- 15 Şubat 2015
- 13.288
- 46.740
Beni anladığın için sağol canım.. bn zaten bunalmışım annem demans hastası 7 yıldır bakıyorum anne sonuçta.. Allah hastalık vermesin olunca da yapacak bir şey yok mecburi ilgileneceksin.. annen olunca rahat davranabiliyorsun o benim canım darılmaz etmez ..bir abla var o ilgisiz konuşmuyor etmiyor yani psikolojim çok hassaslaştı.. ne gecem var ne gündüzüm .. şimdi kayınvalidem geldi rahatladım sağolsun ama içime sinmez o dolanırken ben de farklı bir işi yaparım .. çok ağırlaşınca mecbur anne ağırlaştım deyip oturuyorum .. 2 haftada bir Nst istedi doktor bebek doğum pozisyonundaymış.. ve bir kaç hafta ilerde görünüyor..
Sadece istediğim tabi ki de gelsinler ama psikolojik baskı yapılmasın dayatılmasın.. ömürlük kalmak olmaz ev ev üstünde olmaz .. hatta kahvaltı da üst komşunun ne zaman gideceksiniz sorusuna alınmış onu dile getirdi art niyetli değildir anne dedim biraz daha açılınca konu keşke annemde sağlıklı olsaydı da biz onu ziyarete gitseydik dedim..
Bir de dediğin gibi anne bebeğiyle yalnız kalıp vakit geçirmeli… kalbini kırmak istemiyorum çünkü lohusalık çok farklıymış.. umarım sıkıntısız geçer… Kayınvalidemin anlayışlı olması lazım.. bn dersem alınır da eşime derim .. onun demesi daha uygun olur…
Asil lohusalikta kaynanam burda olsaydi, yemek yapsaydi da ocagi kusur kalsaydi diye arayacaksiniz haberiniz yok