Olmayacağını söyledim ona, böyle bir ihtimal olması yüzünden görüşmüyoruz umarım hayırlısıdır buOlmaz annem, olmaz gülüm..yapma etme
Ben de zor olacagini düşünüyorum . Bu gün arkadaşlarınla konustum onlara göre normal olduğunu söylediler. Şaşkınım açıkçası, Türkiye de genel olarak normal karşılaniyor. Keşke evliliklere karismasa büyükler.Kesinlikle hayır. Özel alan sıfır ya ben depresyona girerdim. Bunun birde cinselligi var ve sadece yatak odasinda sevismeyeceginize göre? Evde ciplak/yari çıplak dolaşan bir tek ben olamam degil mi? Bence mesafe olarak ta çok yakın oturulmamali sanki. Benim kaynanam ve görümcemle aramda kıtalar var, oh, kafam rahat.
Evlenmeyin sevgili olarak kalin bence,ya da bosverin kosarak uzaklasin,zaman kaybi.Ev ustune ev olmazMerhaba hanımlar, 4 yıldır birlikte olduğum çok sevdiğim bir erkek arkadaşım var. Babası geçtiğimiz yıllarda vefat etti ve annesini ve kardeşini yanına almak istiyordu bu sene aynı eve geldiler. Sorun şu ki; siz benden daha deneyimli yada daha görmüş geçirmiş olabilirsiniz annesi ve kardeşinin evlendigimizde isterlerse yanımıza geleceklerini söylüyor. Bunu kabul edip evlenir misiniz ayrılır misiniz ? Lütfen kırıcı olmadan yorumlarınızı bekliyorum. Bazıları evlenip ailesini de kabul ediyorlar ama benim aklımda soru işareti ben mi kötü düşünüyorum? Yorumlarda buluşalım.
Bazi kesimlerde sadece normal olarak karsilaniyor,onlarda milattan once kalmis kafalarBen de zor olacagini düşünüyorum . Bu gün arkadaşlarınla konustum onlara göre normal olduğunu söylediler. Şaşkınım açıkçası, Türkiye de genel olarak normal karşılaniyor. Keşke evliliklere karismasa büyükler.
Yaşanır yüzde yüz birMuge anlinin son iki bolumunu izleyin karar verirsinizne desek bos programda gorumce geline ucan yumruk atmisti reklam arasi gelinin gozu sismis sizce yasanir mi
Sizi anliyorum kaynana ile yaşamak zor ama iki kadın ne yapabilirler en azından aynı apartmanda yada dubleks gibi ev seçin altlı üstlü birde esiniz onlara bakmak zorunda bunu bilerek evlenin.Merhaba hanımlar, 4 yıldır birlikte olduğum çok sevdiğim bir erkek arkadaşım var. Babası geçtiğimiz yıllarda vefat etti ve annesini ve kardeşini yanına almak istiyordu bu sene aynı eve geldiler. Sorun şu ki; siz benden daha deneyimli yada daha görmüş geçirmiş olabilirsiniz annesi ve kardeşinin evlendigimizde isterlerse yanımıza geleceklerini söylüyor. Bunu kabul edip evlenir misiniz ayrılır misiniz ? Lütfen kırıcı olmadan yorumlarınızı bekliyorum. Bazıları evlenip ailesini de kabul ediyorlar ama benim aklımda soru işareti ben mi kötü düşünüyorum? Yorumlarda buluşalım.
Her sene kış icinOlmaz...
Öz annem ve kardeşimle yine yasamam
Dünyanın en iyi insanı olsalardı melake olsalarda olmaz...
Haaa 3 ay 5 ay gibi bi süreyse dişimi sıkarım ama yuva üzerine yuva kurulmaz.
Ben evlenirken kendime yuva kurmak için evlendim annem kardeşimi bi kenara bırakın kayın ailesiyle aynı evde olmazHer sene kış icin
Dertsiz başına boş yere dert alma noktani şimdiden koy. İlk 1-2 ay canım cicim olurlar sonra kök söktürür. Benim ayrı evim olmasına rağmen haftasonu köye kaynanama yardıma geliyoruz ama bin pişman ediyo. Burnumuzdan getiriyo. Hiç bulaşma derimMerhaba hanımlar, 4 yıldır birlikte olduğum çok sevdiğim bir erkek arkadaşım var. Babası geçtiğimiz yıllarda vefat etti ve annesini ve kardeşini yanına almak istiyordu bu sene aynı eve geldiler. Sorun şu ki; siz benden daha deneyimli yada daha görmüş geçirmiş olabilirsiniz annesi ve kardeşinin evlendigimizde isterlerse yanımıza geleceklerini söylüyor. Bunu kabul edip evlenir misiniz ayrılır misiniz ? Lütfen kırıcı olmadan yorumlarınızı bekliyorum. Bazıları evlenip ailesini de kabul ediyorlar ama benim aklımda soru işareti ben mi kötü düşünüyorum? Yorumlarda buluşalım.
Yaşayanlar çok. Ama aralarinda huzurlu olanlar parmakla sayila bilecek kadar az. O yuzden eli ayagi tutan insanlarla beraber yaşama fikrini çikarsin kafasindan. Kendi kendilerini idare ederler. Gerekirse maddi yardimda bulunsun. Kiz ailesi kizlarini evlendirip yalniz başlarina yaşaya biliyorlar ama bu erkek ailesi ne hikmetse ayrilamiyorlar ogullarindanMerhaba hanımlar, 4 yıldır birlikte olduğum çok sevdiğim bir erkek arkadaşım var. Babası geçtiğimiz yıllarda vefat etti ve annesini ve kardeşini yanına almak istiyordu bu sene aynı eve geldiler. Sorun şu ki; siz benden daha deneyimli yada daha görmüş geçirmiş olabilirsiniz annesi ve kardeşinin evlendigimizde isterlerse yanımıza geleceklerini söylüyor. Bunu kabul edip evlenir misiniz ayrılır misiniz ? Lütfen kırıcı olmadan yorumlarınızı bekliyorum. Bazıları evlenip ailesini de kabul ediyorlar ama benim aklımda soru işareti ben mi kötü düşünüyorum? Yorumlarda buluşalım.
Yani cok sevsen de hiç girme o ise diyorsun. Bı şekilde söyledim şimdi de yok gelmezler diyor neye inanacagimi sasirdimDertsiz başına boş yere dert alma noktani şimdiden koy. İlk 1-2 ay canım cicim olurlar sonra kök söktürür. Benim ayrı evim olmasına rağmen haftasonu köye kaynanama yardıma geliyoruz ama bin pişman ediyo. Burnumuzdan getiriyo. Hiç bulaşma derim