Kaynanam bana saldırdı.

Eşinin ailesi sonuçta görüşecekse karışma sen. Ama seni zorlamasın hiç bir şey olmamış gibi davranmanı beklemesinler. Bu ne terbiyesizlik,kim ki onlar. İğrenç insanlar ya. Allah sana sabır versin.

Ben sizin de masum olduğunuzu düşünmüyorum. Her şeyi geçtim bu ne rezilliktir ya. Gerçekten karşılıklı fiziksel şiddettin, hakaretin aklanır bir sebebi olamaz. En büyük yanlışı en başta küçücük evde kayınvalide ve kendi annenizle burun buruna o kadar gün geçirme kararı alarak yapmışsınız. Tek doğum yapan siz değilsiniz dünya üzerinde, eşiniz sadece yardım etmek zorunda, başkası değil. Görüşmeyin bir daha bence de. Sizinle yakın olmak istemiyor, görüşmek istemiyor siz inatla uğraşıyorsunuz. O sizi görmüyormuş ne güzel siz de görmeyin. Ayrıca siz annesi olabilirsiniz çocuğunuzun o da babaannesi. Sizi görmek istemiyor diye torununu da silmesini beklemek doğru gelmiyor.

Ben ne okudum ya tamam görüşmek istememekle çok çok haklısınız. Ama niye durmadan olmadık sözler söyleyip ve duyup tekrar görüşüyorsunuz? Son kez affetmiyorum demeye gidiliyor falan gerçekten çok tuhaf. Kadının kucağından çocuk almak da neyin nesi, e zaten konuşmuyorsunuz ya? Eve girdiniz gördünüz, madem çocuğu sevsin istemediniz çıkıp gitseydiniz. Durup durup Yılmaz Morgül gibi ben saksı değilim diye dalmışsınız.

Linç edileceğim belki ama sizde çok rahat duran mağdur birine benzemiyorsunuz yani yazdıklarınız öyle gösteriyor. Oğlunu benden kıskanıyorsun dünürlerden kıskanıyorsun diyip gittim diyorsun, sonra vay 5 dakika mesafede gelmedi diyorsun, bu kadar olay çıkmış niye gelsin. Yok ortama girdim çocuğumu aldı ver dedim iyi al dedi verdi dedim ki seni tanımıyor 3 aydır terk ettin. Bunlara ne gerek var sizce? Yani küsseniz küs kalın, laf sokup trip atmanın sürekli beklentiye girmenizin anlamı ne? Kayınvalide de ne hakla itiyor ama tekme ile gözlük kırmak da en az o kadar garip. Bence bir daha merhaba merhabadan öte ilişki kurmayın.

cocugima 60 cc mama verdi ac kaldi bende uzuldum agladim tam buraya kadar okudum

cocugum ac kalacak oturup aglayacagima gider 30 cc daha mama yaparim

Nasil bu kivama geldiniz? Evde hepiniz oturuken caylar kahveler icilip havadan sudan konusurken bir anda gorumceler size saldirdi ve kayinpeder kahpe mi dedi? Yani bu tip olaylar nasil gelisiyor gercekten merak ettigim icin soruyorum.
Eşim tesettür konusunda çok ciddi benimde kapanmami istedi kapandım. Görümcem denize gitti fotoğraf çekilmiş kimsenin haberi yok eşimde sinirlendi erkekler var diye. Fotoğraf paylaşacakti abin kızar gizle dedim olay çok uzadı ben bilerek yaptırmışm gibi eşimde diğer kardeşinden gördü fotoğrafı. İzine geldi bayramda ailesinin yanına gittik sadece kaynanam uzaktan hoşgeldin dedi. Kayinvabam ve görümcelerim hoşgeldin demediler laf soktular eşim sen sus ben halledeceğim dedi onları dövdü banada vurdu tabi. Sonra hepsi bana saldırdı kovdular evden beni ve eşimi.

Öldürücü bakiyodu ne ya gdgdgxg kadinin icine doğmus kafaya rövaşata atip gözlüğünü eline vericegin hfhdhxh

Esiniz onlari dovdu ve size vurdu mu? Dogru mu anladim?

Iki hamilelik geçirdim ikisinde de annemler kırk çıkana kadar kalmadilar. Hem ne gerek var?
Cocuk dogunca 3 ay annesine gidip kalan bile var.

Zaten 1 haftaya toparlıyor insan. Bir de lohusa kafasıyla niye cümbür cemaat ayni evde kalıyorsunuz. Artı neden buna erkek kişisi karar veriyor?
Neresinden tutsam elimde kalır. Mesafe koyun iki taraf da masum değil.

Esin onları dövüp sana da vurdu mu?

Ben hiç inanmadım bu tekmenin oluş şekline bence bunlar çocuk için boğuştular, konu sahibi koltukta çocuğu çekiştirirken kayınvalide de ayaktaydı, kv kucağından çekmeye çalıştı çocuğu, o da tekmeyle itti kadını uzaklaşsın diye başka açıklaması yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…