Kaynanamin igrenc davranislari ve konusmalari

Siz görüşmeyi kesin çocuğunuzà boyle yapiyorlarken de evinize asla kabul etmeyin.
Çocuğa babannen seni sevmiyor demeyin sakin üzülür. Ayrıca cocuğun saygısizlik yapmasına temel atmak çok yanlış olur. Ve bunu doğal karşılayacak zamanla siZe dahi yapabilir. Siz herzaman çocuğa güzel şeyler öğretin nefsinize uymayın uzak olun.
Zamanla çocuğunuz zaten hisseder ona göre uzak durur kendiliğinden ..

Amcası aldı etti senininden güzel dediği an kizinizi odadan yollayıp,çocuğumâ böyle şeyler söylemeye devam edip uzecekseniz evimden çıkın gidin deyin.
Kesinlikle çocuğa kötü şeylerle doldurmayım. Çocuk için yapmayın. Sevilmediğini de söylemeyin. Üzülür. Uzak tutun.
Eşimi de babannesi çok ayırmış çocukken. Kuzenlerini kayırırmış. Annesi ama saygılı kadındır doldurmamış. Aklı erdikçe kendi anlamış mesafesini koymuş. Zaten biraz aklı erince peşinde koşmaz merak etmeyin. Şimdiden sevgisizlikten bahsetmeyin kirletmeyin kalbini

Sevmek zorunda değil belki ama torunlar arasında ayrımcılık yapması aşırı alçakça, inanıyorum benim başımda da var maleseff. Hiç bir lafın altında kalma samimi de olma. Sevmezse sevmesin kızını bakmasında sem güçlü ol. Ele avuca düşünce eltine şutla. Hiç de bakamam valls bana kızmayın bakmak zorunda da değilim böyle çirkin bir kadına yallahhh
Allahin adaleti buyuk biliyorum bu ettigini bulacak kucucuk ustelik kiz cocugu ki daha hassas kalbini kiriyor yanina kalmayacak biliyorum sabredicem artik mecburen

Haklisin inan ama benim birtek saygisizligim olmadi ustelik kapimizdan ayrilmiyorlardi beni isteyecekleri zaman evlendik düğün gecemin ertesi günü onlar tatile gittiler 15 gün boyunca 4 kaynima ve kayınbabamı ben baktım eltimin evi 10 adım uzakta bir kere bile gelmedi Ama her ne hikmetse O çok kıymetli Ben de diyorum ki beni değil sanırım oğlunu sevmiyor ama Oğlumu da gördüğünde Kurban olurum lan canımlar havada uçuşuyor Hatta oğlunun yanında benim kızıma birazcık daha iyi davranıyor ani kısacası İğrenç ötesi bir insan
Hep aynı canım hep aynı inan bunu yaşayan tek sen değilsin boşver ben artık gerçek yüzünü göster diye dua ediyorum öyle böyle dedikçe suçlu sen olacaksın bırak eşin görsün...

Kesinlikle çocuğa kötü şeylerle doldurmayım. Çocuk için yapmayın. Sevilmediğini de söylemeyin. Üzülür. Uzak tutun.
Eşimi de babannesi çok ayırmış çocukken. Kuzenlerini kayırırmış. Annesi ama saygılı kadındır doldurmamış. Aklı erdikçe kendi anlamış mesafesini koymuş. Zaten biraz aklı erince peşinde koşmaz merak etmeyin. Şimdiden sevgisizlikten bahsetmeyin kirletmeyin kalbini
Haklosiniz bende hakliyken haksiz duruma dusmemeliyim Allah var sorgu var Insallah tez zamnda anlarda uzaklasir kizim o istesede kizim onu istemez Insallah

Diğer tarafa yaranmaya çalışıyor demek ki. Siz de Mudanya etmeyin ne okacakt. Diyaloğunuz olabildiğince az kurun.

Haklosiniz bende hakliyken haksiz duruma dusmemeliyim Allah var sorgu var Insallah tez zamnda anlarda uzaklasir kizim o istesede kizim onu istemez Insallah
Istemezler emin olun.Aynilarini benim cocuklarima yaparlardi bayramda seyranda gittigimizde.Koskoca kizi kucaklarinda tasirlar,baaak Sude' yi biz ne kadar seviyoruuz,o bizim canimiiiz,saril bana Sude saril da X gorsun derlerdi,benim masum kuzularim aldiris etmez kosar oynarlardi bahcelerde.
Ben bir muddet yorumsuz goturdum,kendileri tanisinlar,yarin bir gun benim koydugum mesafeye baglamasinlar diye.
Simdi mi,herseyin farkindalar,hic sevmiyorlar,karsilasinca hatir sorun diyorum en azindan,ama ustelemiyorum.
Onlarin karari,sevilmek isteyen zamaninda sevecekti,simdi cocuklarimla ese dosta ovunuyorlar torunumuz yegenimiz diye,duyuyorum,fakat gecti borun pazari...
Uzulmeyin,yavrunuzu da uzdurmeyin,bazi insanlar sevmeyi bilmez,onlar da bilmiyor,sakin kendine baglama tarzinda konusun,en onemlisi de esiniz gorsun,gosterin ve uzaklasin...

Canım büyük ihtimalle yorumları okumadın orada da belirtmiştim eşim asker olduğu ve kaldığımız yeni inşaat olduğu için eşim Haftada bir kere nöbete gittiğinde mecburen oraya gitmek zorunda kalıyoruz Bana kalsa ben de görüşmem görüştürmem de ama benim asıl yapmak istediğim kaynana denen yaratığın diğer torunlarının sevdiğini gören kızım üzülmesin diye onu Nasıl teselli edebilirim yani babaannesinden Sevgi beklememesini nasıl sağlayabilirim

mecburmusmus....

benim cocugumu degil babannesi, babasinin bizzat kendisi üzse o cocugun kesip attigim tirnagina mahrum birakirim.

sokakta yatar yine gitmem oraya. gururunu kendine olan saygini bi tarafa biraktim, su an sen nasil bir annesin onu bile anlamiyorum...... yazik günah o yavruya....

Sürekli aynı şeyi yaziyorsunuz eşim asker, mecbur kalıyorum :ukala:
Çocuğunuzun bukadar üzülmesine dayanamiyorsanız oturursunuz evinizde, gerekirse bahçeye bekçi köpek koyun ama gitmeyin. Eşiniz zorla götüremez ya koca kadınsınız. Ben çok kaldım öyle ıssız biryerde. Evin çevresine kamera koydurduk, evin içinde alarmda vardı. Bahçeyede köpek almıştık. Hiç bişey olmadı kaç senem geçti öyle.
Kv de sürekli iğrenç kadın diyip duruyorsunuz ama bana sizde çok normal gelmediniz. Ağzının payını veremiyorsunuz sonra kızımı üzdü kızımı ağlattı. Küçük çocuğu dolduruyorsunuz babaanne küstüm de bilmem ne. Kendiniz söyleyemiyorsunuz, el kadar çocuğu dolduruyorsunuz. Nekadar saçma bir davranış. İlerde o çocuk demicekmi annem beni babaanneme karşı bile savunamadı. Nasıl rol modelsiniz? Kendinizi sevimli, cici gelin göstermek için çabalamaktan vazgeçin. Sevmiyorlar besbelli. Belkide orada kalmanızı istemiyor kadın bile bile kötü davraniyor. Çocuğumu üzecek, hele hele bilerek üzecek değil kv feriştahı olsa gene affetmem.

Araya mesafe kızınız için de anneannesi yle bağlantı anneanne yoksa teyze kuzen babanne yerine koyacağı birisi kendisi çok da lazım değil moduna sokun bu arada ayşe kendi ismi mi ona çok önem veriyorlar benim adımdan torunum falan diye

Istemezler emin olun.Aynilarini benim cocuklarima yaparlardi bayramda seyranda gittigimizde.Koskoca kizi kucaklarinda tasirlar,baaak Sude' yi biz ne kadar seviyoruuz,o bizim canimiiiz,saril bana Sude saril da X gorsun derlerdi,benim masum kuzularim aldiris etmez kosar oynarlardi bahcelerde.
Ben bir muddet yorumsuz goturdum,kendileri tanisinlar,yarin bir gun benim koydugum mesafeye baglamasinlar diye.
Simdi mi,herseyin farkindalar,hic sevmiyorlar,karsilasinca hatir sorun diyorum en azindan,ama ustelemiyorum.
Onlarin karari,sevilmek isteyen zamaninda sevecekti,simdi cocuklarimla ese dosta ovunuyorlar torunumuz yegenimiz diye,duyuyorum,fakat gecti borun pazari...
Uzulmeyin,yavrunuzu da uzdurmeyin,bazi insanlar sevmeyi bilmez,onlar da bilmiyor,sakin kendine baglama tarzinda konusun,en onemlisi de esiniz gorsun,gosterin ve uzaklasin...
Gercekten anlasa yavrum kendisi istemese gitmese ve bende bunu gorsem oylr mutlu olcamki bakalim bekliyim ve goriyim esim farkinda ne yapayim diyor bir kac kez soylemiste esim yok oyle birsey nerden cikariyosunuz ben onuda seviyorum falan demis ya bir haftadir benim kizi gormedi eltim hala onlarin yaninda yasiyor sabah aysesini gormus gelmis daha kapidan girmeden benim kizima nasilsin gel bi opeyim ozledim demeden su havuzu ver ayseye gotureyim yok aksam ayse amcalariyla oynadi amcasiyla uyudu halasi geldi ona oyuncak yemis getirdi anlatti durdu benim kizin yuzune bile bakmadi hayir kendo cocuklarinida cocuguma dusmqn etmis gecen serrrrefsiz kaymis 3lu paket cips almis 1 tanesi aci zehir gibi onuda kendi acmis yarisini yemis yarisini benim koza vermis diger ikisinide eltimin cocuklarini cagiriyo kizimin yaninda onlara verdi aci degil onlar neyse benim kiz yedi agzi yandi ben yeme dedim cocuk iste illa yiycek agliyo kizim kaynimla kaynanamda guluyo icimden dedim lanet olsun sizin gibi insanlara

Sürekli aynı şeyi yaziyorsunuz eşim asker, mecbur kalıyorum :ukala:
Çocuğunuzun bukadar üzülmesine dayanamiyorsanız oturursunuz evinizde, gerekirse bahçeye bekçi köpek koyun ama gitmeyin. Eşiniz zorla götüremez ya koca kadınsınız. Ben çok kaldım öyle ıssız biryerde. Evin çevresine kamera koydurduk, evin içinde alarmda vardı. Bahçeyede köpek almıştık. Hiç bişey olmadı kaç senem geçti öyle.
Kv de sürekli iğrenç kadın diyip duruyorsunuz ama bana sizde çok normal gelmediniz. Ağzının payını veremiyorsunuz sonra kızımı üzdü kızımı ağlattı. Küçük çocuğu dolduruyorsunuz babaanne küstüm de bilmem ne. Kendiniz söyleyemiyorsunuz, el kadar çocuğu dolduruyorsunuz. Nekadar saçma bir davranış. İlerde o çocuk demicekmi annem beni babaanneme karşı bile savunamadı. Nasıl rol modelsiniz? Kendinizi sevimli, cici gelin göstermek için çabalamaktan vazgeçin. Sevmiyorlar besbelli. Belkide orada kalmanızı istemiyor kadın bile bile kötü davraniyor. Çocuğumu üzecek, hele hele bilerek üzecek değil kv feriştahı olsa gene affetmem.
Canim kackez esimle tartistim belki bu soyliycegim seye kizacaksin ama sirf bu yuzden kavga ettik ve esim iki kaburgami kirdi terkettim onu yalvar yakar aylarca babamin evinde kaldim ustelik dogum yapali daha 1 ay olmusken oldu bu olay ben asla istemiyorum her seferinde kavga cikiyor bosanacagim senden dedim dava acmaya kadar gittim tamm dedi affet dedi zorlamiycam dedi ailem gitme dedi bu kacinci gidersen ve tekrar gelmek istersen biz seni kabul etmiycez bu sefer dedi cocuk oyincagi degil dedu yok duzeldi her dedigimi yapiyor dedim geldim 1 ay sonra yine ayni burasi tekin degil yok gecwn gun su oldu bu oldu sarhoslar geziyor burda vs vs anliycagin gercekten mecburum kaynanama yaranmak icin hic birsey yapmiyorum o ilk evlendigim zamndi cocugum yokken yemekti bulasikti 4 kaynim kayinbaba hepsine baktim yinede eltimi ovdu durdu dogum yaptim cocuguma davranisini gordum yemek yedim biraktim yere bisey doksem temizlemedim ne dese yapmadim yapmamda yapmiycamda Allaha yalvariyorum benim elime dusmesin ona bakmam birde gunahina girmiyim diye bunu benim cocuguma baskasi yapsa yirtar atarim onu ama bu seytan kafinin yaptigini el yapmiyor iste

. . . . . .. . . . . . .. . . . . . . . . . . .. . .. . . .
. . . . . . .... . . . ,, , , , . . . , . , . , . , . .,
,,. , ., . , . . ,. , . , . , . , ., ., . ,. , . , . ,

Merhaba arkadaşlar ben 5 senelik evliyim iki kız çocuğum var büyük olanı 3 yaşında eltim 14 senelik evli Onun da iki kızı bir oğlu var en küçük kızı 7 yaşında O da ben de kaynanam ların yanında kalıyorduk Ben yeni evlenmişim eve beni görmeye gelen misafirler oluyor du Kaynanan misafirlerin yanında sürekli eltimi övüyor şte böyle İyi işte şöyle iyi O olmasa ben ne yaparım o olmasa ben yaşayamam gibi şeyler söylüyor bu bu şekilde 2 sene boyunca sürdü düşünün Ben daha yeni evliyim eltim 14 senelik evli sanki Gelen giden eltimi bilmiyormuş gibi benim yanımda sürekli onu övmesi canımı çok sıkıyordu da her neyse buna artık alışmıştım benim kızım doğduktan sonra kaynanam kızımı bir kere olsun kucağına almadı bir kere olsun onu sevmedi ama eltimin 3 çocuğuna da baktı Türkiye'ye gittiği zaman 1 ay 2 ay kalırdı ve çocuklarının hiçbirini götürmezdi kaynanam bakardı onlara hala daha öyle zaten Ama benim kızıma gelince söylediği laf şu oldu Ölürüm de bakmam sebebini sorduğumda ise senin kızın mızır Ben ona bakmam dedi eltimin üç çocuğunu parka götürür Benimki yanlarında gitmek isteyince gel kızını al senin kızın bizim peşimize takılıyor der işin ilginç yanı nedir biliyor musunuz eltimin kocası yani kaynım kaynanamdan ve kayın babamdan nefret ediyor onların evlerine gelmesini bir bardak su içmesini dahi istemiyor hasta olduklarında hastaneye dahi götürmüyor kendisi gidiyorsa yalvarıyor lar bizi de götür ve götürmüyor Benim eşim de ailesine düşkün hastaneye düğüne ev gezmesine hep benim işim götürür onlari kadının bize karşı değişik anlam veremediğim bir düşmanlığı var. Hele de büyük kızıma karşı diğeri zaten 4 aylık Bu arada biz taşındık ama aramızdaki mesafe araba ile 5 dakika bu konuyu bugün açmamın sebebi Bugün bize geldiler hastaneden dönmüşler küçük kaynım götürmüş daha eve girmeden kapının önünde benim kızın havuzunu gördü şu Plastik havuzlardan hemen eltimin kızı 7 yaşında olan kızı ayse adi kızımı görür görmez Ama bu havuzu ver Ayşe'ye götüreyim işte Ayşe'nin amcaları Ayşe'ye daha büyüğünü alacak işte dün gece Ayşe bizdeydi biz onu çok sevdik sarıldık öptük amcaları ona yemiş aldı ve bunun gibi bir sürü saçmaladı ve yine Kızıma da sarılmadı öpmedi Hatta dedesi kızıma şeker almış onu bile Ayşe'ye götürecekmiş �ğrenç ötesi bir insan bana yaptıkları neyse de kızıma yaptığı benim canımı çok sıkıyor bundan sonra karar verdim artık hiçbir lafın altında kalmayacağım Gerçi daha önce sen benim kızımı niye sevmiyorsun dedim defalarca bana tek söylediği senin kızın mızır benim kızım hiç mızır değil Çok akıllı kendini bilen ve işin en kötü yanı da sürekli babaanne babaanne diyor Onun etrafında dönüyor olması İşte bu benim çok canımı yakıyor arkadaşlar Sizce ne yapmalıyım ben bu kadına eşimin hatrına oraya gittiğimde bir hafta kendime gelemiyorum sinirden onlar buraya geldiğinde yine bir hafta boyunca sinir krizleri geçiriyorum biliyorum Beni kıskandırmak için sinir etmek için yapıyor Ancak ben kıskanmıyorum sadece aşırı derecede sinir oluyorum Bana kalsa hiç sevmesin umrumda bile değil öyle cahil insanlar benim çocuğumu seveceğine hiç sevmesin ama çocuk iste istiyor.Beni neden sevmiyor diyor Bir de oruç tutmuş Allah'ından bulasıca kızlar Sizce onu kendi silahıyla vurabilmek için ne yapabilirim Biraz uzun oldu Kusura bakmayın ama anlatılacak o kadar çok şey var ki iğrençlikleri ile ilgili şimdilik bu kadarını söyleyeyim
Görüşmeyin görüşmeyin gö-rüş-me-yin

Görüşmeyin görüşmeyin gö-rüş-me-yin

adam görüsmek istemedigi icin döverek kaburgasini kirmis. gercekden görüsmese herhalde öldürür.

konu sahibi bence hemen ama hemen bi cocuk daha yap, oda ezilsin. harika koca harika es ailesi. anca bi cocuk daha paklar sizi

Canim kackez esimle tartistim belki bu soyliycegim seye kizacaksin ama sirf bu yuzden kavga ettik ve esim iki kaburgami kirdi terkettim onu yalvar yakar aylarca babamin evinde kaldim ustelik dogum yapali daha 1 ay olmusken oldu bu olay ben asla istemiyorum her seferinde kavga cikiyor bosanacagim senden dedim dava acmaya kadar gittim tamm dedi affet dedi zorlamiycam dedi ailem gitme dedi bu kacinci gidersen ve tekrar gelmek istersen biz seni kabul etmiycez bu sefer dedi cocuk oyincagi degil dedu yok duzeldi her dedigimi yapiyor dedim geldim 1 ay sonra yine ayni burasi tekin degil yok gecwn gun su oldu bu oldu sarhoslar geziyor burda vs vs anliycagin gercekten mecburum kaynanama yaranmak icin hic birsey yapmiyorum o ilk evlendigim zamndi cocugum yokken yemekti bulasikti 4 kaynim kayinbaba hepsine baktim yinede eltimi ovdu durdu dogum yaptim cocuguma davranisini gordum yemek yedim biraktim yere bisey doksem temizlemedim ne dese yapmadim yapmamda yapmiycamda Allaha yalvariyorum benim elime dusmesin ona bakmam birde gunahina girmiyim diye bunu benim cocuguma baskasi yapsa yirtar atarim onu ama bu seytan kafinin yaptigini el yapmiyor iste

Tek derdiniz kayınvalde, öylemi?

Kaburgalarınızı kıran hayvana kocam demeye devam etmişsiniz.
Ya kaburgalarınız iç organlarınıza zarar verseydi, çocuklarınıza kim bakacaktı?
Ne çekiyorsanız hepsi kendi elinizle.
Hiç onu bunu suçlamayın.

Bana kalsa 1000 sene görmesem bir kere arayıp sormam o davranışından dolayı ancak eşim asker nöbetçi olduğu zamanlarda şu an kaldığımız yer İnşaat olduğu için korkuyor başınıza bir şey gelmesin diyor ve mecburen oraya gidiyoruz yani Haftada bir gün muhakkak orada kalmak zorundayız Allah'ın izniyle çocukların büyükse de kurtulsam oraya gitmekten
Kaburganızı kıran adam mı sizi düşünüyor?
Güldürmeyin bizi.

Kaburgalarınızı kıran hayvana kocam demeye devam etmişsiniz.
Ya kaburgalarınız iç organlarınıza zarar verseydi, çocuklarınıza kim bakacaktı?
Ne çekiyorsanız hepsi kendi elinizle.
Hiç onu bunu suçlamayın.

evet o çok düşünceli koçiş
Ama kv kötü, hata iğrenç
Yersen...

Yazık.
Koynundaki düşmanı görmezden gelip dış kapının mandalına kafayı takmış.
Yanlış kişiye bilenmiş. Eşi değer vermiyorki kv niye versin. Ama ben böylelerine üzülmüyorum. Bile bile devam ediyorlar. Kocasına gücü yetmediği içinde kv desinden hıncını çıkarmak istiyor ama oda onu takmiyor gördüğümüz gibi

X