- 26 Mayıs 2021
- 479
- 1.035
- 35
Merhaba hanımlar, 4 yıldır birlikte olduğum çok sevdiğim bir erkek arkadaşım var. Babası geçtiğimiz yıllarda vefat etti ve annesini ve kardeşini yanına almak istiyordu bu sene aynı eve geldiler. Sorun şu ki; siz benden daha deneyimli yada daha görmüş geçirmiş olabilirsiniz annesi ve kardeşinin evlendigimizde isterlerse yanımıza geleceklerini söylüyor. Bunu kabul edip evlenir misiniz ayrılır misiniz ? Lütfen kırıcı olmadan yorumlarınızı bekliyorum. Bazıları evlenip ailesini de kabul ediyorlar ama benim aklımda soru işareti ben mi kötü düşünüyorum? Yorumlarda buluşalım.
İlk duydugunuz anda tepkinizi gostermeliydiniz.Arkadas ben anlamiyrm bu erkek tarafi analarini,pek nazeninler.Hemen oglanin evine yerlesmler falan.Merhaba hanımlar, 4 yıldır birlikte olduğum çok sevdiğim bir erkek arkadaşım var. Babası geçtiğimiz yıllarda vefat etti ve annesini ve kardeşini yanına almak istiyordu bu sene aynı eve geldiler. Sorun şu ki; siz benden daha deneyimli yada daha görmüş geçirmiş olabilirsiniz annesi ve kardeşinin evlendigimizde isterlerse yanımıza geleceklerini söylüyor. Bunu kabul edip evlenir misiniz ayrılır misiniz ? Lütfen kırıcı olmadan yorumlarınızı bekliyorum. Bazıları evlenip ailesini de kabul ediyorlar ama benim aklımda soru işareti ben mi kötü düşünüyorum? Yorumlarda buluşalım.
Net bir şey demedi ancak bir kesinlik de olmadığı için iki arada bir derede kalmıştım ben deİlk duydugunuz anda tepkinizi gostermeliydiniz.Arkadas ben anlamiyrm bu erkek tarafi analarini,pek nazeninler.Hemen oglanin evine yerlesmler falan.
Kac tane kiz annesi esi vefat edince,damadin eve cokuyor?Aslanlar gibi yasiyolar valla bi baslarina.
Kendi ailenizle yeri geliyor anlaşamıyorsunuz ama geçiyor. Kayınvalide ile görümcede ise geçmiyor izi kalıyor o nedenle asla düşünmeyin.Merhaba hanımlar, 4 yıldır birlikte olduğum çok sevdiğim bir erkek arkadaşım var. Babası geçtiğimiz yıllarda vefat etti ve annesini ve kardeşini yanına almak istiyordu bu sene aynı eve geldiler. Sorun şu ki; siz benden daha deneyimli yada daha görmüş geçirmiş olabilirsiniz annesi ve kardeşinin evlendigimizde isterlerse yanımıza geleceklerini söylüyor. Bunu kabul edip evlenir misiniz ayrılır misiniz ? Lütfen kırıcı olmadan yorumlarınızı bekliyorum. Bazıları evlenip ailesini de kabul ediyorlar ama benim aklımda soru işareti ben mi kötü düşünüyorum? Yorumlarda buluşalım.
O kadar çok aşık olduğum biri ki kendisi bunu dahi göze almayı düşünmüştüm sizin yorumlarınıza kadarKendi ailenizle yeri geliyor anlaşamıyorsunuz ama geçiyor. Kayınvalide ile görümcede ise geçmiyor izi kalıyor o nedenle asla düşünmeyin.
İnanın aşk bir yere kadar. Ben de çok aşık olarak evlendim. Hatta bi ara çalışıyorum diye aynı evde yaşama fikrim dahi vardı. Ama yok bi sıkıntı oldu mu unutamıyorsunuz. Samimiyeti kaybediyorsunuz. Kardeşinizle annenizle ne kadar kötü olursanız olun bir şekilde unutulur ama kayınvalide görümce ile asla aynısı olmaz. Atıyorum evlendikten sonra kendi anneniz kardeşiniz de sizinle yaşayacak olsa yine istemez bir süre sonra rahatsız olursunuz. Çünkü eşinizle de rahat olamayacaksınız.O kadar çok aşık olduğum biri ki kendisi bunu dahi göze almayı düşünmüştüm sizin yorumlarınıza kadar