Kaynanamin igrenc davranislari ve konusmalari

Kesinlikle çocuğa kötü şeylerle doldurmayım. Çocuk için yapmayın. Sevilmediğini de söylemeyin. Üzülür. Uzak tutun.
Eşimi de babannesi çok ayırmış çocukken. Kuzenlerini kayırırmış. Annesi ama saygılı kadındır doldurmamış. Aklı erdikçe kendi anlamış mesafesini koymuş. Zaten biraz aklı erince peşinde koşmaz merak etmeyin. Şimdiden sevgisizlikten bahsetmeyin kirletmeyin kalbini

Allahin adaleti buyuk biliyorum bu ettigini bulacak kucucuk ustelik kiz cocugu ki daha hassas kalbini kiriyor yanina kalmayacak biliyorum sabredicem artik mecburen

Hep aynı canım hep aynı inan bunu yaşayan tek sen değilsin boşver ben artık gerçek yüzünü göster diye dua ediyorum öyle böyle dedikçe suçlu sen olacaksın bırak eşin görsün...

Haklosiniz bende hakliyken haksiz duruma dusmemeliyim Allah var sorgu var Insallah tez zamnda anlarda uzaklasir kizim o istesede kizim onu istemez Insallah

Diğer tarafa yaranmaya çalışıyor demek ki. Siz de Mudanya etmeyin ne okacakt. Diyaloğunuz olabildiğince az kurun.

Haklosiniz bende hakliyken haksiz duruma dusmemeliyim Allah var sorgu var Insallah tez zamnda anlarda uzaklasir kizim o istesede kizim onu istemez Insallah
Istemezler emin olun.Aynilarini benim cocuklarima yaparlardi bayramda seyranda gittigimizde.Koskoca kizi kucaklarinda tasirlar,baaak Sude' yi biz ne kadar seviyoruuz,o bizim canimiiiz,saril bana Sude saril da X gorsun derlerdi,benim masum kuzularim aldiris etmez kosar oynarlardi bahcelerde.
Ben bir muddet yorumsuz goturdum,kendileri tanisinlar,yarin bir gun benim koydugum mesafeye baglamasinlar diye.
Simdi mi,herseyin farkindalar,hic sevmiyorlar,karsilasinca hatir sorun diyorum en azindan,ama ustelemiyorum.
Onlarin karari,sevilmek isteyen zamaninda sevecekti,simdi cocuklarimla ese dosta ovunuyorlar torunumuz yegenimiz diye,duyuyorum,fakat gecti borun pazari...
Uzulmeyin,yavrunuzu da uzdurmeyin,bazi insanlar sevmeyi bilmez,onlar da bilmiyor,sakin kendine baglama tarzinda konusun,en onemlisi de esiniz gorsun,gosterin ve uzaklasin...

mecburmusmus....

benim cocugumu degil babannesi, babasinin bizzat kendisi üzse o cocugun kesip attigim tirnagina mahrum birakirim.

sokakta yatar yine gitmem oraya. gururunu kendine olan saygini bi tarafa biraktim, su an sen nasil bir annesin onu bile anlamiyorum...... yazik günah o yavruya....

Sürekli aynı şeyi yaziyorsunuz eşim asker, mecbur kalıyorum
Çocuğunuzun bukadar üzülmesine dayanamiyorsanız oturursunuz evinizde, gerekirse bahçeye bekçi köpek koyun ama gitmeyin. Eşiniz zorla götüremez ya koca kadınsınız. Ben çok kaldım öyle ıssız biryerde. Evin çevresine kamera koydurduk, evin içinde alarmda vardı. Bahçeyede köpek almıştık. Hiç bişey olmadı kaç senem geçti öyle.
Kv de sürekli iğrenç kadın diyip duruyorsunuz ama bana sizde çok normal gelmediniz. Ağzının payını veremiyorsunuz sonra kızımı üzdü kızımı ağlattı. Küçük çocuğu dolduruyorsunuz babaanne küstüm de bilmem ne. Kendiniz söyleyemiyorsunuz, el kadar çocuğu dolduruyorsunuz. Nekadar saçma bir davranış. İlerde o çocuk demicekmi annem beni babaanneme karşı bile savunamadı. Nasıl rol modelsiniz? Kendinizi sevimli, cici gelin göstermek için çabalamaktan vazgeçin. Sevmiyorlar besbelli. Belkide orada kalmanızı istemiyor kadın bile bile kötü davraniyor. Çocuğumu üzecek, hele hele bilerek üzecek değil kv feriştahı olsa gene affetmem.

Araya mesafe kızınız için de anneannesi yle bağlantı anneanne yoksa teyze kuzen babanne yerine koyacağı birisi kendisi çok da lazım değil moduna sokun bu arada ayşe kendi ismi mi ona çok önem veriyorlar benim adımdan torunum falan diye

Gercekten anlasa yavrum kendisi istemese gitmese ve bende bunu gorsem oylr mutlu olcamki bakalim bekliyim ve goriyim esim farkinda ne yapayim diyor bir kac kez soylemiste esim yok oyle birsey nerden cikariyosunuz ben onuda seviyorum falan demis ya bir haftadir benim kizi gormedi eltim hala onlarin yaninda yasiyor sabah aysesini gormus gelmis daha kapidan girmeden benim kizima nasilsin gel bi opeyim ozledim demeden su havuzu ver ayseye gotureyim yok aksam ayse amcalariyla oynadi amcasiyla uyudu halasi geldi ona oyuncak yemis getirdi anlatti durdu benim kizin yuzune bile bakmadi hayir kendo cocuklarinida cocuguma dusmqn etmis gecen serrrrefsiz kaymis 3lu paket cips almis 1 tanesi aci zehir gibi onuda kendi acmis yarisini yemis yarisini benim koza vermis diger ikisinide eltimin cocuklarini cagiriyo kizimin yaninda onlara verdi aci degil onlar neyse benim kiz yedi agzi yandi ben yeme dedim cocuk iste illa yiycek agliyo kizim kaynimla kaynanamda guluyo icimden dedim lanet olsun sizin gibi insanlara

Canim kackez esimle tartistim belki bu soyliycegim seye kizacaksin ama sirf bu yuzden kavga ettik ve esim iki kaburgami kirdi terkettim onu yalvar yakar aylarca babamin evinde kaldim ustelik dogum yapali daha 1 ay olmusken oldu bu olay ben asla istemiyorum her seferinde kavga cikiyor bosanacagim senden dedim dava acmaya kadar gittim tamm dedi affet dedi zorlamiycam dedi ailem gitme dedi bu kacinci gidersen ve tekrar gelmek istersen biz seni kabul etmiycez bu sefer dedi cocuk oyincagi degil dedu yok duzeldi her dedigimi yapiyor dedim geldim 1 ay sonra yine ayni burasi tekin degil yok gecwn gun su oldu bu oldu sarhoslar geziyor burda vs vs anliycagin gercekten mecburum kaynanama yaranmak icin hic birsey yapmiyorum o ilk evlendigim zamndi cocugum yokken yemekti bulasikti 4 kaynim kayinbaba hepsine baktim yinede eltimi ovdu durdu dogum yaptim cocuguma davranisini gordum yemek yedim biraktim yere bisey doksem temizlemedim ne dese yapmadim yapmamda yapmiycamda Allaha yalvariyorum benim elime dusmesin ona bakmam birde gunahina girmiyim diye bunu benim cocuguma baskasi yapsa yirtar atarim onu ama bu seytan kafinin yaptigini el yapmiyor iste

. . . . . .. . . . . . .. . . . . . . . . . . .. . .. . . .
. . . . . . .... . . . ,, , , , . . . , . , . , . , . .,
,,. , ., . , . . ,. , . , . , . , ., ., . ,. , . , . ,

Görüşmeyin görüşmeyin gö-rüş-me-yin

Görüşmeyin görüşmeyin gö-rüş-me-yin

adam görüsmek istemedigi icin döverek kaburgasini kirmis. gercekden görüsmese herhalde öldürür.

konu sahibi bence hemen ama hemen bi cocuk daha yap, oda ezilsin. harika koca harika es ailesi. anca bi cocuk daha paklar sizi

Tek derdiniz kayınvalde, öylemi?

Kaburgalarınızı kıran hayvana kocam demeye devam etmişsiniz.
Ya kaburgalarınız iç organlarınıza zarar verseydi, çocuklarınıza kim bakacaktı?
Ne çekiyorsanız hepsi kendi elinizle.
Hiç onu bunu suçlamayın.

Kaburganızı kıran adam mı sizi düşünüyor?
Güldürmeyin bizi.

evet o çok düşünceli koçiş
Ama kv kötü, hata iğrenç
Yersen...

Yazık.
Koynundaki düşmanı görmezden gelip dış kapının mandalına kafayı takmış.
Yanlış kişiye bilenmiş. Eşi değer vermiyorki kv niye versin. Ama ben böylelerine üzülmüyorum. Bile bile devam ediyorlar. Kocasına gücü yetmediği içinde kv desinden hıncını çıkarmak istiyor ama oda onu takmiyor gördüğümüz gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…