Erkek arkadasin sana sormuyor mu kabul eder misin diye ? "evlendigimizde isterlerse yanımıza geleceklerini söylüyor" yazmışsınız.Merhaba hanımlar, 4 yıldır birlikte olduğum çok sevdiğim bir erkek arkadaşım var. Babası geçtiğimiz yıllarda vefat etti ve annesini ve kardeşini yanına almak istiyordu bu sene aynı eve geldiler. Sorun şu ki; siz benden daha deneyimli yada daha görmüş geçirmiş olabilirsiniz annesi ve kardeşinin evlendigimizde isterlerse yanımıza geleceklerini söylüyor. Bunu kabul edip evlenir misiniz ayrılır misiniz ? Lütfen kırıcı olmadan yorumlarınızı bekliyorum. Bazıları evlenip ailesini de kabul ediyorlar ama benim aklımda soru işareti ben mi kötü düşünüyorum? Yorumlarda buluşalım.
19 yaşında yaptım o hatayı bosandım bosanacaksan tabi git evlen yasa ( aaa ama çok iyi insanlar diyorsan sen bir de o eve girdiğinde gör çok iyi insanları)Merhaba hanımlar, 4 yıldır birlikte olduğum çok sevdiğim bir erkek arkadaşım var. Babası geçtiğimiz yıllarda vefat etti ve annesini ve kardeşini yanına almak istiyordu bu sene aynı eve geldiler. Sorun şu ki; siz benden daha deneyimli yada dahab görmüş geçirmiş olabilirsiniz annesi ve kardeşinin evlendigimizde isterlerse yanımıza geleceklerini söylüyor. Bunu kabul edip evlenir misiniz ayrılır misiniz ? Lütfen kırıcı olmadan yorumlarınızı bekliyorum. Bazıları evlenip ailesini de kabul ediyorlar ama benim aklımda soru işareti ben mi kötü düşünüyorum? Yorumlarda buluşalım.
Merhaba hanımlar, 4 yıldır birlikte olduğum çok sevdiğim bir erkek arkadaşım var. Babası geçtiğimiz yıllarda vefat etti ve annesini ve kardeşini yanına almak istiyordu bu sene aynı eve geldiler. Sorun şu ki; siz benden daha deneyimli yada daha görmüş geçirmiş olabilirsiniz annesi ve kardeşinin evlendigimizde isterlerse yanımıza geleceklerini söylüyor. Bunu kabul edip evlenir misiniz ayrılır misiniz ? Lütfen kırıcı olmadan yorumlarınızı bekliyorum. Bazıları evlenip ailesini de kabul ediyorlar ama benim aklımda soru işareti ben mi kötü düşünüyorum? Yorumlarda buluşalım.
Ya tabi ne demezsin. 10 yasindaki cocuk bile akil edebilir kaynanayla yasanmayacagini. Buraya konu acip sormasi, zaten yapacak, icine sinmiyor, ama birkac olumlu mesaj gelirse cesaret bulmak icin. Asla yazilanlari dikkate alacagini sanmiyorumKonu sahibi yorumları okur ve oldugu yeri usulca terk eder ne kaynana ne görünce ne sevgili artık umrunda değildir
Belki evliligi bile artık hayal edemez
Konu sahibinin çokta umrunda değil zatenYa tabi ne demezsin. 10 yasindaki cocuk bile akil edebilir kaynanayla yasanmayacagini. Buraya konu acip sormasi, zaten yapacak, icine sinmiyor, ama birkac olumlu mesaj gelirse cesaret bulmak icin. Asla yazilanlari dikkate alacagini sanmiyorum
bence yaşanır, kaynanaya kim hizmet edecek , çalışıyorsanız sizizn parayı kim yiyecek . yazık değilmi kadına.Merhaba hanımlar, 4 yıldır birlikte olduğum çok sevdiğim bir erkek arkadaşım var. Babası geçtiğimiz yıllarda vefat etti ve annesini ve kardeşini yanına almak istiyordu bu sene aynı eve geldiler. Sorun şu ki; siz benden daha deneyimli yada daha görmüş geçirmiş olabilirsiniz annesi ve kardeşinin evlendigimizde isterlerse yanımıza geleceklerini söylüyor. Bunu kabul edip evlenir misiniz ayrılır misiniz ? Lütfen kırıcı olmadan yorumlarınızı bekliyorum. Bazıları evlenip ailesini de kabul ediyorlar ama benim aklımda soru işareti ben mi kötü düşünüyorum? Yorumlarda buluşalım.