- 24 Ocak 2021
- 12.569
- 28.923
- 548
- Konu Sahibi zehraelif80
Kayınvalideni kucağına mı oturttunben bir buçuk yıldan beri evliyim 9 aylık bir kızım var kayınvalidem evlendim evleneli sürekli dedikodumu yapıyor hepsini sineye çektim bu sefer eşim kendine bayramlık aldı biz de hani kaynanamla konuşuyorduk o sırada kayınvalideme dedim ki anne dedim bak işte uğurcan'a gömlek aldık bak nasıl olmuş falan dedim hayırlı olsun falan dedi ardından anne dedim benim de babamı bana hediye aldığı gömlek bu dedim ardından kaynanam dedi ki senin ailen dedi sana bir şey almasın dedi senin ailen sana bir şey aldığı zaman başına kalkıyor falan dedi anne dedim lütfen dedim geçmişimi açma dedim hani geçmişi açmayalım geçmişi konuşmayalım dedim kayınvalidem oradan bana dedi sen ailene toz kondurmuyorsun bilmem neyi falan kavgaya başladı suratıma telefonu kapattı ben ortalığı Ramazan'da diye hani eşime dedim ki gel gidelim dedim annene bizi yanlış anladı galiba dedim yanlış anlaşılmayı bir düzeltelim dedim gittim oraya kayınvalidem yine mi geldin işte ne için geldin anne dedim seninle konuşmaya geldim ben ben seninle kavgaya gelmedim dedim kayınvalidemi dedim ki anne dedim bak oturarak konuşalım oturmadı sonra ben kayınvalidemi çektim sadece hani elinden çektim oturalım diye kayınvalidem anlamadı kayınvalidemi kucağıma kaldırdım oturtturmak için oturmadı neyse kayınvalidemi konuşacağı yoktu ben de kayınvalideme dedim ki kayınvalidem bayağı abarttı işte ben kendisini dövmüşüm bütün milleti öyle yaydı daha sonrasında işte karakoldan bana uzaklaştırma aldı uzaklaştırma aldığı zaman şiddetten vesaire ya da tehditten vesaire diye aldırmamış sadece uzaklaştırma verdirmiş bana bir ay eşim de uzaklaştırma bittikten 15 gün sonra annesine gitmek istiyor benimle oraya gittiğimde nasıl bir manzara ile karşılaşırım bilmiyorum eğer kayınvalidem tekrar uzaklaştırma alırsa bana bir şey olur mu ben ceza alır mıyım siz olsanız ne yapardınız ben kayınvalidemin 2 hafta üst üste gittim evine dip Bucak temizledim tertemiz yaptım evine düzelttim 3 haftada bana böyle bir darbe vurdu ve durduk yere basit bir sebep yüzünden bayram üzeri bana bunu yapmıştı 25 Mart bana bunu yaptı siz olsanız ne yapardınız