Kaynana ve görünmceyle yaşanır mi

Kesinlikle hayır. Özel alan sıfır ya ben depresyona girerdim. Bunun birde cinselligi var ve sadece yatak odasinda sevismeyeceginize göre? Evde ciplak/yari çıplak dolaşan bir tek ben olamam degil mi? Bence mesafe olarak ta çok yakın oturulmamali sanki. Benim kaynanam ve görümcemle aramda kıtalar var, oh, kafam rahat.

Ben de zor olacagini düşünüyorum . Bu gün arkadaşlarınla konustum onlara göre normal olduğunu söylediler. Şaşkınım açıkçası, Türkiye de genel olarak normal karşılaniyor. Keşke evliliklere karismasa büyükler.

Evlenmeyin sevgili olarak kalin bence,ya da bosverin kosarak uzaklasin,zaman kaybi.Ev ustune ev olmaz

Bazi kesimlerde sadece normal olarak karsilaniyor,onlarda milattan once kalmis kafalar

Muge anlinin son iki bolumunu izleyin karar verirsiniz ne desek bos programda gorumce geline ucan yumruk atmisti reklam arasi gelinin gozu sismis sizce yasanir mi

Sizi anliyorum kaynana ile yaşamak zor ama iki kadın ne yapabilirler en azından aynı apartmanda yada dubleks gibi ev seçin altlı üstlü birde esiniz onlara bakmak zorunda bunu bilerek evlenin.

Olmaz...

Öz annem ve kardeşimle yine yasamam
Dünyanın en iyi insanı olsalardı melake olsalarda olmaz...
Haaa 3 ay 5 ay gibi bi süreyse dişimi sıkarım ama yuva üzerine yuva kurulmaz.

Olmaz...

Öz annem ve kardeşimle yine yasamam
Dünyanın en iyi insanı olsalardı melake olsalarda olmaz...
Haaa 3 ay 5 ay gibi bi süreyse dişimi sıkarım ama yuva üzerine yuva kurulmaz.
Her sene kış icin

Dertsiz başına boş yere dert alma noktani şimdiden koy. İlk 1-2 ay canım cicim olurlar sonra kök söktürür. Benim ayrı evim olmasına rağmen haftasonu köye kaynanama yardıma geliyoruz ama bin pişman ediyo. Burnumuzdan getiriyo. Hiç bulaşma derim

Yaşayanlar çok. Ama aralarinda huzurlu olanlar parmakla sayila bilecek kadar az. O yuzden eli ayagi tutan insanlarla beraber yaşama fikrini çikarsin kafasindan. Kendi kendilerini idare ederler. Gerekirse maddi yardimda bulunsun. Kiz ailesi kizlarini evlendirip yalniz başlarina yaşaya biliyorlar ama bu erkek ailesi ne hikmetse ayrilamiyorlar ogullarindan

yakında Mars'a yerleşecek insanoğlu, Türkiye de ki evlilik mantığı değişmedi.
Zorunlu haller olmadıkça kök ailelerinden ayrı bir aile olmayı göze alamayan kişiler evlenmeyin.

Yani cok sevsen de hiç girme o ise diyorsun. Bı şekilde söyledim şimdi de yok gelmezler diyor neye inanacagimi sasirdim

Allah yazdıysa bozsun. Asla kabul etmem.
İsterlerse yanımıza gelebilirler demeden size sen ister misin dedi mi? Hayir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…