Kaynana ve görünmceyle yaşanır mi

Ayrıca görümce bekar annesiyle kalabilir gayette ihtiyaçlarına yardımcı olurlar birbirlerinin yalnızda kalmıyorlar. 3 kadın aynı evde, olsa olsa bu durum felaketlerin habercisi olur.

Evet ben de hastalık durumu olursa bakarız yoksa olmaz dediğimde sadece kışın gelirler isterlerse demeye basladi

Tek bile değiller anne kız birlikte yaşarlar neden yanına alma ihtimalini düşünüyor ki erkek arkadaşınız?
Hastalık bakım vs gibi herhangi bir durum yoksa kabul etmezdim.

Asla kabul etme diri diri mezara gir daha iyi..

Etmedim şimdi de tamam gelmezler istemiyorsan dedi ama nasıl güvenicem güvenmeli miyim bilmiyorum
Kesinlikle guvenme ewlendikten sonra zaten seni cepte goruyorular istediklerini yaptırıyorlar hele bide hamile kalirsan zaten cocukta var biyere gidemez istedigibi isteklerini yaptirir

Hayır kabul edilmez ev ev üstüne olmaz. Kesinlikle kabul etmeyin. Gerekiyorsa ayrılın.

Nasıl insanlar bilemeyizki ama yok ya olmuyor olmaz yürümez o gemi .

Asla

Peki özel değilse nasıl atlattiniz anlatabilir misiniz?
Yani coo ağladım tabiri caizse yandım ama olmazdı yani biliyordm kendimi kandiramam dedim cidden çok aşıktım kendimden çok seviyordm herşeyini ama olmazdi yani anneye baciya bu kadar düşkünlük normal degildi sırf bu yüzden bitti zor oldu ama bitti

Ben de o kadar çok seviyorum ki tüm dünyam oldu benim uzun yıllardır beraberiz aksi bir durum canımı çok acıtıyor

Ben de o kadar çok seviyorum ki tüm dünyam oldu benim uzun yıllardır beraberiz aksi bir durum canımı çok acıtıyor
Ben ona hayrandım zekasına kültürüne kişiliğine esprilerine sen konuş ben dinleyim derdim dinlerken de nerdeyse ağlardım hayranliktan ama duygularımı değil mantigimi dinlemek zorundaydim pişman değilim

Benim de eşimin babası yoktu .gorumcelerim vardı.evlenmeden ince ilerde annesinin bizle yaşamasını teklif etti.ben kabul ettim.
Ben şu şekilde düşünmüştüm sonuçta annesi ve bizim ilgilenmemiz gerekiyor. Şuan gorumcelerim evlendiler kayinvalidem tek yaşıyor.kendini idare edebiliyor.bizde zaten çok yakınız ona bir ihtiyacı olduğunda yanındayız.ama ilerde kendine bakamayacak olduğunda bize gelecek.size de tavsiyem son raddeye kadar beklemeniz.ayrica o insanlar da gelmek istemiyor rahat edemiyorlar.kendi akrabaları arkadaşları oluyor

Ben ona hayrandım zekasına kültürüne kişiliğine esprilerine sen konuş ben dinleyim derdim dinlerken de nerdeyse ağlardım hayranliktan ama duygularımı değil mantigimi dinlemek zorundaydim pişman değilim
Pişman olmamana sevindim umarım ben de pişman olmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…