- 25 Ağustos 2014
- 20.320
- 48.117
-
- Konu Sahibi Thedemetriax
Ben zaten 1 haftalıkken bile eşime dedim ki gerek yok gidebilir herkes. Annesine de söyledi eşim benim yanımda. Anne bak iyiyiz biz siz dinlenin ihtiyaç olursa çağırırız dedi. Ama yok kadın beni mahvetmeye kararlıymis da ondan kalmak istemisÇok uzun kalmış bende sezeryan oldum 10güne iyi oldum özellikle kp geliyorken öyle kv çağırmazdım ben. Son olayda da gider şikayet eder uzaklaştırma alırdım
O zaman elinize fırsat geçmişken şikayet edeydinizBen zaten 1 haftalıkken bile eşime dedim ki gerek yok gidebilir herkes. Annesine de söyledi eşim benim yanımda. Anne bak iyiyiz biz siz dinlenin ihtiyaç olursa çağırırız dedi. Ama yok kadın beni mahvetmeye kararlıymis da ondan kalmak istemis
Edecektim de çocuğum bir yandan ağlıyor eşim bir yandan derhal arabaya atlayıp uzaklasalim diyordu. Ben o anın şokuyla elim ayağıma dolandiO zaman elinize fırsat geçmişken şikayet edeydiniz
Anlatımım komik geldi demek. İlginçYaşananlar tam drama ama konu sahibinin anlatımıyla gözümün önünde canlananlar komedi gibi geldi
Aynen. Bütün cümleler gözümde canlandıAnlatımım komik geldi demek. İlginç
Yaşarsanız eğer bir gün, ozaman gözünüzde canlanmasına hiç gerek kalmayacak :)Aynen. Bütün cümleler gözümde canlandı
Ve kk nın etkili cümlesi de geldi şimdiYaşarsanız eğer bir gün, ozaman gözünüzde canlanmasına hiç gerek kalmayacak :)
Yine mi beddua yedikYaşarsanız eğer bir gün, ozaman gözünüzde canlanmasına hiç gerek kalmayacak :)
Aynen. Ben sezeryan yaptım. Yanımda özellikle eşim dışında kimseyi istemedim.ilk birkaç günde toparlıyor zaten insan. İlk 40 gün de lütfen yatılı gelmesin kimse dedim. Zaten hormonlar coşuyor. O dönem en iyisi bebeğinanne babası ile başbaşa olması40 gun ne isi var anneleron evde. Sezeryanda bile 10 gunde rahat toparlar insan . Siz basınıza toplamakla hata etmissiniz belliymiş boyle olacagı. Bosverin artik bebeginizle ilgilenin herkes ne hali varsa gorsün
Bu bir tek bizim millette var bir de biliyor musun, doğumdan sonra herkesi eve doldurup bana bakın olayiAynen. Ben sezeryan yaptım. Yanımda özellikle eşim dışında kimseyi istemedim.ilk birkaç günde toparlıyor zaten insan. İlk 40 gün de lütfen yatılı gelmesin kimse dedim. Zaten hormonlar coşuyor. O dönem en iyisi bebeğinanne babası ile başbaşa olması
Kesinlikle öyle. Cümbür cemaatBu bir tek bizim millette var bir de biliyor musun, doğumdan sonra herkesi eve doldurup bana bakın olayiçok komik ya..
Her şeyimiz olay zaten yok düğünüydü zartiydi zurtuydu orda bi herkes düşman oluyo birbirine zatenKesinlikle öyle. Cümbür cemaatHormonlar olmuş tavan insan o dönem kimseyi çekmek istemiyor. Ayrıca bebeğe bakarken tek otorite her zaman daha iyi sonuç veriyor. Yoksa her kafadan bir ses çıkıyor hiç gerek yok.