Kaynanam ve kocam arasında iğrenç muhabbet

Allah yardımcınız olsun bu adam size hayatı zindan eder annesi ile oturmanız hata.. Kv cellat agzı hiç durmuyor o küfürler neydi aklım almıyor dogrusu..Bu nasıl bişey cok saskınım

Boşan boşan güzellik sana koca mı yok. Ana baba atılmaz ayrıca baş tacı onlar. Sen onları bir daha bulamazsın ama koca çok sana. Daha gençsin de ne güzel koy kapıya koy kapıya

bırak ya gitsin işine bir de imam olacak kadınlar allahın emaneti bu kız bizim eve gelmiş ana baba yok yokluğunu aratmayalım diyeceklerine yaptıklarına bak. Bir süre sonra deli olursun sana diyim ben babanı onlardan habersiz ara herşeyi anlat daha 4 aylık cicim ayı ilerde çocuk olursa kurtulman zor olur sana tavsiyem yol yakınken ayrıl.

Merhaba şu an Nasılsıniz nasıl oldunuz ? Büyük ihtimal barıştınız gibi ama umarım burnunu ailenizde sizde surtseydiniz bari o adamın düzelmesi çok zor ama en azından korkar belki .ki inş boşanma kararınız devam ediyordur hayırlısı olsun sizin için

Yanlış anlaşılmasın dindar bir insanım ben ama böyle davranan imamlar hocalar duyunca görünce içim yanıyor. Hiç peygamber efendimizin hayatını okumamış öğrenmemiş acaba. Böylelerini meslekten atmak lazım. Daha yaşın çok küçük okurken kıyamadım sana. O kaydı sakın silme. Eşim küçükken yetim kalmış yazmışsın maalesef annesi erken yaşta dul kalan erkekler çok daha fazla anneci oluyor çünkü anneleri hep mağdur onların gözünde. Boşan diyemem bunu sadece kendin bilirsin. Sabret de diyemem zor bir durum.tahmin edebiliyorum. Allah yardımcın olsun başka söz bulamadım

Merhaba burda insanlar sizi önemseyip halinize üzülüp yorum yaptılar .siz şu anki durumunuzdan bahsetmekten kaciyorsunuz neden ? Son durumunuzu hepimiz merak ediyoruz .barıştıniz anladık ki öylede olabilir fakat burası gerçekten insanların birbirine samimi destek olduğu bir forum bunca insanın desteğini alıp sonra onları habersiz bırakmak bence ayıp .siteye girdiğiniz gibi cevapta yazabilirsiniz elbette

Barışmış mutludur o bizle mi uğraşacak şimdi . Adı üstünde bdv. O kocayla çok sürmez yine gelir buralara. Ozaman görüşürüz ağlakk.

Kesinlikle cocuk yapmadan ayril..git babanin evinde yasa daha iyi..genceciksin..surekli sana git diye blöf yapiyor madem gercekten git de kalsın anasıyla bi basina..yapabilirsin tatlim biraz cesaret! Ailene de kufur olayini anlat ses kaydini da dinlet gerekirse ki onlar da bes para etmez biri oldugunu anlasin.

yemin ederim bunalıma girdim okurken zaten müsait ruhum valla çekme kardeşim daha çok yıpranmadan bırak git yoksa oralarda ağlaya zırlaya erir gidersin annen baban olmasa gidecek yerim yok desen neysede çekilmezki böyle hastalık sahibi olmadan kurtar kendini kim ne derse desin

sen hala o evde misin. hala burada bunca cevaba rağmen ne yapacağım mı diyorsun. hala neden gitmedin sen

birde senle vakit geçireceği yerde oturup annesiyle sabahlıyor ayrıcada seni gönderiyor aman allahım beklerken'ki halini düşünemiyorum sakın sabretme sana yol gösteren birini çekme.ilerde çok pişman olursun zamanında bırakmadım diye

Ama hislerimce sen bunu şikayetçide olsan çekemeye devam edeceksin gibime geldi.Annem babam üzülmesin diye anlatmam diyorsunya sonra seni bitik gördüklerinde daha çok üzülecekler bunuda düşün.Onlara köle olmak için evlenmedin

Tamamını okudum inanamadım geri kontrol ettim imam yazmışsın gerçekten diye en çok doğruyu yanlışı bilmesi gerekenlerden birisi ... ALLAH yardımcın olsun bizi durumundan haberdar eder lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…