Başıma ne geldi!

Karisina kesinlikle sòylerddim ben.
Sóylenmeli neden yanina kalsin, kadinayazik kendini mutlu evliligi var saniyor demekki.

Bir tane sadakatsiz yuzunden kac hayat kirildi uzuldu dokundugu herseyi kirletti
Size de uzuldm emeginizi,ilginizi,hayallerinizi zamaninizi calmis ama siz temiz tarafta kalmayi secmissinz ins bundan karsiniza iyi insan cikar sizi hakedecek..
Adam guveninizin de katili ins Mevlasini bulur cidden
Benim de arkadasim vardi kontoru bittiginde beni esinden ariyordu adam tabi numarami kaydetmemis bense her seferinde bu numara kim demeyeym de kaydetmistm adam durumlar paylasiyor Bir sari geldi tum dunyami aydimlatti arkadasim esmer muhtsmelen onu ve yaknlarini engelledi beni unuttu sanirim bende soyleyp soylememe arasinda cok kaldm siz ustelik magdur olan taraftasnz duygularinzi kullandi zor ins gorup goreceginz bu sondur iyilerle rastlasn
Söylediniz mi ? Siz olsanız o kadın yerinde bilmek istermiydiniz??

Selam kızlar aslında yıllar önce olan bir olay amabdv'de aldatma konusu var şuan ben de örnek olması açısından yazacağım.. Yani uyanık olalım biraz.
Şöyle ki 2yıl önceydi sanırım tam hatırlamıyorum yılını..Faceden miydi instadan mıydı nasıl tanıştık onu da pek hatırlamıyorum ama olayı hatırlıyorum biriyle konuşmaya başladım baya yakışıklı babyface ama. Benden güzel o derece😹 benim bulunduğum ilde görev yapıyormuş biraz konuştuk bu dediki ben evlenip boşandım bir tane çocuğum var bu şekilde kabul eder misin, dedim benim için sorun değil neyse baya hoşlandım tutturdu buluşalım diye ben de biraz bu şekilde devam edelim seni tanımak istiyorum fln demiştim Allah'tan buluşmamısım neyse gel zaman git zaman şunu bi arastiriyim dedim etiketlendiği fotolardan mıydı nasıl gördüm onu da çok hatırlamıyorum ama bi resim buldum bi kadınla soyadları aynı. Önce kardeşidir diye düşündüm çünkü adam o kadar rahat davranıyor ki buluşmaya fln müsait baya hatta dedi ki çocuğum birtek pazarları benimle annesi şehir dışında yaşıyor haftasonu ben alıyorum demişti. Onun dışında müsait çok rahat her dkk konuşuyoruz fln... Hiç şüphelenmedim yani. Kadının da profili gizli bu arada. Ama içime de bi kurt düştü açtım facesini buldum kadının ne göreyim bununla sarmaş dolaş resimler meğersem evlilermiş eşi başka şehirde görev yapıyor öğretmen. Bu da herkese biz ayrıldık diyor burda kadını aldatıyor instadan fake hesaptan baktım daha 1hafta önce eşiyle çocuğunun doğum gününü yapmışlar. Şaştım kaldım hemen hesap sordum tabi yok bitti benim evliliğim sadece kâğıt üstünde dedi geçen hafta sarmaş dolaş kutladıkları doğum günü fotosunu atıp şimdi eşine söyliycem seni dedim korkudan her yerden engelledi tabi😹 ama eşine söylememiştim sizce söylemeli miydim? Ayy sen orda görev yap tayinlerin ayrı olmasını fırsat bil herkese boşandım de🙀 kadına çok üzüldüm çok da hanım hanımcık.. Birşey söylemek istemedim üzülmesin diye ..Benimle olmadıysa da başkalarıyla olmuştur o kesin. Bu da böyle bir hikaye kızlar erkolar kapatılsın
Kadına söylerdim ben.

Selam kızlar aslında yıllar önce olan bir olay amabdv'de aldatma konusu var şuan ben de örnek olması açısından yazacağım.. Yani uyanık olalım biraz.
Şöyle ki 2yıl önceydi sanırım tam hatırlamıyorum yılını..Faceden miydi instadan mıydı nasıl tanıştık onu da pek hatırlamıyorum ama olayı hatırlıyorum biriyle konuşmaya başladım baya yakışıklı babyface ama. Benden güzel o derece😹 benim bulunduğum ilde görev yapıyormuş biraz konuştuk bu dediki ben evlenip boşandım bir tane çocuğum var bu şekilde kabul eder misin, dedim benim için sorun değil neyse baya hoşlandım tutturdu buluşalım diye ben de biraz bu şekilde devam edelim seni tanımak istiyorum fln demiştim Allah'tan buluşmamısım neyse gel zaman git zaman şunu bi arastiriyim dedim etiketlendiği fotolardan mıydı nasıl gördüm onu da çok hatırlamıyorum ama bi resim buldum bi kadınla soyadları aynı. Önce kardeşidir diye düşündüm çünkü adam o kadar rahat davranıyor ki buluşmaya fln müsait baya hatta dedi ki çocuğum birtek pazarları benimle annesi şehir dışında yaşıyor haftasonu ben alıyorum demişti. Onun dışında müsait çok rahat her dkk konuşuyoruz fln... Hiç şüphelenmedim yani. Kadının da profili gizli bu arada. Ama içime de bi kurt düştü açtım facesini buldum kadının ne göreyim bununla sarmaş dolaş resimler meğersem evlilermiş eşi başka şehirde görev yapıyor öğretmen. Bu da herkese biz ayrıldık diyor burda kadını aldatıyor instadan fake hesaptan baktım daha 1hafta önce eşiyle çocuğunun doğum gününü yapmışlar. Şaştım kaldım hemen hesap sordum tabi yok bitti benim evliliğim sadece kâğıt üstünde dedi geçen hafta sarmaş dolaş kutladıkları doğum günü fotosunu atıp şimdi eşine söyliycem seni dedim korkudan her yerden engelledi tabi😹 ama eşine söylememiştim sizce söylemeli miydim? Ayy sen orda görev yap tayinlerin ayrı olmasını fırsat bil herkese boşandım de🙀 kadına çok üzüldüm çok da hanım hanımcık.. Birşey söylemek istemedim üzülmesin diye ..Benimle olmadıysa da başkalarıyla olmuştur o kesin. Bu da böyle bir hikaye kızlar erkolar kapatılsın
Kadın bir ömür aldatılıp haberi olmadan enayi yerine koyulup o adamla evliliğine devam edip daha çok üzüleceğine o an ben olsam ekran kaydı alır, adamdan gizli şekilde kadına söylerdim. O an üzülürdü evet ama en azından bir ömür habersiz şekilde kendisini aldatan eşiyle yaşamazdı. Empati kurmaya çalışırdım. "Ayyy bir de bu şerefsiz pislik herif hiçbir şey yokmuş gibi karısıyla yatıyor, ondan her türlü hizmet bekliyordur , kadına yazık" diye düşünürdüm. Ama olay çok önceden olmuş, iş işten geçmiş ...

Ben bu tarz şeylerin haber edilmesine karşıyım benden değil Allah'tan bulsun derim ama bu herife bunu yapmak mustehak . Çok arsız ve yüzsüz güzel bir boşanma tazminati + nafaka öderse belki düzelebilir .

Yahu kardeşim adam saf kötü, korumuyorum ama sen de internetlerden adamlarla niye konuşuyorsun? Katil midir sapık mıdır biliyor musun? Hiç mi haberleri veya kadın programlarını izlemedin milletin başına ne geliyor. Müge anlıda evli bir adam internette bir kadınla görüşüyor. Kadınla buluşup, parçalara ayırıp sobada yakıyor. hikmet yalçınkaya diye arat çıkar ortaya. Kızma bana, iyiliğine yazdım. Gözünüzü açın biraz
Çok doğru söylüyosunuz ama profili normaldi yani arkadaşlarınn resimlerinden fln da baktım doğruydu profili işte o resimlerin bir tanesinde buldum karısını....Ama çok haklısınız devir kötü gerçekten

Benzer bir şey yaşamıştım
Bütün ekran görüntülerini kadına attım
Boşandılar
Çok da iyi oldu
Erkoyu kapattım
Hahaha😹 ben yapamadım ama bence o erkoda kapanır bigün. Biri düğmesine basar illaki adamdaki akla bak tayini fırsat bilmiş karısınn başka şehirde yaşadığını frsat bilmiş herkese biz boşandık diyor şaka gibi bu erkolar🙀

Back