Kaynanam bana saldırdı.

Zaten benim annem gelip sadece bir hafta maksimum iki hafta kalmak istemişti ama eşim illa annesinin de gelmesini güya eşit davranmak istediğini söyledi. kayınvalidem de dünden raziydi gelmeye. Halbuki ki evi beş dk mesafede ama illa annem kalırken o da kalmak istedi. Meğerse amacı bana zehir etmekmis her seyi

Dogumu yapan sizsiniz, tum gun evde olacak olan sizsiniz, adam ise gidiyor evde yok yani esinizin söz hakki yok. Kv ile araniz 5dk mesafeymis birgun arayla ziyarete gelebilirmis yani. Her an esinizin gonlunu hos etmek icin söylediklerini kabul etmek zorunda degilsiniz. Benim matematiğim 1+1 evdeki kalabaligi bir yere sığdırmaya yetmedi. Ben bunalirim, emziriyorum, kanamam var diyerek en azindan kayinpederinizi istemeyebilirdiniz. Sizin asil probleminiz eşiniz. Anasini babasini basiniza toplamis, sabah gidiyor aksam geliyor, anasi size saldiriyor birbirinize giriyorsunuz elim belim ustune oturuyor.

Zaten annelerden biri yatak odamizda namaz kılarken, ben ise amerikan mutfakta çocuk ağlarken kahrolmustum. Kayınpeder emzirmem gerektiğini anladı ve ona rağmen balkona bile çıkmadı. Sığıntı gibi sürekli geldi gitti karısının yanında espri yapıp duruyordu

Keske mudahale etseydiniz. Lohusa kadin kimin yardimini istiyorsa o sekilde duzen kurulur. Bu konuda erkeklerin karar vermeye hakki yok diye düşünüyorum

Bazı arkadaşlar yazmış ki bu saaten sonra görüşmem ama eşim alıp çocuğu annesine götürebilir diye. Siz olsanız izin verir misiniz? Herkese soruyorum

ben beni aşağılayan horgören kayınvalideme gitmediğim için terk edilen boşanma arifesindeki bir kadınım

sizin yerinizde olsam uzun süre evladımı göstermezdim

ama illa gorusecekler nihayetinde babaannesi

ileride evladiniza anlatirsiniz size yaptiklarini
o da tavır alır

Torunu gelininin kucağındayken iten hasta bir kadın o maalesef. Ona nasıl çocuğumu göndericem ayağına paket gibi . Hem ona fırsat vermiş olurum. Oh ne güzel geline saldırıyorum ama oğlum torunumu getiriyor der içinden. Allah belasını versin bizden uzak olsun

sizin eşiniz de benimki gibi pisırık
ne eşler ne adamlar var karısına sahip çıkıyor

Hadi ilk 10 günü anladım da 30 gün 40 gün niye annenizle ya da kv ile çocuğa bakıyorsunuz çözemedim. Sezeryan olsanız 7. Günden sonra kendi işinizi görürsünüz. Sonra kv ile girdiğiniz ağız dalaşı iyi mi oldu? İyice yüz göz oldunuz başka bir şeye yaramadı. Artık bırakın kv yi görüşmeyin o da size bayılmıyor görüşmüyormuş zaten. Torununu eşiniz götürsün tamam yeter

Torunum nasıl diye sormayan kadına mi eşime goturcek çocuğu

amaan bırakınn. size göre herşey boş. kimseyi takmayın dedigini aldırmayın karşılık vermeyin. yav he he basınıza gelse ortalıgı yıkacak kadınlar burda kızı suçlamış. bi benzerini bende yaşadım. gerçekten söylüyorum ki içi fesat olan kavgacı insanı arayıp sormasan bulaşmasan bile neden aramıyo diye kavga çıkarır. insan yerine koyup saysan bu kezde baska şeyden kavga üretir. sorun orda anlamıyomusunuz. bu tarz insanı çok yakından tecrübe ettim. alttan alıp sabrettikçe daha ileri gitti. sonunda gene suçlu ben oldum orası ayrı konu tekrar ediyorum çevresinde böylekaraktersiz mahluk olmayanlar anlayamaz bu konuyu. ne kadarkaçsanızda mutlaka olacak olan sizi bulur ister susun ister susmayın.
ben olsam cevap bile vermem .. herkes ayrı telden suçlamış. aynen ennn polyanna sizsiniz

Tamamını okumadım kusura bakmayın. 40 gün neden başınıza insanları topluyorsunuz ki anlamadım. 40 gün bakar 40 yıl söylerler. Sezaryen ile ilk doğum yapan da siz değilsiniz emin olun. Boş yere üzülmüşsünüz, sizin gerginliğiniz bebeğe geçer unutmayın. Şimdi e tabi bekara boşanmak kolay diyorsunuz belki ama hastaneden direk kendi evime gittim ve çocuğuma kendim baktım. üstelik sezaryen idi.

Doğum yapmış kadına ne annesi ne kaynanası bakmamali. Eşlerimiz neden var? Esin yardım edicek çocuğa bakacak ikiniz birlikte ne varsa pişirir yersiniz olur biter.Anlamiyorum anneler babalar dolusuyorlar doğum yapan kadının evine.E bu kadın emzircek banyo etcek yatcak kalkacak.Ben istemem açıkçası.Kendi annemide istemem kaynanamida istemem. Herkes torununu görmeye gelebilir ama hergun değil bana müsait olup olmadığımı sormadan değil.Sonra böyle yuz göz olunuyor.İsler cirkinlesiyor.Mesafe koymak en güzeli.

Sarılmak mı yuhhh, bir de olayı kapama çabası içine girmiş, bence asla görüşme...

Aynen öyle gerçekten yaşamayan bilmiyor. Ki dediğiniz gibi bir de üstüne oğluna neden aramadın der oldu. En son bu saldırıdan önce de sizin benden özür dilemeniz ve sizin benim evime gelmeniz lazım demişti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…