Kayınvalidenize temizliğe gider misiniz ?

Üf ne gıcıklar ya valla Allah sabır versin eşinize de size de

Gitmem. Anvak yatili misafirlige gittigimizde evi kirletenlerden biri olarak ben de islerin ucundan tutarim. Cocuklar da oldugu icin zaten baska turlusu hos olmaz bebce.

Üf ne gıcıklar ya valla Allah sabır versin eşinize de size de
Oo daha neler neler var yaptıkları. Benden önceki eşini de bunların kaçırdığına eminim. Onlar birlikte oturmuşlar 2 sene mi ne. Biz ayrı oturduğumuz halde bu kadar yapan insan aynı evde oturana neler yapmaz.

Olsun öyle deme yarın onlar da evlenir gider sonra bu kapına dayanır, hani tek kalınca temizliğimi yapacaktın der. Benimki ne benden bişey bekler ne bana hayrı dokunur. İlk zamanlarımda bulantı ve kusmadan yataktan kalkamıyordum bi kap yemek vermedi. Beni geç oğluna bile aç mısın demedi. Kalktı tatile gitti halen tatilde. Ben onun nesine temizlik yapayım? Çok zor durumda kalırsa tabii ki koşarim, kendi temizlikçimi yollar evini temizletirim yemeğini yaparım. Çok pislik içinde kaldıysa bi kadın bile tutamıyorsa verin parasını gitsin 1 seferlige mahsus napcaksin. Kocanıza gelince doğru tabi evli barklı koca adam annesinin evinde süpürge paspas mi yapsın toz mu alsın ayıp yani

Özellikle temizlik için gitmem duruma göre belki prdaysam süpürge açarım yada perdesini ararım çok kirli geldiyse tek tük iş yaparım

Ama kendimi hirpalamam onun temizliği için

Annemde aynı yaşta kendi işini kendi yapar o yüzden kaynanam için hiç uzemem kendimi en zor zmaanimda bı bulasigimi yikamisligi yoktur kendilerinin

O yüzden eşim de illa iş yapacaksın diye diretmez

Sizinki de ayıp etmiş. Ama oğulları zaten yapıyo dediği şeyleri. Silme süpürme cam silme vs. Amaç bana yaptırmak. Bana beddua etmemiş olsa ilerde kadın tutma fikrine sıcak bakabilirdim. Ama üzerimde hiç hakkı olmayan bi kadın beddua edecek , anneme , yengeme beni arayıp şikayet edecek ve ben ona kadın tutucam. Kesinlikle olmaz artık o iş.

He heee tabi tabi daha kiymetli oluyormus hic tabi daha kiymetli oluyor ben kiz annelerinin damatlarini zehirledigini gormedim pek varsada 10 kiside 1 dir. Oysa onun da ismi kaynana istese o da yapar erkek anneleri su yukarıda yazdiginiz seyleri daha cok yapiyor yalanmi ? Adam olsun bas üstünde tutulsun el üstünde tutulsun
Cadolaz tam
Ogullarinin uzerinden ellerini ceksinler ogullarini banka olarak.gormekten vazgecsinler. Iyi yapmis esin kabul etmeyerek araba alcakmis mis zikkimin kökü
:)

Tabi canıım. Daha bide ee kredi işi olursa bizim köye gitmemiz gelmemiz gerekecek , küçük oğlanın okulu bar (11 yaşında) o nolcak bilmem dedi gözlerimin içine bakarak. Yani ona da benim bakmamı bekledi. Ben anlamamazlıktan geldim. Ayy aslında ben baya sabretmişim annesine eşimin şu an daha çok fark ediyorum :)))

Insan kendini dinleyince boyle herseyi hatırlıyor dimi :)
Ogluna ne bakcan ay saka gibi haaaa simdiye kadar sanki sen vardin sonradan o aileye girmis birisin tam eski zihniyetmis senin kaynana .pislik ha :)
Ay köyüne gitse de gelmese huzur kaçıran. Hahahahahha
Neyseki esin onlar gibi değilmiş. O da onlarin ne oldugunu biliyor bence

Calisiyorum sakat bile olsa kv temizlige gitmem asla zaten yetistigim ortam gidip birinin evini temizlememe sessiz kalcak bi ortam degil... Dogru olani yapmissin esin issizmis cok istiosa onu gonder o temizlesin... bi kere gidersen devami gelir...

Ayy sormaa . gitmesin biz gitcez memlekete eşim 1 ay daha iş bulamazsa Ailemde orda. Biz bu kavga olmadan öncesinde düşünüyoduk zaten. Ama şimdi annesi inadına taşındık sanacak Eşim hep şey derdi bende kızardım bazen “ ben onlardan bişey beklemiyorum maddi anlamda . Bana zararları olmasın yeter “ adam boşa demiyomuş valla.

Calisiyorum sakat bile olsa kv temizlige gitmem asla zaten yetistigim ortam gidip birinin evini temizlememe sessiz kalcak bi ortam degil... Dogru olani yapmissin esin issizmis cok istiosa onu gonder o temizlesin... bi kere gidersen devami gelir...
Yok gitmem zaten eşimde gidip temizleyemez inat ettim. Bi tane çok sevdikleri , sürekli destek oldukları oğulları var evde o yapsın. Benim ailemde sağolsun bana hak verdi.

tüm kadınlara örnek olsun davranışınız. gayet düzgün bir biçimde böyle bir beklentiye girmemesini net olarak ifade etmişsiniz.
ben bu beklentiyi burada okudukça şaşıp kalıyorum, çevremde hiç görmedim. her insan (kadın veya erkek değil, insan) yaşadığı yeri tertipli ve temiz tutmaktan kendi sorumlu. gücü vardır yapar, parası vardır yaptırır kendi tercihi.

haa akrabadır, annedir, kaynanadır, hasta olur, muhtaç olur, o zaman bir başkası kendi içinden gelerek yapar, her tür anlarım. ama bazı kaynanaların bunu gelinin sanki göreviymiş gibi görmesi beni delirtiyor

ben gitmiyorum dediginiz gibi evde bekarlari eşi var yapsinlar
benim eşim bile dogru duzgun iş yapmiyor vakti yok diye evde bor sey demiyom
kusura bakmasın herkes kendi isini yapsin
ha bir gun elden ayakran düşer bir sey olur tum cocuklari ortak para koyar buluruz yaptiracak birini
ben kv asiri titiz hastalik boyutunda o yuzden hic dokunmam bir seye buzdolabi bile acmam

Gitmem. İcinden gelirse yap gelmezse yapma. Düz mantik. Benimkinin masaallahi var Allah herkese oylesini nasip etsin. Hicbirseyimize karismaz. Cok suskun sakin. Bir kotu laf duymamisimdir. Ama sizinki olayi hemen süte baglamis...cok aramis firsati bulmus gibi. Allah yardimciniz olsun.

Aynen . Sanki oğlum bişey yapsa da beddua etsem diye bekliyomuş . Yok benimki hee gitmemizde gelmiyosunuz , özlüyoruz , kendi annene gidiyosunuz vs diye laf sokuyodu. Temizliğe gitmeyi kabul etmeyince de siz bişey yapmıyorsunuz, ben size yemek yapıp hizmet ediyoruma döndü iş. Hem gelmiyosunuz diyo hem size hizmet ediyorum diyo. Kendi kendine çok çelişki içinde

Karşılıklı niyetler iyiyse temizliğe de giderim her konuda yardım da ederim böyle şeyleri dert ememe ama hep bana hep bana olmaz. Amaç burda seni somurmekse hop demen iyi olmuş. Zaten iyi niyetli olsa saçma bir temizlik muhabbeti için evladına öyle beddua etmezdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…