Kaynanam bana saldırdı.

O da pişman oldu annesinin kalması konusunda direttigine. Güya annem alınmasın, adil olayım diye düşündü kendince ama boş. Şimdi ailesinden kurtuldu diye seviniyor
Hiç güvenme o onun annesi iki aya kalmaz barışırlar. Ağlar zırlar kv. çok hastayım der başına toplar. Ahaa buraya yazıyorum.

Torunum nasıl diye sormayan kadına mi eşime goturcek çocuğu
Size sormuyor oğluna soruyor ama. Çocuk sizin olduğu kadar eşinizin de. Ve tabi anneanne babaanne dedeler de torunla yakın akraba ya bu durumda onlarında görme hakkı var. Ayrıca çocuğunuz için de iyi. Aile büyüklerinden kopuk mu büyüsün.
Kv sizi istemiyor, sevmiyor torununu değil.

Kaynana ile nasıl bu kadar lackalastınız, nasıl bir iliskiniz var her cümlede ayrı bir şok. 5 dakikalık mesafedeymis ama sizde kalıyor, 1+1 eve herkes tıkısmıs durumda, herseyi kv den bekliyorsun yardım etme gibi bir niyeti olmadıgını bile bile. Nerden tutsan sacmalık. Bizde de kalın, annene gidiyorsun kıskanıyoruz dediğini de ne kadar büyüttün ya? Küfür etmis gibi tepki vermişsin. En az kv kadar sende anormalsin.

Çok geçmiş olsun canım Çok kötü şeyler yaşamışsın .Eşine de üzüldüm Annesinin bu kadar Kötü birine dönüştüğüne şahit olmuş Baya yıkılmıştır .

Dua edin de, tekme gözlüge gelmis, burnuna gelmemis. Matah bir sey gibi anlatiyorsunuz. Benim arkadasimin kocasi müdür masasinda saldırıya ugradi. Telefon ahizesiyle bi vuruyor adama burun kemigi kirilip beynine batti. Adam oracikta can verdi. Arkadasim yillarca görüş günü gezdi. Yıllar sonra nefsi müdafaya sayildi ve tahliye edildi. Bu kavga dövüş islerini cocuk oyuncagi sanmayin. Sarilayim diyen kadini niye tekmelediyseniz ? Evlerden ırak bir gelinsiniz

"Kendi evimde" kayınvalideme bana zeytin çıkarmadı diye kırılıp üzüldüğümü belli edersem yine kendi evimde bir bardak su içerken izin ister hale gelirim yani öyle değil mi?

Ben sizi de hatalı buldum. Bir çok kadın aynı şeyleri yaşıyor. Ama siz resmen yarış yapmışsınız. Ne olursa olsun sofraya eksik tabak konmaz. Evet tabi ki kendinizi ezdirmeyin ama üslup çok önemli. Eşinizin yerinde olsam size tepki gösterirdim. Bana da çok karıştı kayinvalidem (ama gelinim diye değil,kadının huyu herkese karismak) ben ilk cevap vermedim. Sonra da anne sen merak etme ben elimden gelini yapıyorum. Ya da doktor böyle söyledi diye cevap verdim. Böyle böyle biraz anladı, biraz kızdı hala da karışır. Kendimi ezdirmem ama kıskanç demem.

Olayları yanlı anlatıyorsunuz. Bana hiç masum gelmediniz sürekli nispet yapmışsınız kvyi hizmetçi gibi kullanmak istemissiniz ben de sezeryanla doğum yaptım kimseden de 40 gün bana hizmet etmesini beklemedim premses olmadığım için olabilir bukadını çileden cikarmissiniz işleye işleye. eşiniz bu olayların neresinde olaylar nasil bu kadar çirkin hale geldi ve siz niye en sonunda hala küs olduğunuz insanın evine gidip seni affetmiyorum diyorsunuz? Çok garip gerçekten neyse sonunda başardınız sanırım eşinizi anne babasından uzaklastirdiniz yarın evladiniz büyüdüğünde ne eklerseniz onu bicersiniz artık

Ben iki kişiyi istemedim. Eşim illa annesinin de gelmesini istedi.
Eşini annesıyle bırakıp aılenın evine gıtseydın keşke tek basınada bakabilirdin kafan rahat olurdu bende doğum yaptığımda kv saçma haraketlerıne denk geldim baktım olcak gibi değil esıme dedim sen annende kal ben eve dönüyorum. Asansöre tam binicekken kv ardıma verdı gıtmeyım diye şak die kapattım kapıyı asagı indim eşime kalsa oda sabret derdi büyük sonuçta daha ıyı bilir kafasındaydı. Mecburen taksı çağırıp paşa paşa eve getırdı beni yoksa su yazdıklarını yaşamaya ramak kalırdı ucuz atlattım

Bende senin olayın benzerini yaşadım. Görümcelerim kucağımda bebeğim varken saldırdılar kaynanamda vurdu mu bilmiyorum o esnada 3 tane görümcem vardı orada. Eşim beni korudu onlara vurdu. Eşimin babası kahpe dedi görümcelerim oruspu dedi hepsi namusuma laf uzattı. Bebeğim ağlama krizine girdi o esnada misafirleri vardı küçük kuzenine verdim çocuğumu birşey olmasın diye. Bayramdan beri konuşmuyoruz ama eşim geçen gün babasını aradı. Yaşlı ne olur ne olmaz diyip aradı

Yaşlıysa yaşlı iyi valla herşeyi yap yap sonra yaşlı. Yaşım başım ne durumda geline saldırıyoruz, yakışık kalırmı dememişler. Ölse rahmet okumam öylesine. Görümcelerinle de görüşmek zorunda değilsin dönüp bakma. Ne saçmalık, seni yalnız mı buldular bebeğinle. Tövbe estağfurullah.

Yaşlıysa yaşlı iyi valla herşeyi yap yap sonra yaşlı. Yaşım başım ne durumda geline saldırıyoruz, yakışık kalırmı dememişler. Ölse rahmet okumam öylesine.
Bende sizin gibi düşünüyorum nefret ediyorum gebersin pislik. Eşim öyle düşünmüyor ama o anda yanımda oldu geçen aradığında hesap sordu babasına neden öyle dedin diye o da sinir anıyla dedim Demiş

Nasil bu kivama geldiniz? Evde hepiniz oturuken caylar kahveler icilip havadan sudan konusurken bir anda gorumceler size saldirdi ve kayinpeder kahpe mi dedi? Yani bu tip olaylar nasil gelisiyor gercekten merak ettigim icin soruyorum.

Nasil bu kivama geldiniz? Evde hepiniz oturuken caylar kahveler icilip havadan sudan konusurken bir anda gorumceler size saldirdi ve kayinpeder kahpe mi dedi? Yani bu tip olaylar nasil gelisiyor gercekten merak ettigim icin soruyorum.
Ben de merak ettim, nasıl oldu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…