Kaynanam ve kocam arasında iğrenç muhabbet

Aramizda cok yas yok ama o iki insan musveddesine boyun egmeyip, o hayati kendine layik gormedigin icin alnindan opesim geldi.
Sundan eminim ki, bundan sonraki hayatinda yasayacagin hicbir zorluk ve sıkıntı o iki insanla yasayacagin hayattan daha zor olmayacak.
Kendine yapabilecegin en iyi ve en dogru seyi yaptin

Vay bee helal olsun gercekten babani cok takdir ettim !

Bir süredir yazmasamda konuyu takip ettim. Senin adına çok sevindim. Bekar biri olarak kimseye boşan demek istemiyorum ama ben olsaydım ne yapardım diye düşünerek bir şeyler yazmaya çalışıyorum. Çekersin çekmezsin bu senin verebileceğin bir karardı ki sen ayrılmayı seçtin. Yaşın cidden bunlara katlanman için çok çok genç. Onlarda belki bunu bilerek, gözü acılmamış kız aldık istediğimiz gibi ezeriz kullanırız diye düşündüler.

Babana helal olsun, senin arkanda durmakla kalmamış bir de onlara gereken sözleri çok güzel bir şekilde dile getirmiş. Rabbim yolunu açık ve bahtını güzel eylesin. Hakkında hayırlısını versin.

babanin kiymetini insallah biliyosundur, tam kiymeti bilinecek eli opulecek sirtini dağa yaslar gibi yaslayacagin bir baban var. allah uzun omur versin babana.

Boşanma davası en son 6 ay birlikte ikamet edilen yerde açılır diye duymuştum. Ayrıca mahkemeye sürekli gelmezse kendisini savunma hakkını kaybediyor diye biliyorum. Senin elindeki ses kaydına bakarak hakim davayı kabul eder. Dava düşmez sanki. Çünkü küfürler ortada söylediğine göre.

Evet mahkemeye gelmezse kendini sanvunma hakkını kaybeden dava düşmez
Ama bi kaç kere çağrırlar hemen karar vermezler

Bu gurursuzluk neden

Amma saçmalıyırsunuz.
Evlilik bu denli berbat olsa manyak mı insanlar evlensin.
Sizin evliliğiniz sınav olabilir, çevrenizdeli herkesin evliliği berbat da olabilir. Ama bu sizin bu kafa yapınızdan kaynaklanıyor. Sınavım çekerim diye kötü kocalara kötü evliliklere sabrettiğiniz için çevrenizdeki erkekler bu kadar kötü ve pervasız olabiliyor. Kaybetme korkusu yaşamayan bir erkek çevresinde kadına değer vermeyen büyüklerce yetiştirilince böyle oluyor.
Benim çevremde boşanıp bekar daha mutlu devam eden de çok, ikinci evliliklerinde çok mutlu olan da çok, ilk evliliğinde saygıylsa sevgiyle devam edip her gün şükreden de çok.
5yıla yakındır evliyim bir gün sınav demedim çok da mutluyum, annemle babam da kırk yıldır evliler mutlular. Babamın bir gün bize sesi yükselmedi. Emekliliğnden beri de her gün sabah kahvesini hazırlar anneme getirir.
Nasıl hayatlar görüyorsunuz bilmiyorum ama sizin bahsettiğiniz o sınavlar kötü evlilikler fln kadının sindiği değersiz görüldüğü, gidemediği, boşanmaktan bu kadar korktuğu evlerde daha çok yaşanıyor.
Mutlu olmak sizin dahi hakkınız emin olun. Bu düşüncenizi en azından kızınız varsa onda değiştirin o da kötü bir evlilikle sınav geçirmesini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…