Değil gibiŞaka ?
Başlığa cevabım;Merhaba hanımlar, 4 yıldır birlikte olduğum çok sevdiğim bir erkek arkadaşım var. Babası geçtiğimiz yıllarda vefat etti ve annesini ve kardeşini yanına almak istiyordu bu sene aynı eve geldiler. Sorun şu ki; siz benden daha deneyimli yada daha görmüş geçirmiş olabilirsiniz annesi ve kardeşinin evlendigimizde isterlerse yanımıza geleceklerini söylüyor. Bunu kabul edip evlenir misiniz ayrılır misiniz ? Lütfen kırıcı olmadan yorumlarınızı bekliyorum. Bazıları evlenip ailesini de kabul ediyorlar ama benim aklımda soru işareti ben mi kötü düşünüyorum? Yorumlarda buluşalım.
Asla!Merhaba hanımlar, 4 yıldır birlikte olduğum çok sevdiğim bir erkek arkadaşım var. Babası geçtiğimiz yıllarda vefat etti ve annesini ve kardeşini yanına almak istiyordu bu sene aynı eve geldiler. Sorun şu ki; siz benden daha deneyimli yada daha görmüş geçirmiş olabilirsiniz annesi ve kardeşinin evlendigimizde isterlerse yanımıza geleceklerini söylüyor. Bunu kabul edip evlenir misiniz ayrılır misiniz ? Lütfen kırıcı olmadan yorumlarınızı bekliyorum. Bazıları evlenip ailesini de kabul ediyorlar ama benim aklımda soru işareti ben mi kötü düşünüyorum? Yorumlarda buluşalım.
Ben 1+1 ev tutalım diye teklif ettim, canı isteyen gitsin dedim.Valla bazen kizim ve kocamla bile yasamak zor geliyo bana. Ama sen bilirsin tabi.
Kayinvalide ve peder geleli 15 gün oldu ve ayın 26'sına kadar buradalar.Ben gün sayıyorum,bir ömür nasıl katlanılır bilemiyorumİntihar etmenin daha kolay yöntemleri var