kayınvalidenin sürekli arayıp öldünüz mü demesi

4 ayda 2 kere gelmek anormal bence. Yani bizim düğün videomuz çıktığında 1 hafta her gün akrabaları toplayıp anne babamız ikimizinde her güne dahildi cümbür cemaat vakit geçirdik. Hem aynı şehirde olup haftada bir birkaç saat kapısını çalıp çaylarını içmek hallerini hatırlarını da sormak lazım diye düşünüyorum. Bizde ilerde kaynana olacağız yani çocuğum 1 hafta beni de anne nasılsınız diye aramasa bende öldünüz böyle derim. Olan herşey normal ama bence isinmadigin için böyle

Sizin mesafenizi henüz anlayamamışlar ama anlayacaklardır bir gün.
2-3 hafta bana da normal geldi. Demek ki çok sıcak davransanız, yatıya gelecekler. Ben de misafirliği çok sevmem ama istemediğiniz zamanlarda daha makul bir cevap verin. Eşiniz bir şey demiyor olabilir ama içine atıyordur. Bu duyguları bir noktada patlayabilir. Sonuçta ailesi. Ne kadar itici de olsalar, sizin gördüğünüz şekilde görmüyor o. İçten içe üzülüyor olabilir.

Bugunler de ben de pollyana herkesi anliyor hak veriyorum ama biraz o da..daha 4 aylik gelin evime gelmeyin demissiniz masallah yurek yemeniz lazim.yeni evliyken misafir agirlamak bana da zor gelirdi ama tecrubesizlikten..ama kabul etmemek ne demek...yillar gecer samimi olursaniz.. anne bugun gezmek istiyorum derseniz o da tamam der. ..belki diyorum...benim de sizin tavirli tanidiklarim var ...gidip su bile evinden icmeyeceksiniz ..gidince de negatiflik çökuyor zaten...neyse ustunuze fazla gelmeyelim gelin hanim

O değilde ilk çalışan kadın siz değilsiniz sanıyorum yada sizinki iş ise bizim her sabah gittiğimiz ne... hayattan bu kadar soyutlanılmamalı yanımda oğlum var ilerisini düşündüm ilerinin gelinleri şimdiyi aratır senede görüntülü konuşsak yeter der sanırım vah ki giden uykusuz gecelerime şimdiden gelini bulsamda kendi büyütse bari eziyet çekmesem:)

4 ayda iki kere gelmişler bunu bile çok görüyorsunuz sonuçta oğlunun evi şimdi dersiniz sadece oğlunun değil benimde evim. Kusura bakmayında şöyle kadınlara ayar oluyorum arkadaş milletin ne kayınvalideleri var aylarca gelip kalan laf sokan ama siz de hiç biri yok yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla . Yani oğlunu görmeyede mi gelmesin belli ki sizden teklif beklemiş gelmeyince iki kere belki de utana sıkıla geldi kadın. Kendi aileniz olsa böyle bir tavır içinde olmazdınız eminim. Ki birine direk hayır gelmeyin demek fazlasıyla ayıp kibarca yarın şuraya gitmem gerek ve ya evde olamayacağınızı belirtebilirdiniz

Benim babam da normal rutinin dışında biraz geç arasam, kendisi arayıp "heyirsuz sen yaşayi misun" der. Kadının size öldünüz mü demesi, ölmenizi istediğinden değildir, uzun süre göremeyince merak ettik,özledik babındadır.

4 ayda 2. Kez gelmek istemiş bunda bisey göremedim konu sahibi
Millete kv ile ilgili ne dertler var bilseniz sizinki hiçbişey

Kesinlikle katılıyorum

Size zarar veren yıpratan insanlar değilse bu tavrınız neden öyle olsa bahsederdiniz
Bir şekilde aile oluyoruz görüşüyoruz ve gorusmeliyizde anlamıyorum şimdi çevremde de böyle sorunu olsun olmasin kimse kimseyi istemiyor yalnız kalacağız bu gidislee

Allah dağına göre kar veriyor demek ki... duzenli olarak her hafta hatta 3 gunde 1 bide yatiya gelenleri okuduk burda. Size oyle bisi yapilmaya kalksa kapi disaro edecek gibi bir izlenim verdiniz. Ama calisan kadinlara saygim sonsuz, yoruluyorsunuz kafa dinlemek istiyorsuz siz de kendinizce haklisiniz.

ben bayramın bırıncı gunu gıttım..ıkıncı gunu tatılımın son gunu kendıme ayırdım uygun degıldım ust uste sacma gelıyor bana bugun ben yarın sen seklınde
Ben sizi haklı buldum. Kaynanamı hiç ama hiç sevmiyorum. Belki ondandır.

Öyle bir deyim var, ya siz yaşıyor musunuz öldünüz mü kaldınız mı, hiç sesiniz çıkmıyor gibi. Demek ki aranmak istiyor. Haftada 1 arasanız nasılsınız iyi misiniz diye. Bir de ben gelmek isteseler hayır diyemezdim en fazla eğer çok ani demişlerse ertelerdim 1-2 gün.

4 ayda 2 kere ise gayet normal.
Siz muhtemelen eşinizle daha başbaşa zaman geçirmek istediğiniz ve baskıcı tavırlarından dolayı rahatsız oluyorsunuz ama hayır demek size boş yere cephe alınmasını sağlar. Eşinizin haftada bir izin günümüz işlerimiz var veya dinleneceğiz dediği sürece sıkıntı yaşamazsınız.

Sahsen abarttiginizi düşünüyorum. Herkesin dünya kadar işi var, ama yinede anne babayi, kayınvalide ve kayinpederi aramaya zaman bulabilir insan. Hal hatır sormak iyidir, nezakettir. Ama insanlar daha evlenmeden erkek ailesine karşı o kadar dolduruluyor ki şaşirmamak lazim. Yanlış veya fazla beklenti her zaman başa bela.

Valla ben kocanız olsam mahkeme celbiyle bakışıyor olurdunuz şimdiye. Ağaç kovuğundan çıkmadığınızı varsayıyorum bu kadar zor geliyorsa eşinin annesini babasını ağırlamak evlenmeyin. Gelmek isteyen misafire gelmeyin dün görüştük diyecek kadar nezaket yoksunsunuz pes vallahi. Sevemedim de moda oldu sizi kim sevsin bu yabanilikle acaba

Konu sahibinin eski yazdıklarına da bakarsanız kendi annesinden sadece 10 dk mesafede ev tuttuğunu da görürsünüz yani kendi ailem olunca beri eşimin ailesi olursa geri. Herhalde annesiyle en az gün aşırı görüşüyordur. Bahanesi bayramın 2. günü de anneme gidecektik ondan istemedim değil miydi? zaten evine o kadar yakınsa ilk günü kaynanasından dönüşte mutlaka gitmiştir hadi gitmediyse bile kayınvalidesi gelip gittikten sonra da gidilebilecek bir mesafe yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…