Nisanlıyım. 14 Şubatta, nisanlimi görmeye Bursa'ya gitmiştim.vakit geçiriyoduk.annesi beraber olduğumuzu bilmesine rağmen tam 4 kez arayıp, napıyorsunuz nerdesiniz, geliyomusunuz diye soruyordu. Takılmadım olabilir dedim. Akşam eve geçtik.ailece oturuyoruz, babası eşine çok lakayit davranıyordu.kadın bisiyler konusuyo " bana çiçek almadın bunca sene diyo". kocası hemen, ya bı sus be diyip kalk kahve yap bana dedi.nisanlima bakıyorum sessiz. Sonrasında babası bana bisiy dedi bisiy ima etti,nişanlımın annesi, şimdi karışma kıza,dedi.. babası sonrasında, haberde mi duydu hatırlamıyorum ama şunu dedi, "ben makyaj yapılmasını sevmiyorum " dedi. Ben üstüme alınmadım ama, eşi beni savununca ," kız zaten makyaj yapmıyor diyince" lafın bana geldiğini fark ettim. Susmam, ama dilim tutuldu sanki o an. Bunlar ne konusuyo diye düşünüyodum.nisanlım da izliyor böyle.. sonrasında ben dalmısım birşeye, babası omzumu itip, alooo dedi bana.irkildim.kendi babamdan öyle bişey görmemişim. Evden çıkarken nişanlımın erkek kardeşiyle tokalastik o anda babası, "ben tokalaşmayi sevmiyorum" dedi. İçimden afedersiniz, bi sg. demek geldi. Sevmiyosun ama eve ilk girdiğimde, hoşgeldiniz denildiğinde, tokalaştığım anda,bisiy demiyosun. Adama uyuz oldum.Sabrımla bitti gece. ama evime dönünce,nişanlımla konuştum. asla kabul etmeyeceğimi söyledim. Bana, "ya evet babam patavatsız ama sende çok abarttın." Dedi. Ailemle konuştum, yanlış anlamışsın dedi. Ne kadar yanlış anlayabilirim dedim.sustu.Gecen senede kısa elbise giymiştim senin yanında, baban bana bakıp,ben karışırım demişti. Bunu diyorum,hala babasının yanlışlarını örtüyo.ama bunu yaparken, beni yoksayıyo.yok babasına laf edemezmisim, gırtlağına çökermis insanın. Bende konuşmuyorum günlerdir.birde bunlar olmadan önce bana şunu diyodu nisanlım,ileride evlenince sen pazara gidersin mesela bisiy bulamazsan babamı ararsın o senle gelir demişti.bende kızmıştım ne alaka diye. Özetle sorun bu hanımlar. Günlerdir düşünüyorum. Ne olur yardımcı olun.
Burda bazı arkadaşlar 150 tane yorum yapmışsın, çocuk arkadaşına yavsamış diye yorum yapmış.2 sene önce bunları yapan nişanlım değil,nişanlımla sevgiliydim ve ayrılmıştım sonra biriyle flört ediyoduk onun yaptığı bisiydi ve zaten kısa sürdü bitti. Nişanlım ile çok sonra yeniden barıştık sorunlarımızı konuştuk ve inanın son 1 senedir sorun yoktu.ama babasına kadar. Yorumlar çok acımasız 2 sene önceki sorularla şuan yargılamayın.gerek yok.