Çok seviyorum ama illa evlenicem ve ondan nefret etmek istiyorum diyorsan evlenMerhaba hanımlar, 4 yıldır birlikte olduğum çok sevdiğim bir erkek arkadaşım var. Babası geçtiğimiz yıllarda vefat etti ve annesini ve kardeşini yanına almak istiyordu bu sene aynı eve geldiler. Sorun şu ki; siz benden daha deneyimli yada daha görmüş geçirmiş olabilirsiniz annesi ve kardeşinin evlendigimizde isterlerse yanımıza geleceklerini söylüyor. Bunu kabul edip evlenir misiniz ayrılır misiniz ? Lütfen kırıcı olmadan yorumlarınızı bekliyorum. Bazıları evlenip ailesini de kabul ediyorlar ama benim aklımda soru işareti ben mi kötü düşünüyorum? Yorumlarda buluşalım.
Yavas intiharin diger bir sekli bu....Merhaba hanımlar, 4 yıldır birlikte olduğum çok sevdiğim bir erkek arkadaşım var. Babası geçtiğimiz yıllarda vefat etti ve annesini ve kardeşini yanına almak istiyordu bu sene aynı eve geldiler. Sorun şu ki; siz benden daha deneyimli yada daha görmüş geçirmiş olabilirsiniz annesi ve kardeşinin evlendigimizde isterlerse yanımıza geleceklerini söylüyor. Bunu kabul edip evlenir misiniz ayrılır misiniz ? Lütfen kırıcı olmadan yorumlarınızı bekliyorum. Bazıları evlenip ailesini de kabul ediyorlar ama benim aklımda soru işareti ben mi kötü düşünüyorum? Yorumlarda buluşalım.
Merhabalar, aslında onlar olası durumda sizin yanınıza gelecekmiş gibi olsa da teknik olarak onların yanına siz eklenmiş olacaksınız. Onlar zaten şu anda anne, oğlan ve kız kardeşi olarak bir aileler. Olaya farklı bir ev olarak bakmayın ha onların şu anki evi ha başka bir ev, siz onlara evleneceksiniz yani iç güveysi olmuş olacaksınız halk ağzıyla.Merhaba hanımlar, 4 yıldır birlikte olduğum çok sevdiğim bir erkek arkadaşım var. Babası geçtiğimiz yıllarda vefat etti ve annesini ve kardeşini yanına almak istiyordu bu sene aynı eve geldiler. Sorun şu ki; siz benden daha deneyimli yada daha görmüş geçirmiş olabilirsiniz annesi ve kardeşinin evlendigimizde isterlerse yanımıza geleceklerini söylüyor. Bunu kabul edip evlenir misiniz ayrılır misiniz ? Lütfen kırıcı olmadan yorumlarınızı bekliyorum. Bazıları evlenip ailesini de kabul ediyorlar ama benim aklımda soru işareti ben mi kötü düşünüyorum? Yorumlarda buluşalım.
Evet eli ayağı tutuyor yaşı da genç sadece kışın sobalı evde zorlanırlar diyorAnnesinin eli ayağı tutuyor mu? Engelli mi?Böyle spesifik durumlar yoksa ev üstüne ev olmaz diyorum. Kesinlikle kabul etmeyin, evliliğinizin en güzel senelerini bu şekilde mahvedersiniz. Ailesiyle sık sık görüşsün, sahip çıksın, evinde ağırlasın; ama aynı ev bambaşka bir boyut. Katiyen kabul etmeyin.
Bu kaynanalar da omur boyu soba yakiyor, userine çöreklenecekleri bi gelin bulunca soba birden bire imkansiz gelmeye başlıyor. Soba zorluyorsa daha öncesinde baska eve tasinsalardi meselaEvet eli ayağı tutuyor yaşı da genç sadece kışın sobalı evde zorlanırlar diyor
Sobasiz bir ev bulsun o zaman ama ayri ev olsun. Yoksa insan kendi annesiyle bile bir sure sonra ayni evde olmak istemiyor.Evet eli ayağı tutuyor yaşı da genç sadece kışın sobalı evde zorlanırlar diyor
Kesinlikle ayrılırım.Merhaba hanımlar, 4 yıldır birlikte olduğum çok sevdiğim bir erkek arkadaşım var. Babası geçtiğimiz yıllarda vefat etti ve annesini ve kardeşini yanına almak istiyordu bu sene aynı eve geldiler. Sorun şu ki; siz benden daha deneyimli yada daha görmüş geçirmiş olabilirsiniz annesi ve kardeşinin evlendigimizde isterlerse yanımıza geleceklerini söylüyor. Bunu kabul edip evlenir misiniz ayrılır misiniz ? Lütfen kırıcı olmadan yorumlarınızı bekliyorum. Bazıları evlenip ailesini de kabul ediyorlar ama benim aklımda soru işareti ben mi kötü düşünüyorum? Yorumlarda buluşalım.
Kesinlikle ev ev üstune olmaz bu sizin aileniz icin de gecerli onun ailesi icin de. Gerekirse komşu olun ayri ev tutsun ama kesinlikle beraber yaşamamak konusunda net olunMerhaba hanımlar, 4 yıldır birlikte olduğum çok sevdiğim bir erkek arkadaşım var. Babası geçtiğimiz yıllarda vefat etti ve annesini ve kardeşini yanına almak istiyordu bu sene aynı eve geldiler. Sorun şu ki; siz benden daha deneyimli yada daha görmüş geçirmiş olabilirsiniz annesi ve kardeşinin evlendigimizde isterlerse yanımıza geleceklerini söylüyor. Bunu kabul edip evlenir misiniz ayrılır misiniz ? Lütfen kırıcı olmadan yorumlarınızı bekliyorum. Bazıları evlenip ailesini de kabul ediyorlar ama benim aklımda soru işareti ben mi kötü düşünüyorum? Yorumlarda buluşalım.
Allah gecinden versin senin annen/ baban göçerse kalan ebeveyninin ve kardeşinin/abinin sizde yaşama konusunda düşüncesi ne? Onu da konuştunuz mu yoksa bu zevk sadece erkek çocuklara mi özel?Evet eli ayağı tutuyor yaşı da genç sadece kışın sobalı evde zorlanırlar diyor