Bu babalar neden bu kadar yobaz ve cahil.

Bu derse odaklanamama aşırı hiperaktif olma falan DEHB ihtimalini araştırdın mı hiç? Kendi kendine tanı koyduğun için soruyorum, eğer bir uzmanla görüşüyorsan onun görüşlerini de duymak isterdim.

Mhrs uygulamasını indirip bakın, tatil günlerinde randevular açık olmaz ama hangi günlerin uygun olduğunu görürsünüz. Ayrıca tatillerde de uygulamaya giriliyor. 😌

Dedim . Ilk başla psikiyatri demedim ama her dedigime bir klıf uydurdu . Bende en sonunda söylemek zorunda kaldım. Zaten onlar evde yokken ararım ama tatil şu anda arayamazsın diyor. Doğru mu ? Her dediğime bir bahane bulduğu için her şeyi sorguluyorum
Yoo ben randevu aldim ama hemen değil bidaki pazartesiye verdiler

Öf benim bin yaşındaki babaannemi bile götürüyorduk psikiyatriye. O senin yaşındayken anamın şu kadar çocuğu vardı dediği analarının hayatının içine edilmiş ruhlarının üstünde tepinilmiş kadınlar olduğunu görmek istemiyorlar tabii. Kadıncağız kim bilir neler çekti bunların elinde.
Ruh sağlığı beden sağlığından daha kıymetli bana göre.
Ama babanız başkalarının hayatlarını çekilmez kılan biri olduğundan anlaması mümkün değil. Gizli gidin mümkünse.

Her şeyi de babaya anlatmayın ya erkeklerde çok tuhaflar her şeye muhalefet olmak için konuşuyorlar. İşte olur o saatlerde git gel hemen doktora ne olmuş yani

Maladaptive daydreaming bence düşünülenden daha yaygın. Bende de var mesela ve pek bahsetmem, diğer postta da benim gibi olduğunu yazanlar olmuş. Sizin hayatınız hem çok monoton ve aile durumunuz parlak degil hem de sınava çalışasınız yok o yüzden kendinizi tamamen bu hayal işine vermişsiniz. Benim de zamanla iş güç derken baya azaldı, azalacak. Elalem ne der muhabbeti de saçmalık yani sınavda heyecan yapıyorum ondan gidiyorum diyin geçsin bitsin. Bir de belli ki aileniz bu, artık bunu kabullenip her olayda onu yaptı bunu yaptı diye tek tek her olayı mesele etmeyin. Her olayı haber vermek zorunda değilsiniz, bugün arama mi dedi tamam yarın arayın. Surda belki birkaç sene daha onlara bağlı yaşayıp sonra kendi hayatınıza gececeksiniz. Bunun için de ya üniversitede ise yarar bir şey okumanız ya da bir meslek öğrenmeniz lazım. Saçma sapan x bölüm kazanıp gidip sonra paşa paşa aile evine dönüp işsiz kalacaksanız hiç boşuna okumayın. O özgürlükten sonra aile evine dönmek çok daha zor. Bir işe yarar bölüm kazanın ya da meslek öğrenin.
Bende de var ve bununla ilgili konu açmayı düşünmüştüm..
maalesef bu çok bilinen bir durum değil ve paikiyatri ya da psikologların da pek bilgisi yok bu konudan. Bu sebeple tedavi olmak isteyenlerin tecrübelerinden anladığım bu. Bu yüzden kendim hiç gitmedim tedavi yok diye

Öf benim bin yaşındaki babaannemi bile götürüyorduk psikiyatriye. O senin yaşındayken anamın şu kadar çocuğu vardı dediği analarının hayatının içine edilmiş ruhlarının üstünde tepinilmiş kadınlar olduğunu görmek istemiyorlar tabii. Kadıncağız kim bilir neler çekti bunların elinde.
Ruh sağlığı beden sağlığından daha kıymetli bana göre.
Ama babanız başkalarının hayatlarını çekilmez kılan biri olduğundan anlaması mümkün değil. Gizli gidin mümkünse.
Bana şey diyor bir kere randevuya gitmezsen hiçbir hastane kabul etmez diyor böyle birsey var mı yoksa bu da mı yalan

Bana şey diyor bir kere randevuya gitmezsen hiçbir hastane kabul etmez diyor böyle birsey var mı yoksa bu da mı yalan
Randevuya gidilmediği takdirde bir süre tekrar randevu alınamıyor ama sonsuza dek mimlenme diye bir şey yok.

Bende de var ve bununla ilgili konu açmayı düşünmüştüm..
maalesef bu çok bilinen bir durum değil ve paikiyatri ya da psikologların da pek bilgisi yok bu konudan. Bu sebeple tedavi olmak isteyenlerin tecrübelerinden anladığım bu. Bu yüzden kendim hiç gitmedim tedavi yok diye
İşsizlikten kedi. Meşgul olunca çoğu, yaş aldıkça da tamamına yakını gidiyor😅

İşsizlikten kedi. Meşgul olunca çoğu, yaş aldıkça da tamamına yakını gidiyor😅
Ben nerdeyse gözümü açtım açalı var bu meret bende. Ha hayatı çekilir kılıyor o açıdan güzel aslında. Ama bir yandan da hayatı kaçırıp kendi kabuğuma çekilmeme de çok sebep oldu.
Şimdi evlendim çocuğum var eskiye nazaran tabii daha az. Meşguliyet dışında bi ilacı olsa da alsam. Potansiyelimi çürüttüm bu yüzden. Belki birden fazla dil öğrenirdim

Ben nerdeyse gözümü açtım açalı var bu meret bende. Ha hayatı çekilir kılıyor o açıdan güzel aslında. Ama bir yandan da hayatı kaçırıp kendi kabuğuma çekilmeme de çok sebep oldu.
Şimdi evlendim çocuğum var eskiye nazaran tabii daha az. Meşguliyet dışında bi ilacı olsa da alsam. Potansiyelimi çürüttüm bu yüzden. Belki birden fazla dil öğrenirdim
Yani kedi ben 4 dil biliyorum ama sen bilirsin 😂 ben daha ziyade uzun yol falan yapamıyorum dalıp giderim diye. Bi de gerçekten ama gerçekten çok sevmediğim şeyleri yapma hızım inanılmaz düşüyor ki ben normalde çok pratik ve iş bitirici biriyim. Ama asla küçüklüğümdeki kadar değil bu hayal işi çok çok azaldı. Artık uykuya dalmak için kullanıyorum.

Yani kedi ben 4 dil biliyorum ama sen bilirsin 😂 ben daha ziyade uzun yol falan yapamıyorum dalıp giderim diye. Bi de gerçekten ama gerçekten çok sevmediğim şeyleri yapma hızım inanılmaz düşüyor ki ben normalde çok pratik ve iş bitirici biriyim. Ama asla küçüklüğümdeki kadar değil bu hayal işi çok çok azaldı. Artık uykuya dalmak için kullanıyorum.
Senin tr derecen de varmış. Ben senin kadar çalışkan değilim 🤣
Dile yatkınlığım var İngilizce öğrendim İspanyolcaya niyetlendim ama hep böyle kendimi eğlediğimden odaklanamadım bıraktım. Dikkat sürem çok kısa. Hemen hülyalara dalıyorum 😒 tek iyi yanı ben yolculuklarda sıkılmıyorum

Geçenlerde bahsetmiştim psikiyatriste gitmek istiyorum diye . Psikiyatri benim yaşadığım yere 40 dk uzak arabayla . Otobüsle kendim giderim sıkıntı yok. Babam da tutturdu orda napcan işte orası uzak yakındaki hastaneye git ben götürürüm. Bende en sonunda dayanamadım gideceg8m bölümü söyledim. Başladı saydırmaya işte sizin derdiniz yok , siz kendinizi Norveç dölü mü sandın , 20 yasina geldin hala ergen gibisin delisin kafayı yedin, babannen senin yaşında 2 çocuk doğurmuş sustum cevap vermedim. Mrs den randevu alacaktım geldi gene başladı bağırmaya işte bugün resmi tatil randevu çıkmaz söyle böyle. Düzgünce konuşsa anlayacağım. Bağırıp çağırıyor. Deli li oldun başımıza diyor sürekli bende sinirimden ağladım. Gerçekten bu adamın bu kadar yobaz olması beni çok yoruyor.

Kendisi 30 yaşında kazik kadar adamken içip içip sagda solda milletin karısına kızına hava atacağım diye arabalarda drift atarmış. Mahalle kahvehanelerinde kendinden 10 yaş büyük adamları dönermiş, içip içip anamı dövermis eve gelmezmis diye bana diyor ki sen ergensin soylesin boylesin
Planlarindan babana bahsetme canım. Boşver evlenene yada okuyup iş güç sahibi olana kadar sabret.

Back
X