- 7 Temmuz 2019
- 55
- 51
- 38
- 27
4 ayda iki kere gelmişler bunu bile çok görüyorsunuz sonuçta oğlunun evi şimdi dersiniz sadece oğlunun değil benimde evim. Kusura bakmayında şöyle kadınlara ayar oluyorum arkadaş milletin ne kayınvalideleri var aylarca gelip kalan laf sokan ama siz de hiç biri yok yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla . Yani oğlunu görmeyede mi gelmesin belli ki sizden teklif beklemiş gelmeyince iki kere belki de utana sıkıla geldi kadın. Kendi aileniz olsa böyle bir tavır içinde olmazdınız eminim. Ki birine direk hayır gelmeyin demek fazlasıyla ayıp kibarca yarın şuraya gitmem gerek ve ya evde olamayacağınızı belirtebilirdinizKonuyu özet geçicem..
Lütfen buda dert mi demeyın
Kayın valide şakayla karısık sureklı laf sokar ondan mı bılmem kendısıne kızına vs hıc ısınamadım.
Örnegin evlendık ılk bayram zıyaret ettık donduk ertesı sabah bız abınle caya gelıcez dedı bende daha dun gorustuk hayır dedım
Nerdeyse her ıkı yada uc haftada bır garantı ya kendıne ya kızına gıdıp toplanıyoruz
Bu sure zarfında haftada bır arama oldunuz mu dıye arıyor benı..(Not watsap grupları var aılece kullandıkları sadece anne baba cocuklar gun asırı yazısıyor olmedıgımızı bılıyor )
4 aylık evlıyım ıkıncı kez gelıcek ben cagırmadım bız gelmek ıstıyoruz dedı..
ben haftada bır gun ızın yapıyorum ızın gunumden bır gun once ertesı sabah nasılsa gec kalkarım dıye cagırdım.izin gunumde temızlık yapıyorum her hafta mecburen kedım de var ogun mumkun olmuyor.ama gozumde buyuyor ıcım darlanıyor resmen belkı sevemedım ondan
Bırgun onceden bırseyler yapıcam aksamdan
Benım gıbı sıkıntı yapan var mı yoksa bır ben mıyım boyle
Kesinlikle katılıyorumİyi en azından 2 3 haftada bir toplanıyormuşsunuz, biz 2-3 günde 1 falan, toplu buluşmalarda da haftada bir rutinimizdir,
Beraber yaşayanlar, ayağını uzatamayanlar var.
Haftada bir kez konuşmak, hele ki telefonla, zor değil. Gelmemeli. Yakınları -akrabaları- arada bir arayıp hal hatır sormak mühim bence.
Size zarar veren yıpratan insanlar değilse bu tavrınız neden öyle olsa bahsederdinizKonuyu özet geçicem..
Kayın valide şakayla karısık sureklı laf sokar ondan mı bılmem kendısıne kızına vs hıc ısınamadım.
Örnegin evlendık ılk bayram zıyaret ettık donduk ertesı sabah bız abınle caya gelıcez dedı bende daha dun gorustuk hayır dedım
Nerdeyse her ıkı yada uc haftada bır garantı ya kendıne ya kızına gıdıp toplanıyoruz
Bu sure zarfında haftada bır arama oldunuz mu dıye arıyor benı..(Not watsap grupları var aılece kullandıkları sadece anne baba cocuklar gun asırı yazısıyor olmedıgımızı bılıyor )
ben haftada bır gun ızın yapıyorum ızın gunumden bır gun once ertesı sabah nasılsa gec kalkarım dıye cagırdım.izin gunumde temızlık yapıyorum her hafta mecburen kedım de var ogun mumkun olmuyor.ama gozumde buyuyor ıcım darlanıyor resmen belkı sevemedım ondan
Ben sizi haklı buldum. Kaynanamı hiç ama hiç sevmiyorum. Belki ondandır.ben bayramın bırıncı gunu gıttım..ıkıncı gunu tatılımın son gunu kendıme ayırdım uygun degıldım ust uste sacma gelıyor bana bugun ben yarın sen seklınde
Konuyu özet geçicem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?