- 1 Eylül 2023
- 173
- 301
- 23
- 30
- Konu Sahibi gulbelalidir
Kız bana mı düşmansın aaaKocasına yardım etmesini söyleseydi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız bana mı düşmansın aaaKocasına yardım etmesini söyleseydi.
Ben de değilim, neden iki saattir onu yazmadım bunu yapmadım, bu platform şöyle üyeler böyle diye laf yetiştiriyorsunuz onu da anlamadım.
Kız bana mı düşmansın aaa
Ya sapır, biz burda erkek savunanları sevmiyoruz hobi olarakYok yahu. Ben sana düşman falan değilim. Ama bazı üyeler beni düşman ilan etti.
Ya sapır, biz burda erkek savunanları sevmiyoruz hobi olarak![]()
Yoo ben erkekleri seviyorum, gereksiz erkek duyarın kasanları sevmiyorum, adam dibine kadar haksızken hala öyle yapsaydın da böyle yapsaydın, bu akılları burda kimse almazHareket etmediği sürece herkes istediğini yazabilir. Senin erkek sevmeme hobinde umurumda değil.
Yine iyi dayanmışsın ben olan tencereyi tavayı herifin kafaya geçirmiştim.Kızlar selam. Beyimle ilk büyük kavgamızı ettik:) sebep; misafire yemek yetirememişim:) 2 gün önce onun akrabalarını yemeğe çağırdık, toplam 10 kişi. Hayatımda ilk defa bu kadar kişiye yemek yaptım. Ana yemek olarak sulu bir yemek ve tavuk şiş yapmıştım. Misafirler gittikten sonra eşime “kazasız belasız atlattık bence iyiydi” dedim. Bunu derken de açıkçası biraz övgü bekledim çünkü ne kadar emek verdiğimi gördü ve elini asla bir şeye sürmedi. Bunun üzerine suratıma ters ters bakıp “pilav yetmedi kimseye, niye tavuk yaptın” vs bir şeyler söyledi. Zaten misafirlerin yanında da surat asıyordu.O kadar zoruma gitti ki çıldırdım resmen. Bağırmaya başladım avazım çıktığı kadar (gerçekten delirdim) bir daha eve kimseyi davet etmeyeceğimi, artık yemeğini de kendisinin yapmasını söyledim. Asla hiçbir tepki vermedi en sinir olduğum şeyin bu olduğunu biliyor çünkü. 2 gündür yabancı evde. Bir eline sağlık, uğraştın ettin demek bu kadar zor olmamalı ya. Abartıyor muyum sizce?
Yoo ben erkekleri seviyorum, gereksiz erkek duyarın kasanları sevmiyorum, adam dibine kadar haksızken hala öyle yapsaydın da böyle yapsaydın, bu akılları burda kimse almaz
Durmadan beni alıntılayan sizlersiniz.
Bir önceki yorumunuzda platformu beğenip beğenmemek hakkında bir şey yazmadığım halde bu platformu beğenmiyorsan burada ne işin var dediniz, şimdi beni alıntıladığınız hâlde neden herkese laf yetiştiriyorsun diyorsunuz. Siz neden konu farklı yöne çekmeye çalışıyorsunuz
Emek verip bu kadar bağıracaksa yapmasaydı daha iyi.
Konu sahibinin haksız olduğunu söyleyen tek cümle kullanmadım sadece bağırmasının doğru olmadığını söyledim buna rağmen kaçıncı kişidir beni alıntılıyor artık sayamadım.
Hele bazı üyeler kendi asla yapmayacağı herketler konusunda konu sahibine gaz veriyor. Yok ben olsaydım kocmamın içinden geçerdim yok tencereyi kafasına geçirseydin gibi altı boş sözler söylüyor.
Tetiklenecek hiç bir şey yazmadım. Sadece bu platformda biri konuya beğendim attığı anda gerisi ne yazıldığına bakmadan aynısını yapıyor. Bu hep böyle oluyor maalesef.
Yetmesin somurtacak ne var? Şu erkeklerin aileleri konu olduğunda gereksiz triplerini anlayamıyorum ağzında kuş tutsan yaranamıyosun. Eline sağlık de birdaha daha iyi şekilde ağırlarız de. Yorgun kadına kulp bulursan bağırması haktır. İlk yanlışı o başlatmış senden özür dilemeden altta alma. Ayrıca elini birşeye sürmedi diye birşey yok o evde yaşıyorsa sorumluluklarınız ortak olacak bundan sonra ailesi geldiğinde o yapsın madem.Kızlar selam. Beyimle ilk büyük kavgamızı ettik:) sebep; misafire yemek yetirememişim:) 2 gün önce onun akrabalarını yemeğe çağırdık, toplam 10 kişi. Hayatımda ilk defa bu kadar kişiye yemek yaptım. Ana yemek olarak sulu bir yemek ve tavuk şiş yapmıştım. Misafirler gittikten sonra eşime “kazasız belasız atlattık bence iyiydi” dedim. Bunu derken de açıkçası biraz övgü bekledim çünkü ne kadar emek verdiğimi gördü ve elini asla bir şeye sürmedi. Bunun üzerine suratıma ters ters bakıp “pilav yetmedi kimseye, niye tavuk yaptın” vs bir şeyler söyledi. Zaten misafirlerin yanında da surat asıyordu.O kadar zoruma gitti ki çıldırdım resmen. Bağırmaya başladım avazım çıktığı kadar (gerçekten delirdim) bir daha eve kimseyi davet etmeyeceğimi, artık yemeğini de kendisinin yapmasını söyledim. Asla hiçbir tepki vermedi en sinir olduğum şeyin bu olduğunu biliyor çünkü. 2 gündür yabancı evde. Bir eline sağlık, uğraştın ettin demek bu kadar zor olmamalı ya. Abartıyor muyum sizce?
Başka birşeyin hıncını çıkarmış belli ki, aileden birilerine karşı başka beklentilere girmiş olabilir, böyle adamlara yemek bile yapmayın ne misafiri ne daveti ...Bu arada kimse aç kalmadı hatta pilav arttı:) ben de anlamadım bu neyin kafasıydı
Hele ben hele ben ağladık kaç günYazık abinin eli kolu tutmuyordu herhalde ya da dilsiz mi, biraz daha alabilir miyim diyemediğine göre. Çok acıklı çok üzüldüm![]()
Tabi agzina kaşıkla veririm bir dahaUzanamamış demek kıyamam. Bu kadar paşalık anca Osmanlı sarayında olur. Önce gidip Eflakla Boğdanı fethetsinler
Ay bu ne beeee. Cok biliyorsa kendi yapsaymis. Milletin karnini bos karbonhidratla doyurmayip, tavuk yedirdiniz diye mi trip atti.Kızlar selam. Beyimle ilk büyük kavgamızı ettik:) sebep; misafire yemek yetirememişim:) 2 gün önce onun akrabalarını yemeğe çağırdık, toplam 10 kişi. Hayatımda ilk defa bu kadar kişiye yemek yaptım. Ana yemek olarak sulu bir yemek ve tavuk şiş yapmıştım. Misafirler gittikten sonra eşime “kazasız belasız atlattık bence iyiydi” dedim. Bunu derken de açıkçası biraz övgü bekledim çünkü ne kadar emek verdiğimi gördü ve elini asla bir şeye sürmedi. Bunun üzerine suratıma ters ters bakıp “pilav yetmedi kimseye, niye tavuk yaptın” vs bir şeyler söyledi. Zaten misafirlerin yanında da surat asıyordu.O kadar zoruma gitti ki çıldırdım resmen. Bağırmaya başladım avazım çıktığı kadar (gerçekten delirdim) bir daha eve kimseyi davet etmeyeceğimi, artık yemeğini de kendisinin yapmasını söyledim. Asla hiçbir tepki vermedi en sinir olduğum şeyin bu olduğunu biliyor çünkü. 2 gündür yabancı evde. Bir eline sağlık, uğraştın ettin demek bu kadar zor olmamalı ya. Abartıyor muyum sizce?
Ay bu erkekler herseyin profesoru kesiliyorlar ya. Bir isin ucundan tutmak yok ama konu sonuca gelince herseyin profesoru oluveriyorlar. Densiz hepsiErkekler ailelerinin yanında gurur duymak büyüklenmek istiyorlar geçen ben de sizin gibi 10 kişi çağırdım ama ben 6 senelik evliyim eşim de bana dedi abim hiç doymadı diye e dedim yeseydi bir sürü yemek vardı uzanamamış oraya da ayrı koysak iyi olurmuşpilav yetmeyince bir de et yerine tavuk olduğunu görünce sinirlenmiş belli ki
Bana bir keresinde cocuklarina baktigi icin tesekkur bekledigini soylemistiHarbiden ha. Adamlar bizzat kendi dnalarını taşıyan, bizzat kendilernin yaptığı çocuklara 3 saat baktı diye kadınlara "yardım" etmiş oluyor. Tabi kadınlar babalarının evinden getiriyorlar ya çocukları, eh tabi eve de adamları zorla getirip evleniyorlar. Haliyle çocuklarla da evle de ilgilenince lütuf göstermiş oluyorlar.![]()
Bana bir keresinde cocuklarina baktigi icin tesekkur bekledigini soylemistiKonunun Allahini yasatmistim o gun ona. Bir daha agzini acamadi
![]()