Şurdaki su konuları okudukca ağzım açık kalıyor. Daha bugun kayinvalidem geldi bi insanda nasil boyle enerji olur masallah diyeyim senin kayinvalideyle asagi yukarı yaşları ayni evimi sildi balkonumu yikadi durmadi yerinde birde diyor ki geleyimde o dokuntuleri yerlestirelim hurclara. Anne gerek yok dedim yorulma yok oyle daha cok icime siniyor diyor. Sanki ben beceremicem
yeni taşındım da ben..
Ya bendemi anormallik var kayinvalidem de mi yoksa bu hala 1945 kafasindakiler mi nedir bu ya
Ne demek gel evimi temizle. Bir de uzerine beddualar. Saka gibi gercekten inanilir gibi degil ne munasebet ya herkes kendi evini temizlesin madem hasta kadın çağırsın yardımcı yaziklar olsun ya siz cok iyi cevaplar vermissiniz ona bence ondan köpürmüş ohh canima degsin
canınızı sıkmayın o cooook farkli seylere dalmış derinlere dalmış baya kesinlikle mesafe koyun en azindan bir surede hic aramayin sormayın anlasın. Gerci boylesi anlamaz da ya. Kiz annesi olmak varmis ne demek benim ailemde yok hallerinle yok nasil yoksa soyle soyleyim babamin cebinde 10 tl parasi yokken borc harc bana nisan yaptı esyalarimi almamda yardimci oldu sirf ele aleme rezil olmayalim diye kız annesi sanki masraf yapmiyor o zimbirtilar daha cok tutuyor oysaki .