Kaynana ve görünmceyle yaşanır mi

Benim kvde evlenmeden önce bir gelin kaynana anne kızdan daha yakın olabilir diye beraber oturmaya yol yapıyordu evlendikten sonra ben kabul etmedim diye canavara dönüştü. Yani kanat takıp gelselerde kabul etmeyin. Ben şahsen kv ile yılda 1-2 ay aynı şehirde oluyoruz onda da 1 saattan fazlası zarara giriyor. Gerisini siz düşünün.

Saglik durumu olmadigi surece , birlikte yasanilmaz

Ben evli değilim ama çok gördüm etraftan Aynı apartman da bile zor diyor gelinler . Nerde kaldı aynı ev .
Çok mecbur değilseniz beraber yaşamayın başka bir çare bulmaya çalışın derim .

Görümce kaç yaşındaki onun evlenme ihtimali hiç yok mu diye geldi aklıma
Kv genç diyorsunuz o halde görümce de evlenme ihtimali olan biri

Yıllarca soba yakip siz evlenince de soba yakmakta zorlanacaklar demek
Evet çok mantıklı

Yavrum ateşe yürüyorsun yol yakınken tavrını koy

Başlık bile ürkütücü Net yaşanmaz.

Daha şimdiden kabul ettirmeye çalışıyor, evlenince zorlamaya başlayacak, hatta size sorma gereği bile duymadan gelecekler. Sonrası kaos, kabus, boşanmak da kolay değil. Şimdi başındayken dönün derim. Yok dönemem diyorsanız da, kendinizi bu fikre bir an önce alıştırmaya bakın.

İlk duydugunuz anda tepkinizi gostermeliydiniz.Arkadas ben anlamiyrm bu erkek tarafi analarini,pek nazeninler.Hemen oglanin evine yerlesmler falan.
Kac tane kiz annesi esi vefat edince,damadin eve cokuyor?Aslanlar gibi yasiyolar valla bi baslarina.

Net bir şey demedi ancak bir kesinlik de olmadığı için iki arada bir derede kalmıştım ben de

Kendi ailenizle yeri geliyor anlaşamıyorsunuz ama geçiyor. Kayınvalide ile görümcede ise geçmiyor izi kalıyor o nedenle asla düşünmeyin.

Sizinle yaşamayı kabul edecek kayınvalide ve görümce zaten sorunludur. Bunu isteyen koca adayı da aynı şekilde sorunludur.
Bir de kayınvalide görümce ikisi bir olur dırdırları çekilmez. Kaynanaya bir şey dersiniz görümce atlar.
İnsan kendi annesiyle bile yaşayamaz evlenince. Bu 1 ay 5 ay değil ki. Misafir bile 2-3 saatten sonra sıkıyor Ne aşk kalır ne meşk, size söyleyeyim.

Kendi ailenizle yeri geliyor anlaşamıyorsunuz ama geçiyor. Kayınvalide ile görümcede ise geçmiyor izi kalıyor o nedenle asla düşünmeyin.
O kadar çok aşık olduğum biri ki kendisi bunu dahi göze almayı düşünmüştüm sizin yorumlarınıza kadar

O kadar çok aşık olduğum biri ki kendisi bunu dahi göze almayı düşünmüştüm sizin yorumlarınıza kadar
İnanın aşk bir yere kadar. Ben de çok aşık olarak evlendim. Hatta bi ara çalışıyorum diye aynı evde yaşama fikrim dahi vardı. Ama yok bi sıkıntı oldu mu unutamıyorsunuz. Samimiyeti kaybediyorsunuz. Kardeşinizle annenizle ne kadar kötü olursanız olun bir şekilde unutulur ama kayınvalide görümce ile asla aynısı olmaz. Atıyorum evlendikten sonra kendi anneniz kardeşiniz de sizinle yaşayacak olsa yine istemez bir süre sonra rahatsız olursunuz. Çünkü eşinizle de rahat olamayacaksınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…