Kaynanam ve kocam arasında iğrenç muhabbet

İlk önce evet o kadar kolay mı boşanmak falan dedi. Babam da seni cümle aleme rezil eder mesleğinden attırırım diye. O da korkusundan bişe diyemedi.

E kasadaki altınların falan ne olucak ya da çeyizlerin ? Bu konuda anlaşma sağladınız mı ? Çekişmeli açmışsınız davayı ama.

Yarın bigun çocugun olur boynunu büker ayrılmak istersin keşke dersin cirkefleşir evladınla tehdit eder mahkeme mahkeme dolanırsın seni sevip sana deger verse senin hatrın icin aileni de sayar sever cehennemin dibine kadar diyen bi adamla bi ömür gecer mi düşünme ne kadar çok düşünürsün o kadar vazgecemezsin vazgecilmez bi yanı olmasa da belli ki insan evladısın yazık etme kendine

İlk önce evet o kadar kolay mı boşanmak falan dedi. Babam da seni cümle aleme rezil eder mesleğinden attırırım diye. O da korkusundan bişe diyemedi.
Çok sevindim sakın ama sakın vaz geçme ailende arkanda ne güzel yaşında daha küçük cok mutlu olursun inşallah

Hakkınızda hayırlısı olsun. Umarım tekrar dönmezsiniz. Yazdıklarınıza dayanarak eşiniz gelse dönersiniz gibi hissettim
Niye geri döneyim Allah aşkına hem benim hem de ailemin midesi o kadar geniş değil. Ayrıca dindar bi aileyiz. Bu kadar küfreden bi aileye tekrar gidecek değilim. Ki bunun dindarlıkla da alakası yok gerçi. Sadece edep haya ahlak karakter

Lütfen geri dönme, geri dönünce hamile bırakacak bilmem ne seni daha zor günler bekleyecek. Kaç kere dönüp pişman olmuş biri olarak söylüyorum. Benim ve babamın Ayaklarına kapandı ağladı zirladi affettik. Tek derdi bosanmada suçlu olduğu için para verecek olması imiş. Güvenme lütfen

Şimdi haline yansın karakter yoksunu.Sevindim adına inşallah boşanma da sıkıntısız sonuçlanır hayatına devam edersin kaldığın yerden.

Senin adına çok sevindim. Vazgecme bu kararından adamda dersini alır.bence bak Bursa'da çok rahat iş bulup ayaklarının üstünde durabilirsin hem kafan dağılır bu süreci daha rahat atlatırsın

Sonuna kadar okudum. Sizi kaybetmekten korkmuyor ki rahatca annemi sevmezsen git diyebiliyor. Oysa ki sizi kovacagina ikinizin arasini düzeltmekle ugrasmasi gerekirdi. Annesiyle oyle küfürbaz sekilde konusabilen biri zaten gündelik hayatinda da küfürlü konusuyordur. Gün gelir sinirlendiginde size karsi bile küfür söyleyebilir. Sizi koruyacagini dusunmuyorum. Siz gidince yenisini bulurum diye dusunuyor ki okadar basitce size istemezsen git diyor. Kaynananizla ayni evde iliskinizin kotuye gittigini fark etmesi gerekiyor esiniz. Okadar kör olunamaz. Ama kotuye gitmesini de umursamiyor belli ki; cunku sizin gitmeyeceginizden emin. Ben sahzen cok sogudum okuduklarima karsi. Söyle sizin arkanizda Duran, herkese karsi sizi koruyan birisini bulun kendinize. Önce tabii bu tür negatif bir insandan cabulca kurtulun. Bu yorumumu yazarken tabii sadece sizin esinizden bahsettiginiz negatif seyleri biliyorum. Esinizin pozitif yanlari da var mi? Size huzur getiriyor mu?

Sen ailen duyar görür senin için üzülür akılları hep sende kalır diye hiçbir derdini soyleyemiyorsun hatta sırf onlar ayrılmaya kalksam perişan olurlar mi? elalem neder? rezil olurlar mi ? zaten 4 ay oldu evleneli hemen boşanmak nasıl karşılanır? Acaba sonradan düzelir mi? gibi gibi düşüncelerle kafanda kuruyorsun. Yemin ederim bu tarz konulara hep olumsuz yorum yapmaktan kendimi felaket tellalı herkesi yuvasindan etmeye çalışan biriymisim gibi hissetmeye başladım ama dogrulardan da sasamiyorum malesef. Adamın seni kaybetme korkusu yok sana saygısı sevgisi yok ailene saygı sevgi saymıyorum bile. Anne ne babana küfürler yağdıran şerefsiz diyen bir adamla aynı çatı altında yaşamak çok ağır birşey. Imamligi sadece maas için yaptığı kesin. Elalem ne der ailem üzülür mu bir daha evlenebilir miyim korkularina sakinnnn kapılma. Elalem üç bes gün konuşur susar ailen 3 ay 5 ay en fazla üzülür oda geçer. Sen birgün mutlaka doğru insanı bulur hayatına bakarsin kıtlık yok yani. Sen üç beş günlük bir dedikodu üzüntü için bir ömrü yakma değmez yani. Bu hayatta sen daha önemlisin kendi farkına var !!!

Bu kadınlar kulübüne üye oldugumdan beri tam bir feminist oldum. Ne kadar çok dertli arkadaslarimiz varmış meğer Allah yardım etsin ama elimden geldiğince böyle dertleri olan herkese cesaret vermeye calisicam

Vallahi bravo çok sabırlısın bence yol yakınken ayrıl çocuğun da yokmuş nasılsa bu ikili senin hayatını daha çok mahvetmeden boşan gitsin adamdan da tiksinmişsin nasılsa bi de imammış tövbe tövbeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…