Bundan 3 yıl önce deliler gibi aşık olduğum biri vardı hatta ilk aşkımdi ayrılma sebebim aynı buydu 3 bacısı ve annesine aşırı düşkünlugu onların sözünden çıkmak istememesiydi çok acı çektim ama geçti eğer devam etseydim acı çekmeye devam edecektim duygularinu değil mantığını dinleMerhaba hanımlar, 4 yıldır birlikte olduğum çok sevdiğim bir erkek arkadaşım var. Babası geçtiğimiz yıllarda vefat etti ve annesini ve kardeşini yanına almak istiyordu bu sene aynı eve geldiler. Sorun şu ki; siz benden daha deneyimli yada daha görmüş geçirmiş olabilirsiniz annesi ve kardeşinin evlendigimizde isterlerse yanımıza geleceklerini söylüyor. Bunu kabul edip evlenir misiniz ayrılır misiniz ? Lütfen kırıcı olmadan yorumlarınızı bekliyorum. Bazıları evlenip ailesini de kabul ediyorlar ama benim aklımda soru işareti ben mi kötü düşünüyorum? Yorumlarda buluşalım.
Hepiniz ayni cati altina girince ask mesk kalmaz canim.herkes kendi evinde huzurla yasasin en guzeli.burdaki "kisin geliyorlar 2-3 ay kaliyorlar" tarzindaki konulari da ornek olmasi acisindan mutlaka okumalisin.O kadar çok aşık olduğum biri ki kendisi bunu dahi göze almayı düşünmüştüm sizin yorumlarınıza kadar
Kişiler nasıl onu bilmek lazım. Belki sana faydaları bile olur çalışıyorsan. Ama çatışıp olay çıkaracaksınız hiç evlenmeyin nasılsa ayrılırsınız çünküMerhaba hanımlar, 4 yıldır birlikte olduğum çok sevdiğim bir erkek arkadaşım var. Babası geçtiğimiz yıllarda vefat etti ve annesini ve kardeşini yanına almak istiyordu bu sene aynı eve geldiler. Sorun şu ki; siz benden daha deneyimli yada daha görmüş geçirmiş olabilirsiniz annesi ve kardeşinin evlendigimizde isterlerse yanımıza geleceklerini söylüyor. Bunu kabul edip evlenir misiniz ayrılır misiniz ? Lütfen kırıcı olmadan yorumlarınızı bekliyorum. Bazıları evlenip ailesini de kabul ediyorlar ama benim aklımda soru işareti ben mi kötü düşünüyorum? Yorumlarda buluşalım.
Asla yaşanmaz!!!Kendinize bu eziyeti yaşatmayın lütfenMerhaba hanımlar, 4 yıldır birlikte olduğum çok sevdiğim bir erkek arkadaşım var. Babası geçtiğimiz yıllarda vefat etti ve annesini ve kardeşini yanına almak istiyordu bu sene aynı eve geldiler. Sorun şu ki; siz benden daha deneyimli yada daha görmüş geçirmiş olabilirsiniz annesi ve kardeşinin evlendigimizde isterlerse yanımıza geleceklerini söylüyor. Bunu kabul edip evlenir misiniz ayrılır misiniz ? Lütfen kırıcı olmadan yorumlarınızı bekliyorum. Bazıları evlenip ailesini de kabul ediyorlar ama benim aklımda soru işareti ben mi kötü düşünüyorum? Yorumlarda buluşalım.
Kesinliği bırak, ihtimal bile olmamalı.Net bir şey demedi ancak bir kesinlik de olmadığı için iki arada bir derede kalmıştım ben de
Kafamda soru işaretleri olduğu için buraya yazmak istedim henüz net bir cevap vermedim zaman istedimSizin buna cevabınız ne oldu ?
Peki özel değilse nasıl atlattiniz anlatabilir misiniz?Bundan 3 yıl önce deliler gibi aşık olduğum biri vardı hatta ilk aşkımdi ayrılma sebebim aynı buydu 3 bacısı ve annesine aşırı düşkünlugu onların sözünden çıkmak istememesiydi çok acı çektim ama geçti eğer devam etseydim acı çekmeye devam edecektim duygularinu değil mantığını dinle
Yaşadığın evde sana özel hayatin sadece yatak odanda olacak. Ailen, arkadaşların rahat gelip gidemeyecek. Hasta olsan oturma odasinda bile uzanamican. Evine harcama yapsan ne gerek var diyecekler. Çalışıp kazandığın parada söz hakları olacak. Her işten geldiginde kayinvalidenin o gün yemek yapasi gelmediyse 4 kisiye yemek hazirlayip, sonrada cay servisi yapican. Doğum yapacak olsan annen kalmaya bile gelemeyecek.Kafamda soru işaretleri olduğu için buraya yazmak istedim henüz net bir cevap vermedim zaman istedim
Valla bu kendi topuğuna sıkmak gibi bir şey. Ayrıca ben her yetişkinin kendi düzeni olmasından yanayım. Yani belli bir yaşa gelmiş insanlar bile kendi aileleriyle yaşamakta zorlanirken siz başkasının ailesiyle yaşanır mı diye soruyorsunuz.Merhaba hanımlar, 4 yıldır birlikte olduğum çok sevdiğim bir erkek arkadaşım var. Babası geçtiğimiz yıllarda vefat etti ve annesini ve kardeşini yanına almak istiyordu bu sene aynı eve geldiler. Sorun şu ki; siz benden daha deneyimli yada daha görmüş geçirmiş olabilirsiniz annesi ve kardeşinin evlendigimizde isterlerse yanımıza geleceklerini söylüyor. Bunu kabul edip evlenir misiniz ayrılır misiniz ? Lütfen kırıcı olmadan yorumlarınızı bekliyorum. Bazıları evlenip ailesini de kabul ediyorlar ama benim aklımda soru işareti ben mi kötü düşünüyorum? Yorumlarda buluşalım.
Neyin zamanı kızım yürek mi yedin?Bu kadar yapılan yorumlara rağmen bile bile ateşe yürüyorsun .Aklını başına al .aşk sevgi biyere kadar.Askindan ölüp ailesiyle beraber yaşamayı kabul edeceğin adama gidip ben yaşayamam de bakalım o da senin aşkından ölüyor mu?Kafamda soru işaretleri olduğu için buraya yazmak istedim henüz net bir cevap vermedim zaman istedim