Ses kaydının sizde olduğunu belli etmeyin. Güvenli bir şekilde annenizin yanına ulaşın. Babanız sizi bunaltabilir . Üzerinize gelebilir. Evet maalesef öyle bir durumla karşılaşabilirsiniz. Cesaretli olmanız lazım. Herkese karşı dik durup haklarınızı savunun.
Evlendiğiniz günden beri git git yok annem annem diyen problemli biri var karşınızda. Böyle bir ömür nasıl yaşayacaksınız. Bence bitirin. Genelde İnsanlar değişmiyorlar . Değişir diye beklemeyin.
Sizin başınıza gelen durum için demiyorum.
Yalnız birşey eklemek istiyorum. İnsanların , yakın arkadaş , kardeş , anne, baba ile telefonla konuşmasını dinlemek pek doğru değil. Aralarında bazen aşırı laubali olabiliyorlar. Başkalarına söylemeyecekleri şeyleri söylüyorlar. Yakınlıklarından dolayı oluyor. . Dışardan bir insan duyduklarına inanamayabiliyor. Özel hayata çok müdahale etmemek lazım.
Tabiki de haklısınız. Asla sevmem gizli dinlemeleri falan ama biliyodum böyle bişey olacağını. Onların konuşması kendi özelleri değildi. Ailemle dalga geç eler, taklitkerini yapmalar, küfretmeler....