• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlımın babasının sözlerinden rahatsız oldum ?

Nisanlıyım. 14 Şubatta, nisanlimi görmeye Bursa'ya gitmiştim.vakit geçiriyoduk.annesi beraber olduğumuzu bilmesine rağmen tam 4 kez arayıp, napıyorsunuz nerdesiniz, geliyomusunuz diye soruyordu. Takılmadım olabilir dedim. Akşam eve geçtik.ailece oturuyoruz, babası eşine çok lakayit davranıyordu.kadın bisiyler konusuyo " bana çiçek almadın bunca sene diyo". kocası hemen, ya bı sus be diyip kalk kahve yap bana dedi.nisanlima bakıyorum sessiz. Sonrasında babası bana bisiy dedi bisiy ima etti,nişanlımın annesi, şimdi karışma kıza,dedi.. babası sonrasında, haberde mi duydu hatırlamıyorum ama şunu dedi, "ben makyaj yapılmasını sevmiyorum " dedi. Ben üstüme alınmadım ama, eşi beni savununca ," kız zaten makyaj yapmıyor diyince" lafın bana geldiğini fark ettim. Susmam, ama dilim tutuldu sanki o an. Bunlar ne konusuyo diye düşünüyodum.nisanlım da izliyor böyle.. sonrasında ben dalmısım birşeye, babası omzumu itip, alooo dedi bana.irkildim.kendi babamdan öyle bişey görmemişim. Evden çıkarken nişanlımın erkek kardeşiyle tokalastik o anda babası, "ben tokalaşmayi sevmiyorum" dedi. İçimden afedersiniz, bi sg. demek geldi. Sevmiyosun ama eve ilk girdiğimde, hoşgeldiniz denildiğinde, tokalaştığım anda,bisiy demiyosun. Adama uyuz oldum.Sabrımla bitti gece. ama evime dönünce,nişanlımla konuştum. asla kabul etmeyeceğimi söyledim. Bana, "ya evet babam patavatsız ama sende çok abarttın." Dedi. Ailemle konuştum, yanlış anlamışsın dedi. Ne kadar yanlış anlayabilirim dedim.sustu.Gecen senede kısa elbise giymiştim senin yanında, baban bana bakıp,ben karışırım demişti. Bunu diyorum,hala babasının yanlışlarını örtüyo.ama bunu yaparken, beni yoksayıyo.yok babasına laf edemezmisim, gırtlağına çökermis insanın. Bende konuşmuyorum günlerdir.birde bunlar olmadan önce bana şunu diyodu nisanlım,ileride evlenince sen pazara gidersin mesela bisiy bulamazsan babamı ararsın o senle gelir demişti.bende kızmıştım ne alaka diye. Özetle sorun bu hanımlar. Günlerdir düşünüyorum. Ne olur yardımcı olun.
Burda bazı arkadaşlar 150 tane yorum yapmışsın, çocuk arkadaşına yavsamış diye yorum yapmış.2 sene önce bunları yapan nişanlım değil,nişanlımla sevgiliydim ve ayrılmıştım sonra biriyle flört ediyoduk onun yaptığı bisiydi ve zaten kısa sürdü bitti. Nişanlım ile çok sonra yeniden barıştık sorunlarımızı konuştuk ve inanın son 1 senedir sorun yoktu.ama babasına kadar. Yorumlar çok acımasız 2 sene önceki sorularla şuan yargılamayın.gerek yok.
Şimdi gene ayrıl. Çekeceğin var. Bilinçli ve herşeyin farkında olan bir insansın bence.

Nisanlıyım. 14 Şubatta, nisanlimi görmeye Bursa'ya gitmiştim.vakit geçiriyoduk.annesi beraber olduğumuzu bilmesine rağmen tam 4 kez arayıp, napıyorsunuz nerdesiniz, geliyomusunuz diye soruyordu. Takılmadım olabilir dedim. Akşam eve geçtik.ailece oturuyoruz, babası eşine çok lakayit davranıyordu.kadın bisiyler konusuyo " bana çiçek almadın bunca sene diyo". kocası hemen, ya bı sus be diyip kalk kahve yap bana dedi.nisanlima bakıyorum sessiz. Sonrasında babası bana bisiy dedi bisiy ima etti,nişanlımın annesi, şimdi karışma kıza,dedi.. babası sonrasında, haberde mi duydu hatırlamıyorum ama şunu dedi, "ben makyaj yapılmasını sevmiyorum " dedi. Ben üstüme alınmadım ama, eşi beni savununca ," kız zaten makyaj yapmıyor diyince" lafın bana geldiğini fark ettim. Susmam, ama dilim tutuldu sanki o an. Bunlar ne konusuyo diye düşünüyodum.nisanlım da izliyor böyle.. sonrasında ben dalmısım birşeye, babası omzumu itip, alooo dedi bana.irkildim.kendi babamdan öyle bişey görmemişim. Evden çıkarken nişanlımın erkek kardeşiyle tokalastik o anda babası, "ben tokalaşmayi sevmiyorum" dedi. İçimden afedersiniz, bi sg. demek geldi. Sevmiyosun ama eve ilk girdiğimde, hoşgeldiniz denildiğinde, tokalaştığım anda,bisiy demiyosun. Adama uyuz oldum.Sabrımla bitti gece. ama evime dönünce,nişanlımla konuştum. asla kabul etmeyeceğimi söyledim. Bana, "ya evet babam patavatsız ama sende çok abarttın." Dedi. Ailemle konuştum, yanlış anlamışsın dedi. Ne kadar yanlış anlayabilirim dedim.sustu.Gecen senede kısa elbise giymiştim senin yanında, baban bana bakıp,ben karışırım demişti. Bunu diyorum,hala babasının yanlışlarını örtüyo.ama bunu yaparken, beni yoksayıyo.yok babasına laf edemezmisim, gırtlağına çökermis insanın. Bende konuşmuyorum günlerdir.birde bunlar olmadan önce bana şunu diyodu nisanlım,ileride evlenince sen pazara gidersin mesela bisiy bulamazsan babamı ararsın o senle gelir demişti.bende kızmıştım ne alaka diye. Özetle sorun bu hanımlar. Günlerdir düşünüyorum. Ne olur yardımcı olun.
Burda bazı arkadaşlar 150 tane yorum yapmışsın, çocuk arkadaşına yavsamış diye yorum yapmış.2 sene önce bunları yapan nişanlım değil,nişanlımla sevgiliydim ve ayrılmıştım sonra biriyle flört ediyoduk onun yaptığı bisiydi ve zaten kısa sürdü bitti. Nişanlım ile çok sonra yeniden barıştık sorunlarımızı konuştuk ve inanın son 1 senedir sorun yoktu.ama babasına kadar. Yorumlar çok acımasız 2 sene önceki sorularla şuan yargılamayın.gerek yok.
Babanın müdahalesi (bunlarda çirkin makyaj tokalaşma Vb basit şeyler değil.Kp karışmaz böyle şeylere) nişanlının cevap vermemesi size gırtlağa çökerim demesi....
Nişanlınız gelecekmiş babanız onunla açık herşeyi konuşsun.Önce baban ne yapmak istedi.Bunlar nedir.Bize bana göre basite alınacak işler değil.Babanın belli ki gerçek fikri.Daha nişanlı kıza bunu söylerse bu cesareti buldu ise yarın evlenince kimbilir daha neler çıkacak.Ben asla kızımı ezdirmem iyi düşün taşın bunlara karşı duracak mısın yok duramam diyorsan bilelim diyecek.Gırtlağa çökmek ne demek arkadan onu sorsun.Ciddi bir konuşma yapacak.Bu baba ile bu iş yürümez bana göre aslında ama.
Kız zaten makyaj sevmiyor derken kimi savunmuş oluyor..Bunu irdelediniz mi

Nisanlıyım. 14 Şubatta, nisanlimi görmeye Bursa'ya gitmiştim.vakit geçiriyoduk.annesi beraber olduğumuzu bilmesine rağmen tam 4 kez arayıp, napıyorsunuz nerdesiniz, geliyomusunuz diye soruyordu. Takılmadım olabilir dedim. Akşam eve geçtik.ailece oturuyoruz, babası eşine çok lakayit davranıyordu.kadın bisiyler konusuyo " bana çiçek almadın bunca sene diyo". kocası hemen, ya bı sus be diyip kalk kahve yap bana dedi.nisanlima bakıyorum sessiz. Sonrasında babası bana bisiy dedi bisiy ima etti,nişanlımın annesi, şimdi karışma kıza,dedi.. babası sonrasında, haberde mi duydu hatırlamıyorum ama şunu dedi, "ben makyaj yapılmasını sevmiyorum " dedi. Ben üstüme alınmadım ama, eşi beni savununca ," kız zaten makyaj yapmıyor diyince" lafın bana geldiğini fark ettim. Susmam, ama dilim tutuldu sanki o an. Bunlar ne konusuyo diye düşünüyodum.nisanlım da izliyor böyle.. sonrasında ben dalmısım birşeye, babası omzumu itip, alooo dedi bana.irkildim.kendi babamdan öyle bişey görmemişim. Evden çıkarken nişanlımın erkek kardeşiyle tokalastik o anda babası, "ben tokalaşmayi sevmiyorum" dedi. İçimden afedersiniz, bi sg. demek geldi. Sevmiyosun ama eve ilk girdiğimde, hoşgeldiniz denildiğinde, tokalaştığım anda,bisiy demiyosun. Adama uyuz oldum.Sabrımla bitti gece. ama evime dönünce,nişanlımla konuştum. asla kabul etmeyeceğimi söyledim. Bana, "ya evet babam patavatsız ama sende çok abarttın." Dedi. Ailemle konuştum, yanlış anlamışsın dedi. Ne kadar yanlış anlayabilirim dedim.sustu.Gecen senede kısa elbise giymiştim senin yanında, baban bana bakıp,ben karışırım demişti. Bunu diyorum,hala babasının yanlışlarını örtüyo.ama bunu yaparken, beni yoksayıyo.yok babasına laf edemezmisim, gırtlağına çökermis insanın. Bende konuşmuyorum günlerdir.birde bunlar olmadan önce bana şunu diyodu nisanlım,ileride evlenince sen pazara gidersin mesela bisiy bulamazsan babamı ararsın o senle gelir demişti.bende kızmıştım ne alaka diye. Özetle sorun bu hanımlar. Günlerdirinsanlara düşünüyorum. Ne olur yardımcı olun.
Aynı evin içinde yaşamış insanlar ve inan illaki bi özelliğini babasından almıştır. Evlenmeden önce ailesini de tanıyın derler ya hani bundan bahsediyorlar bence. Ve şuna da katılmıyorum insan kendisini geliştirebilir, ailesinden kötü özellik alacak diye bir şey yok vs. Hepsi palavra. Şu adamın kendini geliştirebileceğini düşünüyor musun hala babasını savunuyor salak. Bu patavatsız aileye gelin gitmek istiyorsan buyur git tabii. Ama 2 ay sonra eşimden boşanmak istiyorum diye konu yazarsın.

Ayyy kafayı yersin.Babası saçma bir adam olsa dahi direkt bitirme derdim ama nişanlının tavrı önemli burada.O da yeterince pasif davranmış üstüne üstlük seni suçlamış.

Daha nişanlıyken bu kadar lakayıt davranılıyorsa emin ol evlendikten sonra 10 katı burnundan getirir bu aile.

Hemen ayrıl of çok kötü

Ben günlerdir kafamda bitirmeye çalışıyorum ama yinede üzülüyorum istemeden..nişanlımla sorunum yoktu bu ana kadar.kendisi bana karışmayan biriydi zaten ama o babası

Şaka mısınız siz? Bütün bu sorunların ana nedeni nişanlınız. Normal hangi adamın nişanlısına babası karışabilir. Birde sırf sevgililer günü için kaç saat yol gidilmez hele böyle bir nişanlı için asla değmez. Neyse çok büyük bir hata yapmak üzeresiniz ayrılın.

Son düzenleme:
babama laf edenin gırtlağına çökerim ne demek konu sahibi? siz bu lafın size söylenmesini kendinize yakıştırıyormusunuz? üstelik çok tehditkar bir cümle bu. dışardan birisi bana bu cümleyi kursa ki cidden hiç algımın içinde olan, alışık olduğum bir cümle değil beni çok tedirgin ederdi. yolda görsem yol değiştireceğim insan cümlesi.

Ayr
Ben günlerdir kafamda bitirmeye çalışıyorum ama yinede üzülüyorum istemeden..nişanlımla sorunum yoktu bu ana kadar.kendisi bana karışmayan biriydi zaten ama o babası
Babası size karısacak nişanlınız da babası ile bir olup size yüklenecek. Evlenirseniz hayatınız bu olacak değer mi bence değnez . Üç beş yül o hayata dayandınız diyelim ne sevgi kalır ne aşk. Baksanıza nişanlınız garip garip cevaplar vermiş size. Zihniyet belli. Bu değişmez

Haklısınız ama şöyle, babasının bu davranışları için ben hasta bı baban var demiştim oda bunun üstüne kimse babama laf edemes gırtlağına çökerim demişti.tabiki çok yanlış ama normalde nişanlımın bana asla teması olmadı.gercekten olmadı.sadece babasının davranışlarıni savunmaya calisiyo bana gelince yoksayiyor zaten ben bitirdim kendimi alistiriyorum

Bize ne bacım. Çökülecek olan sizin gırtlağınız. Sevgiliyken niyetine giren evlenince gerçekleştirecektir. Bu ne nişanlı, koca aşkı göre göre. Madem sizi rahatsız etmiyor bu durum niye konu açtınız. Niye sürekli nişanlınızın avukatı konumundasınız. Ne dememizi bekliyorsunuz? Aaaa siz de hak etmişsiniz mi diyelim nişanlınızı masum çıkarmak için????

babasının yaptıklarından rahatsız olduğunu anlatmış nişanlısına konu sahibi. o da babama laf edenin gırtlağına çökerim deyip babayı savunmuş.
Ben yanlış anlamışımdır demiştim çünkü konu sahibi nişamlımla iyiydik demiş ama bu nasıl iyilik? Konu sahibi buna ne cevap verdi acaba? Ben sinirimden ateş topuna dönerdim, kendini ne sanıyor bu!

Ben yanlış anlamışımdır demiştim çünkü konu sahibi nişamlımla iyiydik demiş ama bu nasıl iyilik? Konu sahibi buna ne cevap verdi acaba? Ben sinirimden ateş topuna dönerdim, kendini ne sanıyor bu!
gördüğüm kadarıyla buna cevap vermedi kaçırdıysam bilmiyorum, nişanlısının çok iyi bir insan olduğunu sadece biraz pasif olduğunu söylüyor. pasif olması başlı başına zaten sorunken bence nişanlı pasif falan da değil gayet tehdit etmiş konu sahibini. pasif olsa orada ses çıkarmaz, nişanlısı rahatsız olduğu şeyleri söylerken "boşver onlar yaşlı, sen alttan al" falan derdi. ama baya agresif bir adam var gördüğüm kadarıyla. gözümde ayakkabılarının arkasına basan beyaz çoraplı değişik bir portre canlandı bu cümlesinden.

Babası belli ki kaynanalık yapmak istiyor. Başınızı yakmayın.

Kayınpederiniz hayatınızı (evlenirseniz) kontrol etmek istiyor ve aynı zamanda da kişisel sınır bilmeyen birisi. Ömür boyu çekerim, kocamın babasına agzını açmasına da bozulmam diyorsanız evlenin ama yok benim sınırlarım var kimse bana böyle davranamaz, eşim dedigim insan da yeri gelecek beni kendi ailesine bile ezdirmeyecek karakterde olmalı diyorsanız koşaraakkk terk edin bu adamı, ayrılın. Giydiğiniz elbiseye bile yorumda bulunmuş ne münesebet acaba? Sizin ananız babanız yok mu ki onları bile bir noktaya kadar ilgilendirir, sizin hür irade ve özgürlüğünüz yok mu. Evlenirseniz eşinizle yaptıgınız her turlu plan program bu kayınbabadan geçer ben söylim size.

Babanın müdahalesi (bunlarda çirkin makyaj tokalaşma Vb basit şeyler değil.Kp karışmaz böyle şeylere) nişanlının cevap vermemesi size gırtlağa çökerim demesi....
Nişanlınız gelecekmiş babanız onunla açık herşeyi konuşsun.Önce baban ne yapmak istedi.Bunlar nedir.Bize bana göre basite alınacak işler değil.Babanın belli ki gerçek fikri.Daha nişanlı kıza bunu söylerse bu cesareti buldu ise yarın evlenince kimbilir daha neler çıkacak.Ben asla kızımı ezdirmem iyi düşün taşın bunlara karşı duracak mısın yok duramam diyorsan bilelim diyecek.Gırtlağa çökmek ne demek arkadan onu sorsun.Ciddi bir konuşma yapacak.Bu baba ile bu iş yürümez bana göre aslında ama.
Kız zaten makyaj sevmiyor derken kimi savunmuş oluyor..Bunu irdelediniz mi
ben makyaj yapılmasını sevmiyorum dedi adam,karısıda bana bakıp,kız makyaj yapmıyo zaten dedi. adamda bişiy demedi,hani ben onu bu kız için demedim gibi bişiy demedi

Düşünecek ne var anlamadım. Babası hadsiz ve saygısız. Nişanlınız ondan daha hadsiz ve saygısız. Evliliğinizin ne olacağı da ortada.

Back