Kaynanam bana saldırdı.

Ne gerek var 40 gün birilerine iyileşince gitselerdi ikisi aynı anda durmasaydi çok üzüldüm bebeğe ya yere dusseydi nasıl bir babanne

40 gün ne alaka sizde kaliyorlar.Kayinvalideniz sizde kalmak zorunda mi ? Kadin sizde kaliyorsa,eşi de gelip orada yemek yer haliyle. Kadinin da isi gucu var. Ilk 3 4 gun ya da 1 hafta olsa neyse. Bebeğe mama vermek lazımmış,kadın 60cc yapıyor ama 90cc olacak diyorsunuz. Çocuğun mamasını yapması gereken sizsiniz,niye ona bırakıyorsunuz ki ? Ben de sezaryen oldum,genel anestezi....kv gel bende kal demedim,cocugun herseyini kendim yaptim. Kimseyi de istemem acikcasi. Şiddet olayına gelince,kabul edilemez. 2 taraf ayri cins,gorusmemeniz hayriniza.

Kayınvalide manyak tamam da olayların buraya gelmesinde karı-koca payınız yok mu sizce?
Manyakla manyak olmaya ne gerek var.

İlk tak ettiğinde kibarca anne sen artık zahmet etme diye evine gönderseydiniz, yok sayıldığınız yere gitmeseydiniz, kendinizi anlatma telaşına hiç girmeseydiniz kral hareket olurdu.

Evet ittirmesi vs hoş değilde o noktaya kadar zorlamak için herşeyi yapmışsınız. Yani kadın babaannesinin evinde torunu gorduyse elbette kucağına alacak. Ne diye ben gölge miyim vs laf atıyorsunuz. Göbek bağına takılan şeyde niye batsın.Ve evet yeni doğan bebeğe de 90 CC verildigini hiç duymadım. Yetmemiş evine gidip birde kadına laf soylemissiniz. Gel bana saldır demek için çok uğrasmissiniz

Baba müsade eder misin emzirmem lazım? Bitince seni ararız.

Bakın ne kadar kolay bir cümle

Kaynan İskender almadı diye dertlenen dimi ne dertler var be

Aynen o üye insanlardan aşırı şekilde beklenti içinde. O yüzden işleri hiç rast gitmiyor

Bence esinden ilgi gormuyor. Esinden ilgi goren sevilen biri niye kayinvalideden ilgi bekleyip kafayi kayinvalideye taksin. Sorsak biz cok mutluyuz, esim ustume titrer, cok anlayislidir der, bize mutlulugun resmini cizer yersen. :) neyse ki biz mutlulugun tanimini hep buralarda okuyup ogreniyoruz iste yoksa biz nerden bilelim :)) valla kayinvalide sabirli kadinmis. Saldirmamak icin cok ugrasmis ama en sonunda mecbur kalmis

Eşi aşırı pasif biri ve bu pasifliğini kadın üzerinde kullanıyor. Asla ailesine dur demiyor sürekli eşine "idare et" modunda. Ya yeni doğum yapmış kadın neden milleti idare etsin

Eşi aşırı pasif biri ve bu pasifliğini kadın üzerinde kullanıyor. Asla ailesine dur demiyor sürekli eşine "idare et" modunda. Ya yeni doğum yapmış kadın neden milleti idare etsin

Konuda oyle dememis ama esim beni silin dedi demis. Simdi ailesinden kurtuldu diye seviniyormus yeni dogum yapmis kadin onume zeytin cikarmadilar diye dertlenmis yav. Benim cocugum yok bak olsa cocugum yere dusecek ben kayinvalideye ucan tekme atacagim akil kari degil.

Birde kv göğsüne vurmuş e çocuk nerede o ara ??

Birde kv göğsüne vurmuş e çocuk nerede o ara ??

Cocuk koltuga dusmus ya oylece dustugu ile kalmis gibi gorunuyor cunku asil atraksiyon ondan sonra baslamis tekmeler, gozulkler...kadin ilgi ilgi diye nasil bunaldiysa artik can havliyle birakin sarilacagim demis bakti sarilmayinca sular durulmuyor kadin da hakli

Evime geldiğinde buzdolabını açarken bile “kızım açabilir miyim?” diyen (aşk olsun anne yabancı mısın derim) bir kayınvalidem, ondan birkaç yaş büyük ve karakter açısından en uyumlu kızı olduğum bir annem var. Bunlara rağmen iki doğumumda da bir gece bile kimsenin yanımda kalmasını istemedim. Çok mu tecrübeliydim çok öu becerikliydim? Ya da uykusuzluğa dirençli miydim? Hayır. Üstelik uykusu çok ağır ve işinden dolayı uykusunu bölmek istemediğim bir eşim vardı. Her anne kadar zorlandım ama annemle ve kayınvalidemle aramı bozmadım çünkü biliyordum lohusalık yüzünden mutlaka bir şey çıkacaktı. Annem gün aşırı kayınvalidem haftada bir gelip destek oldu topladım kendimi. İkinci bebekte eşim de tecrübe sahibi olmuştu daha çok destek oldu.

Konu sahibi siz gerçekten çok tuhaf bir noktaya gelmişsiniz az da olsa sizin de hatanız var kusura bakmayın çok yüz göz olmuşsunuz. Belli ki kayınvalideniz de pek gün görmemiş görgü bilmeyen bir kadın. Madem tüm bağları kopardınız bu şekilde devam ettirin. Araya birileri girip sizi barıştırırsa eskiden de beter olursunuz. Çünkü sınır o kadar uç bir biçimde aşılmış ki barışırsanız birbirinize verdiğiniz fiziksel zarar meşrulaşacak her tartışmada tekmeler yumruklar havada uçuşacak.
Açık konuşayım çok öfkelenirsem ve karşı taraf hak ediyorsa dilim o kadar sivri olur ki karşımdakini sözlerimle ağlatırım (mecazi söylemiyorum) ama nedense özellikle kayın aile ile ağız dalaşına ve ağır konuşmaya asla girmedim bunu terbiye maksadında söylemiyorum hiç öyle bir iddiam yok ama beni durduran şey yüz göz olma korkusu. O sınırı aşarsam bundan sonrası benim için kabus gibi olur eşimle ilişkim bozulur ve karşı tarafa da beni incitme hakkı tanımış olurum.

Talihsiz olaylar yaşamışsınız size tek tavsiyem iyi ya da kötü bir ilişki kurmayın gerisi gelir çünkü.

40 gun ne isi var anneleron evde. Sezeryanda bile 10 gunde rahat toparlar insan . Siz basınıza toplamakla hata etmissiniz belliymiş boyle olacagı. Bosverin artik bebeginizle ilgilenin herkes ne hali varsa gorsün
Bu lohusalik isi ne kadar abartiliyor ya. Kocasini salona postalayip annesiyle 30 gün kocasiyla yattigi yatakta yatanlari okudu bu gözler Neymis, annesi bakiyormus dikişliymis

hic de kötü bir sey dememis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…