• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ter kokan iş arkadaşı güncel gelişme

Hijyen problemleri vardı demeyi düşünüyorum açık açık ter kokuyor diye söyleyeyim mi sizce soranlara

Gerçi bazı insanlar farkında bu durumun
Ben olsam yeni gectigim odada aynen soylerdim ,hatta aaa oda degistirmissin hayırdır bisi mi oldu diyen herkese " oda arkadasim x ter kokuyordu dayanamadim herkesin malumu zaten bu yuzden odamı degistirdiler ."derdim .bak degistirdim demeyeceksin degistirdiler diye eksi. Yani insanlar durumun farkinda ve sana hak verilmiste degistirilmis gibi 😉

Ben olsam yeni gectigim odada aynen soylerdim ,hatta aaa oda degistirmissin hayırdır bisi mi oldu diyen herkese " oda arkadasim x ter kokuyordu dayanamadim herkesin malumu zaten bu yuzden odamı degistirdiler ."derdim .bak degistirdim demeyeceksin degistirdiler diye eksi. Yani insanlar durumun farkinda ve sana hak verilmiste degistirilmis gibi 😉
Ayy çok zekisiniz ya aşırı mantıklı. Keşke aynı iş yerinde olsaydık ah işte bu taktikleri alabileceğim bir iş arkadaşım yoktu ondan başıma bu işler geldi 😅😅 Çokkk sağ olun böyle diyeceğim kesinlikle nasılsa artık kurtuldum sayılır kokarcadan 😂😂

Sürekli kokan bir kadınsa, sizden başka insanlar da farkındadır bu durumun ve zaten kokan insanların evet kokuyorum diye kabul ettiğine hiç şahit olmadım. Bozduğunuz iyi olmuş, bozulmuştur; dikkat eder bundan sonra, sizden sonraki çekmez umarım. Siz de zaten oda değişiyormuşsunuz. Sorun çözülmüş.

Toplumda yaşayan, insan içine karışan, çalışan, toplu taşıma kullanan insanlar ekstra dikkat etmeli, benim midem bulanıyor. Su ve sabun; temizlik bu kadar basit ve kentlerde herkes için ulaşılabilir. Kıyafeti de makineye atıp kısa programdan sonra assan sabaha kuruyor. Ben anlamıyorum, nasıl vurmuyor kokuları burunlarına buram buram. Geçen yürüyüş yaparken bir apartmandan çok çocuklu ve gürültülü bir kadın kafilesi çıkıyordu. Kış mevsimindeyiz ve açık havadayız, evli barklı kadınlar; yemin ederim yanlarından geçerken buram buram ter, pislik, baharat kokusu aldım. Yüzüm buruştu direkt.

Bi kere gittiğim diş hekimi kokuyordu ve sabah gittiğim halde 🤣 o kadar kötüydü ki bir yandan dişçi fobim var bir yandan adam kokuyor. Bazı insanlar kokusunu almıyor

Sürekli kokan bir kadınsa, sizden başka insanlar da farkındadır bu durumun ve zaten kokan insanların evet kokuyorum diye kabul ettiğine hiç şahit olmadım. Bozduğunuz iyi olmuş, bozulmuştur; dikkat eder bundan sonra, sizden sonraki çekmez umarım. Siz de zaten oda değişiyormuşsunuz. Sorun çözülmüş.

Toplumda yaşayan, insan içine karışan, çalışan, toplu taşıma kullanan insanlar ekstra dikkat etmeli, benim midem bulanıyor. Su ve sabun; temizlik bu kadar basit ve kentlerde herkes için ulaşılabilir. Kıyafeti de makineye atıp kısa programdan sonra assan sabaha kuruyor. Ben anlamıyorum, nasıl vurmuyor kokuları burunlarına buram buram. Geçen yürüyüş yaparken bir apartmandan çok çocuklu ve gürültülü bir kadın kafilesi çıkıyordu. Kış mevsimindeyiz ve açık havadayız, evli barklı kadınlar; yemin ederim yanlarından geçerken buram buram ter, pislik, baharat kokusu aldım. Yüzüm buruştu direkt.
Cok baharatli beslenen insanlar banyodan cikip azicik terlese bile leş kokuyor . Banyo +deodorant+temiz kiyafet + az baharat. Bu isin formulu bu

Ayyy pis kokarcaya bak Ay hayatımda en nefret ettiğim şey hijyen bilmez insanlar ya.
Hiç acımam direk söylerim bende iyi yapmışsın kurtulursun odan değişince.
Ne iğrenç insanlar ya bir banyo yapıp rollon kullanmak bu kadar zor olmamalı yaklaşık 12 yaşımdan beri rollonsuz durmam.
Olay acı yemek baharatlı yemek değil pis ve boktan insan olması o kokan kişinin iyyy ağzı falanda kokuyordur kesin.onun eşine veya sevgilisine acıdım:)))

Valla çok zor durum. Normal ter kokusu başka bişey bazı insanların teni kokuyor. Maalesef böyle biriyle denk gelmistim girdiği ortama kokarca gibi kokusu yayılıyor oradan geçtiği belli oluyordu 😂 sizin sorununuza gelecek olursak. Oda değiştirme şansınız hiç yok mu??
Odaya buhar makinesi fln alsaniz ortama hava verse güzel koku verse yani insanin midesi bulanır belli bir noktadan sonra. Esans yağlar alsanız ne aklıma bunlar geliyor.

Ama ben olsam direkt söylerdim maalesef kendi bilmiyor olamaz bilmeli ya insan duymaz mi kendi kokusunu bilimsel gerçeklik nedir acaba? 😂 Size astım mi var diyene kadar ben mi kokuyorum yahu desin bir zahmet. Kurumsal bir yer mi bilmiyorum maillesme trafiği var mı valla üst birim mail bile atabilir ya 😂 lütfen kişisel hijyenimize dikkat edelim fln gibi ajdjdj

Back