Kayınvalidenize temizliğe gider misiniz ?

Ben eğer o çenesiniz tutsa neler yapardım ona. Ama öyle bi kadın ki. Hep istediği olsun , hep onaylansın , asla ona karşılık verilmesin istiyor. Ben 32 yaşındayım, ikinci evliliğimi yapmışım , dünkü çocuk değilim ki beni ezebilsin. O bunları tahmin edemedi :)

İl paragraftan sonrasını okumadım cevap veriyorum;ASLA

Ztn cevabını vermişsiniz valla tebrikler...

Ben bu erkek annelerine harbiden anlam veremiyorum. Oğluna sütünü haram etmek için gelininle sorun yaşaman mı gerekti :) bu kdr basit mi o süt yani. Kocanız annesine uyup sizi dövse yada zorlasaaa adım kdr eminim iyi olmuş der.

Çok haklisin.esin madem çalışmıyor onu çagirsaydı.
Benim kvm çocuğuma bakıyordu eve bir gelirdim evim tertemiz yemeğim yapılmış ütülerim bitmiş.ben o yüzden kvmin evine temizliğe gitmeyi çok isterim ama hiç zaman olmuyor.calisinca dediğim gibi kendi isime yetişemiyorum.ben de bazı konularda destek olmaya çalışıyorum yine de.yani böyle olsa temizliğe gidilir ama senin kv nin tavırları hiç hoş degil

Oğluna sütünğ haram etme nedeni ben konuşurken gelip annemin evini temizleyeceksin dememesi :) yani eşimin bana destek olmasından dolayı sütünü helal etmiyo. Eşim Kavga ile ve zorla temizletse - ki bunu yapmaz , cesaret edemez :) - mutlu olacakmış bu kavga sonrası öğrenmiş oldum.

Boşver arkadaşım sen. Kocanla iyi ol yeter.
Sütüde kendinin olsun. Bi anne evladına böyle sudan sebeplerle beddua etmez bence.

Siz yine de kırıcı yaklaşmayın. Çalışıyorsunuz güzel bi bahaneniz var. Kadın tutayım anne vs deyin. Belki oda anlar halinizden.

Ben açıkçası eşimi de çağırmasını istemiyorum. Çünkü evde oma yardım edecek 2 oğlu daha var. Evde insan varken bizi çağırması saçmalık. Eşimin abisi evde , bi pazar bana yardım et evi temizleyelim demiş. Oda bi pazarım var temizlik falan yapamam deyip nişanlısı ile buluşmaya gitmiş. Annesi ona hiç bişey demiyor . Diyemiyor. Dolayısı ile eşimin temizlemesine de benim gönlüm el vermes böyle bi durumda. Zira o evde yaşarken annesine yardım eden tek kişi eşimmiş zaten.

Afferim sana

Eğer o bedduayı etmemiş olsaydı kadın tutmayı teklif edebilirdim. Ama mesajlarında bana da eşime de beddua etti , karın olacağa söyle , bela almışım ben onu başıma vs dedi. Ben benim hakkımda böyle konuşan bi insana 1 liramı bile vermem. Kendisi kaybetti.

Ne kadar terbiyesiz bir kv var, benm kv iyidr ama yine de gitmem temizlige, aksama kadar canimz cikiyor iste kendi evimzi zor yapiyoruz bir de oraya gidecegim...benm kendi annem gelip bana yardim ediyor arada...bence tavriniz cok yerinde kv bunu hazmedememis o yuzden esinize mesaj atmis

Aynen öyle. Bana diş geçiremeyince eşimi huzursuz etmeye çalıştı. 2 3 gün baya tadımız kaçtı durumdan dolayı. Ama şimdi moralimiz düzeldi çok şükür.

Haklısınız aslında ben onu illa sizi cagiracaksa seni çağıracagina eşini çağırsın daha mantıklı diye yazdım.tabi evde 2 kişi varken onlar niye yapmasın ki.

Kadın resmen huzuru kıskanmış. Boşverin gitsin. Allah iyiliğini versin ne diyelim.
Sebepsiz beddua sahibine döner. Onun kötülüğüne karşı siz iyi yaklaştıkca sakin yaklaştıkca eşiniz size değer verir.

Şu kayınvalidecikler beni benden alıyor gercekten artık..hem oglu işsiz siz çalışıyorsunuz hemde onun evini temizlemediniz için sütünü burnunuzdan getiriyor.ciğeriniz yansın diyor..pessss gercekten yuh yani ya...bu kadına kibar bile davranmışsın söyleyim..işte sonra kaynanalar sevilmiyor ..senin kim neyini sevsin be kadın..

He bide bu devirde kız annesi olmak var dedi. Aslında haklı . kaynım evlenecek nişanlısının ailesi ev verdi. Ev alana kadar oturun diye. Benim ailem koltuk takımı ve beyaz eşyaları verdi. Kullanılmıştı ama ailem yeni ev kuruyosunuz boşa masraf etmeyin , zamanla yenilersiniz dediler. Kendisi ise sürekli ah paramız yok vah paramız yok dedi hiç destek olmadı. Bi bilezik ve tuğra kolye taktı. Onu da geri istedi temizlik yapmam dedim diye. Kız annesi olmak var derken neyi kast etti bilmiyorum ama kız annelerinin maddi olarak daha destek olduklarını algılayamıyor sanırım.

Bu kayınvalide milleti gelinlerini hizmetçi gibi kullanmaktan ne zaman vazgeçecekler? Tamam az da olsa kendi işini kendi gören düşünceli kayinvalideler var ama niye çogu böyle be kardeşim? Evliliğin kuralı mı bu niye bir gelin kv evini temizlemek zorunda olan bir canlı gibi görülür? En acısı da yapmayınca kötü gelin sıfatını alninin ortasina yapıştırırlar? Ulan ben yokken ne mok yiyordun kim yapiyordu temizligini? Gene kendin yap yapamiyorsan birak ya. Pis olsun daginik olsun niye gelin yapiyor ben kocamla senin evini de temizleyecegim diye mi evlendim.

Hayatta gitmem baskaaa..hizmetci tutsun kendine ne munasebet ya.kendi pisligini kendi temizlesin kv niz.cok iyi yapmissiniz.elli yas ne dirki ya daha genc resmen tembellik baska bisey degil.beddua etmis bosverrrr it urur kervsn yururrr

Şurdaki su konuları okudukca ağzım açık kalıyor. Daha bugun kayinvalidem geldi bi insanda nasil boyle enerji olur masallah diyeyim senin kayinvalideyle asagi yukarı yaşları ayni evimi sildi balkonumu yikadi durmadi yerinde birde diyor ki geleyimde o dokuntuleri yerlestirelim hurclara. Anne gerek yok dedim yorulma yok oyle daha cok icime siniyor diyor. Sanki ben beceremicem yeni taşındım da ben..

Ya bendemi anormallik var kayinvalidem de mi yoksa bu hala 1945 kafasindakiler mi nedir bu ya
Ne demek gel evimi temizle. Bir de uzerine beddualar. Saka gibi gercekten inanilir gibi degil ne munasebet ya herkes kendi evini temizlesin madem hasta kadın çağırsın yardımcı yaziklar olsun ya siz cok iyi cevaplar vermissiniz ona bence ondan köpürmüş ohh canima degsin canınızı sıkmayın o cooook farkli seylere dalmış derinlere dalmış baya kesinlikle mesafe koyun en azindan bir surede hic aramayin sormayın anlasın. Gerci boylesi anlamaz da ya. Kiz annesi olmak varmis ne demek benim ailemde yok hallerinle yok nasil yoksa soyle soyleyim babamin cebinde 10 tl parasi yokken borc harc bana nisan yaptı esyalarimi almamda yardimci oldu sirf ele aleme rezil olmayalim diye kız annesi sanki masraf yapmiyor o zimbirtilar daha cok tutuyor oysaki .

Nasıl kirlettilerse öyle temizlesinler. Kayınvalide ile farklı şehirlerdeyiz, aynı şehirde olsak da temizlemezdim. Bana ne?? Durulun da çok güzel ayrıca, dimdik durmuşsun, arana da mesafe koy bence kayınvalide işe. Zira her bku ben bilirim havasında gibi duruyor buradan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…