Kaynana ve görünmceyle yaşanır mi

Ben yapamam. Sizi bilemem.

Allah herkese sağlık versin kendi evinde otursun.

Y ysm90 bazı arkadaşların soruları var, cevaplayabilir misiniz?

Sorunuza cevap olarak, asla olmaz. Samıyorum erkek arkadaşınız yalnız kalmasınlar diye yanına almak istiyor, sağlık nedenlerinden dolayı değil.

Bu durumda yakında ev tutulması yeterlidir, oturup mutfağı paylaşmanıza gerek yok.

Aslaaaaa aslaaaaa.

Sakın böyle bir hata yapma. Ablam da kv de ile yaşıyordu, 2 sene sonra boşanmanın eşiğine geldi. Psikolojisi bozuldu. En sonun da enişte evi ayırdı. Belki hamile olmasaydı bitecekti.

Sana abla tavsiyesi aşkından ölsen bile aslaaaaa. Çünkü kv de ile aynı evde aşk da bitiyor sadece çilesi kalıyor.

Herkesin kabul edebileceği bişey değil ama yaşayan da çok var. Ben istemem

Merhaba hanımlar, 4 yıldır birlikte olduğum çok sevdiğim bir erkek arkadaşım var. Babası geçtiğimiz yıllarda vefat etti ve annesini ve kardeşini yanına almak istiyordu bu sene aynı eve geldiler. Sorun şu ki; siz benden daha deneyimli yada daha görmüş geçirmiş olabilirsiniz annesi ve kardeşinin evlendigimizde isterlerse yanımıza geleceklerini söylüyor. Bunu kabul edip evlenir misiniz ayrılır misiniz ? Lütfen kırıcı olmadan yorumlarınızı bekliyorum. Bazıları evlenip ailesini de kabul ediyorlar ama benim aklımda soru işareti ben mi kötü düşünüyorum? Yorumlarda buluşalım.
Çok seviyorum ama illa evlenicem ve ondan nefret etmek istiyorum diyorsan evlen
Aklınızı mı kaçırdınız kv ve görümceyle aynı evde yaşanır mı ardına bakmadan kaç

Merhaba hanımlar, 4 yıldır birlikte olduğum çok sevdiğim bir erkek arkadaşım var. Babası geçtiğimiz yıllarda vefat etti ve annesini ve kardeşini yanına almak istiyordu bu sene aynı eve geldiler. Sorun şu ki; siz benden daha deneyimli yada daha görmüş geçirmiş olabilirsiniz annesi ve kardeşinin evlendigimizde isterlerse yanımıza geleceklerini söylüyor. Bunu kabul edip evlenir misiniz ayrılır misiniz ? Lütfen kırıcı olmadan yorumlarınızı bekliyorum. Bazıları evlenip ailesini de kabul ediyorlar ama benim aklımda soru işareti ben mi kötü düşünüyorum? Yorumlarda buluşalım.
Yavas intiharin diger bir sekli bu....

Merhabalar, aslında onlar olası durumda sizin yanınıza gelecekmiş gibi olsa da teknik olarak onların yanına siz eklenmiş olacaksınız. Onlar zaten şu anda anne, oğlan ve kız kardeşi olarak bir aileler. Olaya farklı bir ev olarak bakmayın ha onların şu anki evi ha başka bir ev, siz onlara evleneceksiniz yani iç güveysi olmuş olacaksınız halk ağzıyla.

Bu tarz teklifler o hayalini kurduğunuz evliliklerde mevcut değildir. Eğer nihai hedefiniz gazetelerin üçüncü sayfası tarzı ilişkiler değil ise bundan uzak durmanizi ve normallestirmemenizi öneririm. Ailesiyle yaşayanlar da var demişsiniz de en fazla kayinvalide ile yaşayan varsa vardır bir de kız kardeşin eklenmesi, bu artık dediğim gibi sizin onlarla birlikte yaşamanız demektir.

Eğer aileniz geri kafalı ama siz değilseniz kabul etmemeli bu tarz bir hayatın içine girmemelisiniz. Bu üzgünüm ama ancak geri kalmış zihniyetlerin yaptığı ve kabul ettiği bir düzen. Sizin bu konuda nereye ait olduğunuzu bilmiyorum ancak sorunuzdan çevrenizde benzer kişiler olsa da sizin tereddütte olup aynı görüşlere pek de sıcak bakmadığınızı düşündüm. Bu nedenle cevrenizdekilerin gözünden bakmayın kendi hayatınıza. Sizce bu normal bir evlilik olur muydu? 7/24 sevgilinizi, kaynananizi ve onun kız kardeşini görmek ister misiniz?

Eğer yanıtınız hayır ise, yol yakınken ayrilin. Merak etmeyin herkes böyle değil, düzgün açık zihniyette başka bir insan bulabilirsiniz. Bu tarz bir zihniyete saplanıp kalmak zorunda değilsiniz.

Evlendiğinde yeri gelcek kocandan tiksincen. Üstüne bide kaynana ve görümce bulantısı istersen kabul et. Antidepresan felan kullanırsın sorun olmaz

Annesinin eli ayağı tutuyor mu? Engelli mi?Böyle spesifik durumlar yoksa ev üstüne ev olmaz diyorum. Kesinlikle kabul etmeyin, evliliğinizin en güzel senelerini bu şekilde mahvedersiniz. Ailesiyle sık sık görüşsün, sahip çıksın, evinde ağırlasın; ama aynı ev bambaşka bir boyut. Katiyen kabul etmeyin.
Evet eli ayağı tutuyor yaşı da genç sadece kışın sobalı evde zorlanırlar diyor

Kesinlikle ayrılırım.

Kesinlikle ev ev üstune olmaz bu sizin aileniz icin de gecerli onun ailesi icin de. Gerekirse komşu olun ayri ev tutsun ama kesinlikle beraber yaşamamak konusunda net olun

Kızlar vakit ayırmaniz ve yazdığınız her yorum benim için çok kıymetli. Teşekkür ederim. Fikrinizi almak bana çok iyi geldi. İnşallah aşk da iş de hayatımızın tüm alanları sorunsuz, mutlu olur. Var olun🤍

X