Kayınvalidenize temizliğe gider misiniz ?

Hahaahahaha subliminal mesaj veriyomuş kaynana size :) benimkide ne zaman gitsem ay evde temizlencek , ay yapamadım da , ay hastayım ya hani ben halim olup yapamadım derdi. Bende anlamazdan gelirdim :)

Eşim işsizlik maaşı alıyor. Azda olsa bi geliri var. Fakat o mesajdan sonra bi lira bile verip onun evini temizletmesine izin vermem. Evladına karına evimi temizletmedin diye sütünü helal etmeyen insana bi liramı bile helal etmem.

Aslında sizin avantajınız dan diye direkt temizlik yapmanızı istemesi olmuş ki siz de gayet açık şekilde tavrınızı koymussunuz. Kimisi de alttan alta o mesajı veriyor direkt bir şey diyemıyorsun ya o daha kötü oluyor işte valla içimin yağları eridi inanın çok iyi yapmışsınız eğilip bükülecek kıvamda mısınız ona bakmış olmayınca da elinde patlamış kudursun sinirinden ohhh

Eşinizin tepkisine hayran kaldım :) Benim eşim öyle bişey dese kayınvalidem heralde beddua ile kalmaz bizi bıçaklardı :) eğer çenesini tutsa ve o mesajı yazmamış olsa ilerde kendim yapmasam bile temizlikçi tutardım. Ama o hakkını kaybetti.

Peki eşiniz ne diyor bu duruma
Eşim benim haklı olduğumun farkında. Annem istiyor ki ben herşeyi söyleyeyim , ama bana cevap vermesinler diyor. mesela annesi eşime dicek ki karına söyle bunu bunu yapsın. Ama eşim onı bana kendi fikri gibi kabul ettirecek. Kayınvalidemde ortalıkta sevimli gözükecek. Eşimi kendi istekleri için maşa olaral kullanmak istiyo kısacası. Eşimde kabul etmediği için daha çok sinirleniyo.

Hayatta gitmem.Hamileydim bi kere sormadı bişeye ihtiyacın var mı diye.Doğum yaptım bi gece yanımda kalmadı benimkide 50 yaşında bu arada.Annem yapıyo onlar yiyip içip gidiyolar.Bende bekliyorum onunda bi işi olur ne evine giderim yardıma nede hastanede yanında kalırım.İşine gelince çalışmasını bahane gösteriyo ama konu gezme olunca en önde gidiyo.Ben hastanede yatarken hanımefendi piknikteydi o da beni kızı gibi seviyo bu arada

Ayy ben öyle demedim deme potansiyeli de var benimkinin de. Ama Allahtan eşim annesini iyi tanıyoda neyi yapar neyi yapamaz tahmin ediyo :)

16 yıldır evliyim. Evlendiğim ilk gun "senelik izinler burada fındık toplamak icin kullanilacak" denildi. Yıllarca sanslarını denediler, bir dünya gerginlik çıktı. Ama hiç gitmedim. İşlerini görsün diye 10 yıl önce köylerinden gelin aldılar. Yıllardır elinden geldiğince onların her türlü işine koşuşuşturduysa da yaranamadı kız. Bu yıl karı koca resti çektiler. Fındık a gitmediler. Şimdi onlardan kötüsü yok.

Valla hiç eğilip bükülemem ona. O kadar sabrımı sınadılar ki bu patlaması oldu aslında. Alttan alta çok verdi ama ben anlamamazlıktan geldim. Ne zaman gitsek ay evde temizlencek , ay evde süprülcek , ay şura yapılcak vs dedi ama ben umursamayınca açıkca istemek zorunda kaldı :)

Yani yapsanda yapmasanda yaranamazsın. Dolayısı ile yaparak kötü olacağıma , yapmadan kötü olmayı tercih ettim :)

Aslında karşındaki kişi senin kişisel sınırını öğreniyor, zamanla kabul ediyor ve ona göre davranıyor. Dolayısıyla kötü olmuyorsun :)
Valla kayınvalidemin sınırını öğrendim ben :) istediğini elde edemezse beddua , facebookta arkadaşlıktan çıkarma :) oda benimkini öğrendi :) ne derse desin onun evini temizlemem :)

O zaman gayet rahat ol tatlım. Hatta eşine gönderdiği mesajın ekran görüntüsünü alıp tekrar kaynanana at bak oğlun mesajını gördü ama bana bişey demedi de:)

O zaman gayet rahat ol tatlım. Hatta eşine gönderdiği mesajın ekran görüntüsünü alıp tekrar kaynanana at bak oğlun mesajını gördü ama bana bişey demedi de:)
Whatsappdan yazmış görüldüğünü biliyo. Biz tepki vermedik hiç. Vermeyince 2 gün sonra babası mesaj attı anneni hastanelik ettiniz diye. Kavga ettiğimiz gün değil , 2 gün sonra hastanelik oldu. Acilde serum ve iğne yapıp göndermişler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…