Kaynanam ve kocam arasında iğrenç muhabbet

Imama bak sen...kaç kurtar kendini ablam..gençken, bir çocugun olmadan kurtar kendini o insanlardan bir an önce..

Eşin illa telefonuna bakar sen uyuduktan sonra falan farkında olmazsın bari gizleme programları var giz kaydı telefonu kurcalasa bile bulamasın.

Halr neden ailenin yanına gitmediğini anlamadım.
Neden ailemin yanına gidemediğimi açıkladım.

İlk önce iyice korunmalısın sakın hamile kalayım deme. Sonra işler daha çıkmaz hale gelir. Ben burdan utandım senin kocan söylerken nasıl utanmamış nasıl dile getirmiş yazıklar olsun. Senin annen-baban onun da anne-babası sayılır. Böyle adamdan çocuk yapma. Annesiyle bir ömür zaten yaşayamazsın. Nasıl kabul ettin bunları nasıl???? Annesiyle yaşasın gitsin ölünceye dek. Sakın çocuğumuz olursa değişir düşüncesine kapılma. Kaç koş arkana bakmadan.

Ayaklarıyla ana babasindan Allah'ım emriyle istemeye giderler kızları...yuvaları da her türlü kötülüklerle yıkmaya calisirlar.kv de kötü imam bozuntusu da...valla 1 hafta bile beklemeyin.arayun jandarmayı aile ve sosyal politikalar bakanligini sizi oradan kurtaracak her yolu deneyin
Saygınlık ayrı bir şeydir. .
Artık aklı başında olan olmayan ,önüne gelen açık öğretimden insan yüzü görmeden , hoca yüzü görmeden gidip ilahiyat fakültesi okuyup imam oluyorlar ..Memuriyet adı altında ..
Böylesi cahilliğine bir de yobazlığını ekleyip imamım diye köylerde, mezralarda görev yapıyor. .

Eğitim sıfır, kişilik geliştirme sıfır.

Başın da mı ağrımıyo sağlık ocağında takıyolar.. Ya da bedava hap veriyokarlar.. Git al çok zor olmamalı.
Ya sağlık ocağı falan yok diyorum. Ulaşımda yok. Hiç bişe yok. Dağın başına bi tane cami yapmışlar. Keyfimden işi yokuşa sürmüyorum. Dün rahatsızlandım hastaneye gideyim dedim yollamadım. O bahaneyle alacaktım ama yok. Olmuyo. Şartları bilmediğiniz için bişey diyemiyorum

İlk önce iyice korunmalısın sakın hamile kalayım deme. Sonra işler daha çıkmaz hale gelir. Ben burdan utandım senin kocan söylerken nasıl utanmamış nasıl dile getirmiş yazıklar olsun. Senin annen-baban onun da anne-babası sayılır. Böyle adamdan çocuk yapma. Annesiyle bir ömür zaten yaşayamazsın. Nasıl kabul ettin bunları nasıl???? Annesiyle yaşasın gitsin ölünceye dek. Sakın çocuğumuz olursa değişir düşüncesine kapılma. Kaç koş arkana bakmadan.
Çocuk asla Allah korusun. Çocuğumu bile bana düşman ederler. Zaten kv çocuğumu da sevmez adım gibi eminim ama yine de bana karşı doldururlar

Eşin çok terbiyesiz ama keşke imam olduğunu soylemesydin bunlar özel meslekler bak herkes diline dolamış. Ayrılmak istiyosan ailenle konuşacaksın. Düzelsin istiyosan tek ihtimal kayinvalideyle evi ayırmak o hayatınızdan çıksa bi şansınız olabilir
Kv yi ayırma gibi bi laf etsem beni öldürür. Zaten aileme anlattım. Babam bişe çaktırmadan gel. Onlar hayatlarına devam etsinler. Bidaha da gitmeyeceksin o eve dedi. 1 hafta sonra gidince artık avukat falan bulmaya çalışcam

Eşin çok terbiyesiz ama keşke imam olduğunu soylemesydin bunlar özel meslekler bak herkes diline dolamış. Ayrılmak istiyosan ailenle konuşacaksın. Düzelsin istiyosan tek ihtimal kayinvalideyle evi ayırmak o hayatınızdan çıksa bi şansınız olabilir
İmam olduğunu söylememin sebebi imam olduğu halde bunları yapıyo. Tabiki meslekle alakası yok kişilik meselesi ama insanın kanına daha çok dokunuyor

Ya sağlık ocağı falan yok diyorum. Ulaşımda yok. Hiç bişe yok. Dağın başına bi tane cami yapmışlar. Keyfimden işi yokuşa sürmüyorum. Dün rahatsızlandım hastaneye gideyim dedim yollamadım. O bahaneyle alacaktım ama yok. Olmuyo. Şartları bilmediğiniz için bişey diyemiyorum
Ben sana inanıyorum uzun zamandır gitmiyorum ama bizim köyümüzde böyle en yakın market sağlık ocağı falan 40 dk uzaklıkta etrafta insan bile yok gitmene kaç gün var bilmiyorum ama hafif kanamam oldu de yaklaştırma yanina

Ben sana inanıyorum uzun zamandır gitmiyorum ama bizim köyümüzde böyle en yakın market sağlık ocağı falan 40 dk uzaklıkta etrafta insan bile yok gitmene kaç gün var bilmiyorum ama hafif kanamam oldu de yaklaştırma yanina
Demin geldi. Hastayım midem bulanıyo dedim. Tamam sen bişe yapmıcan sadece yat dedi pislik. Bende ama mantar mı enfeksiyon mu ne var olmaz çok acıyo bacaklarımı kapatamıyorum bile dedim. Şifa olur diyo gerizekalı. Zar zor uzaklaştırdım. Bide diyo ki bak ikinci şart işte diyor gülerek

Demin geldi. Hastayım midem bulanıyo dedim. Tamam sen bişe yapmıcan sadece yat dedi pislik. Bende ama mantar mı enfeksiyon mu ne var olmaz çok acıyo bacaklarımı kapatamıyorum bile dedim. Şifa olur diyo gerizekalı. Zar zor uzaklaştırdım. Bide diyo ki bak ikinci şart işte diyor gülerek

Rezil pislik

İnsanlıktan nasibini alamamış yaratık

Özel meslek dediğiniz de bir sürü imam var falakayla çocuk dövüp hastanelik eden, çocuklara tecavüz eden. Bunları hepimiz biliyoruz. Özel meslekmiş peh!

Jandarmayı aradığında gelip seni alıp kadın sığınma evlerine yerleştiriyorlar biliyor musun.. Neden bu şartlarda yaşamayı kabul ettin bilmiyorum tanımadan mı eevlendin zorla mı verdiler kaçtın mı neden yahu? Ne demek hastayım dediğinde hastaneye götğrmemek

Özel meslek dediğiniz de bir sürü imam var falakayla çocuk dövüp hastanelik eden, çocuklara tecavüz eden. Bunları hepimiz biliyoruz. Özel meslekmiş peh!
İmamlık kutsal düşünülüyor kutsal falan değil. İmam diye ahlaklı olacak diye bişey olamaz onun insanla alakası var yaptığı meslek adamı adam etmiyor baksana.. İyi yapanlar varsa iyilerin olmasındandır bi şu ayrımı yapamadılar.. Bizim caminin hocasının bilgisayarında işim vardı rica ettim bakabilir miyim tercihlere diye samimiyetine güvenip.. Baktım geçmişi silip çıkayım dedim bi baktım geçmiş oooo neler neler var.. Adamın yüzğne bakamadım bi daha.. Eskidendi o sofu imamlar nadir kaldılar..

Kac gundur konunu takip ediyorum guzel kardesim, umarim bi hafta cabuk gecer ve kurtulursunuz insAllah. Ikinci sart derken ikinci eştenmi bahsediyor ?

X