan misafirlerin yanında sürekli eltimi övüyor şte böyle İyi işte şöyle iyi O olmasa ben ne yaparım o olmasa ben yaşayamam gibi şeyler söylüyor bu bu şekilde 2 sene boyunca sürdü düşünün Ben daha yeni evliyim eltim 14 senelik evli sanki Gelen giden eltimi bilmiyormuş gibi benim yanımda sürekli onu övmesi canımı çok sıkıyordu da her neyse buna artık alışmıştım benim kızım doğduktan sonra kaynanam kızımı bir kere olsun kucağına almadı bir kere olsun onu sevmedi ama eltimin 3 çocuğuna da baktı Türkiye'ye gittiği zaman 1 ay 2 ay kalırdı ve çocuklarının hiçbirini götürmezdi kaynanam bakardı onlara hala daha öyle zaten Ama benim kızıma gelince söylediği laf şu oldu Ölürüm de bakmam sebebini sorduğumda ise senin kızın mızır Ben ona bakmam dedi eltimin üç çocuğunu parka götürür Benimki yanlarında gitmek isteyince gel kızını al senin kızın bizim peşimize takılıyor der işin ilginç yanı nedir biliyor musunuz eltimin kocası yani kaynım kaynanamdan ve kayın babamdan nefret ediyor onların evlerine gelmesini bir bardak su içmesini dahi istemiyor hasta olduklarında hastaneye dahi götürmüyor kendisi gidiyorsa yalvarıyor lar bizi de götür ve götürmüyor Benim eşim de ailesine düşkün hastaneye düğüne ev gezmesine hep benim işim götürür onlari kadının bize karşı değişik anlam veremediğim bir düşmanlığı var. Hele de büyük kızıma karşı diğeri zaten 4 aylık Bu arada biz taşındık ama aramızdaki mesafe araba ile 5 dakika bu konuyu bugün açmamın sebebi Bugün bize geldiler hastaneden dönmüşler küçük kaynım götürmüş daha eve girmeden kapının önünde benim kızın havuzunu gördü şu Plastik havuzlardan hemen eltimin kızı 7 yaşında olan kızı ayse adi kızımı görür görmez Ama bu havuzu ver Ayşe'ye götüreyim işte Ayşe'nin amcaları Ayşe'ye daha büyüğünü alacak işte dün gece Ayşe bizdeydi biz onu çok sevdik sarıldık öptük amcaları ona yemiş aldı ve bunun gibi bir sürü saçmaladı ve yine Kızıma da sarılmadı öpmedi Hatta dedesi kızıma şeker almış onu bile Ayşe'ye götürecekmiş �ğrenç ötesi bir insan bana yaptıkları neyse de kızıma yaptığı benim canımı çok sıkıyor bundan sonra karar verdim artık hiçbir lafın altında kalmayacağım Gerçi daha önce sen benim kızımı niye sevmiyorsun dedim defalarca bana tek söylediği senin kızın mızır benim kızım hiç mızır değil Çok akıllı kendini bilen ve işin en kötü yanı da sürekli babaanne babaanne diyor Onun etrafında dönüyor olması İşte bu benim çok canımı yakıyor arkadaşlar Sizce ne yapmalıyım ben bu kadına eşimin hatrına oraya gittiğimde bir hafta kendime gelemiyorum sinirden onlar buraya geldiğinde yine bir hafta boyunca sinir krizleri geçiriyorum biliyorum Beni kıskandırmak için sinir etmek için yapıyor Ancak ben kıskanmıyorum sadece aşırı derecede sinir oluyorum Bana kalsa hiç sevmesin umrumda bile değil öyle cahil insanlar benim çocuğumu seveceğine hiç sevmesin ama çocuk iste istiyor.Beni neden sevmiyor diyor Bir de oruç tutmuş Allah'ından bulasıca kızlar Sizce onu kendi silahıyla vurabilmek için ne yapabilirim Biraz uzun oldu Kusura bakmayın ama anlatılacak o kadar çok şey var ki iğrençlikleri ile ilgili şimdilik bu kadarını söyleyeyim
Canım kasten kırmadı bilerek yapmadı yani tartışırken Ben yere düştüm O da üzerime düştü dizi kaburgama denk geldi ve kaburgalarım kırıldı tek sebebi Kayınvalidem di Çünkü ben oraya gitmek istemiyordum onun yüzünden Şimdi boş ver sevmiyorsa sevmesin canı cehenneme biz seviyoruz ya çocuğumuzu falan diyordu Ben de çocuk onları görünce üzülüyor diyordum bu şekilde bir kavga çıktı ve tartıştık Ben ayağa kalktım o üzerime gelmişti takılıp düşünce üzerime düştü Aslında beni tutmaya çalışıyordu amacı bana zarar vermek değil di Eşim bana hiç şiddet uygulamadı Hatta beni çok seviyor ve bana hak veriyor ve diyor ki burada ipsiz sapsız size zarar vereceğine varsın orada Annem çocuğu sevmesin sıkıntı yok diyor Onun düşüncesi de bu