Kaynana ve görünmceyle yaşanır mi

Bundan 3 yıl önce deliler gibi aşık olduğum biri vardı hatta ilk aşkımdi ayrılma sebebim aynı buydu 3 bacısı ve annesine aşırı düşkünlugu onların sözünden çıkmak istememesiydi çok acı çektim ama geçti eğer devam etseydim acı çekmeye devam edecektim duygularinu değil mantığını dinle

O kadar çok aşık olduğum biri ki kendisi bunu dahi göze almayı düşünmüştüm sizin yorumlarınıza kadar
Hepiniz ayni cati altina girince ask mesk kalmaz canim.herkes kendi evinde huzurla yasasin en guzeli.burdaki "kisin geliyorlar 2-3 ay kaliyorlar" tarzindaki konulari da ornek olmasi acisindan mutlaka okumalisin.

Kişiler nasıl onu bilmek lazım. Belki sana faydaları bile olur çalışıyorsan. Ama çatışıp olay çıkaracaksınız hiç evlenmeyin nasılsa ayrılırsınız çünkü

Biz ayri yasadigimiz halde kv ile gorumce yuzunden bosandim ayni ewin icinde dusunemiyorum zaten adam sana sormamis bile yasasinalrmi diye nisan yok bisey yok bence arkana bakmadan kac askindan olsen bile tek bir lafina kanma hepsi ayni ayrida yasasalr ayni ewin icindede yasasalar erkekler ailesine toz kondurmaz seni suanda sevmesi bos ewlilik cok cok farkli sevgin biter ama hayatini bitirme bari

Konuyu tam okumadım ama, belli bir yaştan sonra en rahat aile evinde bile yaşanmaz görüşündeyim. Daha karı-koca bir evde nasıl olduğunuzu bilmeden evde başkaları da olacak, bence huzursuz olursunuz.

Asla yaşanmaz!!!Kendinize bu eziyeti yaşatmayın lütfen

Net bir şey demedi ancak bir kesinlik de olmadığı için iki arada bir derede kalmıştım ben de
Kesinliği bırak, ihtimal bile olmamalı.

Bunlar kandırma turları neden fark etmiyorsun? Konuyu şöyle olursa şu olabilir minvalinde bir geçirip senin tepkini ölçüyor. Sen tepki vermeyince ileride evlenince bu gerçek olacak. Sonra da sana ben demiştim sen de karşı çıkmamıştın şimdi ne değişti diyecek.

Bu negatif düşünme değil bunlar gerçekler. Söz konusu oyun değil kendi hayatınız, lütfen biraz ileriyi görün. İstemediginiz olasılıklar için lafını bile ettirmeyin. Karşınızdaki kişinin niyetini daha hızlı anlayın. Yoksa gerçekten saçma sapan bir evlilik ve hayatınız olup çocuğum var bosanamiyorum diye ağlarsınız. Gerçekten mutluluksa amacınız sevgi karın doyurmuyor boş laflara kanıp da hayatınızı harcamayın. Ayrılın bir an önce önünüze bakın. Ama düzgün yeni birini bulabilmek için de bakış acinizi bir an önce değiştirin.

Bugün Instagramda bir kadin esiyle birlikte cay icip film izleyeceklerine dair bir paylasim yapmisti. Bir kadin yorum olarak kayinvalidesi gil le beraber yasadigini, esiyle böyle ayri vakit gecirebilenlere ne kadar özendigini ve kayinpederin bütün gün haberler izlemesinden filme firsat bulamadiklarini yazdi. Yani böyle bir yasam düsünebiliyormusunuz. Herkesin kendi yasam alano olmali..insan esiyle sarilip koltukta keyif bile yapamayacaksa ne diye evleniyor? Sevgili kalsan en azinsan aksam kendi evine gider rahat edersin. Böyle erkekler de beni gicik ediyor. O zaman ailesi ile beraber yasamaya devam etsin. Baskasinim.günahina girmeye gerek yok. Sanki evlenip bosanmak basit birsey bizim toplumda

Annesi olmasa esin olmazdi ablacığım..... bir ömür ona hürmet etmek donunu yıkamak soktuğu laflara boyun eğmek zorundasın kizkardesi ile bir olup dedikodunu yaparsa duymican karşına geçip elestirse gormicen biricik eşini doğurmuş çünkü....hürmet hürmet hürmet evlen tatlım kaynanana köle eşine bakıcı gorumcene eğlencelik lazım çünkü... Sen olmasan tüm bu ihtiyaçları Kim karşılar.. evlen aynı evde yaşa herseyin günah keçisi sen ol seni delirtseler sonra aa bu deli bile deseler metanetini koru çünkü sen buyuklerine hürmet eşini doğuran biricik kaynana her daim saygı göstermekle yükümlü bir gelinciksin.....

Keşke olumlu birşeyler yazabilseydim...
Ama bu durumda çok mümkün görünmüyor...
Bence iyi düşünün...babasinin olmamasi annesi tarafından sürekli manipüle edilmesine sebep olacaktır...Buda anne ve kardeşine daha çok baglayacaktir sevgilinizi..
Bir yere gitmek istersiniz kardeşi yanınızda gelir size hediye alsa annesi de bekler.. özel gün kutlarsiniz dahil olurlar birşey yapmak istersiniz hemen atlarlar asla başbaşa kalmazsınız buda sizi zamanla yıpratır.. çocuğunuz olur kayınvalide iz kendi istediği gibi yetiştirmek ister herşeye karışır ismini bile kendi koymak ister size söz hakkı tanımaz..eşinize birşey söyleseniz hemen onları savunmaya geçer dahada gerilirsiniz
Eni konu sıkıntı yani..Tabi bunlar şahsi kanım...
Kendinizi biraz olsun değerli hissediyorsanız koşarak uzaklaşın derim
Hayat bunlarla uğraşmak için çok kısa

Peki özel değilse nasıl atlattiniz anlatabilir misiniz?

Kafamda soru işaretleri olduğu için buraya yazmak istedim henüz net bir cevap vermedim zaman istedim
Yaşadığın evde sana özel hayatin sadece yatak odanda olacak. Ailen, arkadaşların rahat gelip gidemeyecek. Hasta olsan oturma odasinda bile uzanamican. Evine harcama yapsan ne gerek var diyecekler. Çalışıp kazandığın parada söz hakları olacak. Her işten geldiginde kayinvalidenin o gün yemek yapasi gelmediyse 4 kisiye yemek hazirlayip, sonrada cay servisi yapican. Doğum yapacak olsan annen kalmaya bile gelemeyecek.
Aklinda başka soru işareti var mi?
He birde kocanla gezmeye gidecek olsan, görümcen benide götürün diye pesinize takilacak. Götürmesen geldiginde tribini cekicen.

Valla bu kendi topuğuna sıkmak gibi bir şey. Ayrıca ben her yetişkinin kendi düzeni olmasından yanayım. Yani belli bir yaşa gelmiş insanlar bile kendi aileleriyle yaşamakta zorlanirken siz başkasının ailesiyle yaşanır mı diye soruyorsunuz.

Kafamda soru işaretleri olduğu için buraya yazmak istedim henüz net bir cevap vermedim zaman istedim
Neyin zamanı kızım yürek mi yedin?Bu kadar yapılan yorumlara rağmen bile bile ateşe yürüyorsun .Aklını başına al .aşk sevgi biyere kadar.Askindan ölüp ailesiyle beraber yaşamayı kabul edeceğin adama gidip ben yaşayamam de bakalım o da senin aşkından ölüyor mu?

Çok güzel yorumlar var adı üzerinde ^evli^ insanlar olacaksanız eviniz ayrı olmalı şunu diye bilirsiniz gelip kalabilirler hastalık olur yardımcı oluruz biz gideriz onlar gelir ama tamamen aynı ev içinde olmaz, yapamazsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…