- 21 Eylül 2019
- 326
- 380
- 53
- 44
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kv geliyormus,battaniye örüp bitinceye kadar gitmiyormusİnadına gelmek var size..
Kvdesi ben olacadim,sulalesinin torun çocuk ne varsa orerdim.Ah ben olaydım.Kv geliyormus,battaniye örüp bitinceye kadar gitmiyormus
Konuyu özet geçicem..
Lütfen buda dert mi demeyın
Kayın valide şakayla karısık sureklı laf sokar ondan mı bılmem kendısıne kızına vs hıc ısınamadım.
Örnegin evlendık ılk bayram zıyaret ettık donduk ertesı sabah bız abınle caya gelıcez dedı bende daha dun gorustuk hayır dedım
Nerdeyse her ıkı yada uc haftada bır garantı ya kendıne ya kızına gıdıp toplanıyoruz
Bu sure zarfında haftada bır arama oldunuz mu dıye arıyor benı..(Not watsap grupları var aılece kullandıkları sadece anne baba cocuklar gun asırı yazısıyor olmedıgımızı bılıyor )
4 aylık evlıyım ıkıncı kez gelıcek ben cagırmadım bız gelmek ıstıyoruz dedı..
ben haftada bır gun ızın yapıyorum ızın gunumden bır gun once ertesı sabah nasılsa gec kalkarım dıye cagırdım.izin gunumde temızlık yapıyorum her hafta mecburen kedım de var ogun mumkun olmuyor.ama gozumde buyuyor ıcım darlanıyor resmen belkı sevemedım ondan
Bırgun onceden bırseyler yapıcam aksamdan
Benım gıbı sıkıntı yapan var mı yoksa bır ben mıyım boyle
Caya gelecegiz diyen insana daha dun gotustuk olmaz denir mi ya :) musait degiliz deseniz hadi bir oluru var da yaptiginiz bana hic normal gelmedi.
İnadına gelmek var size..
Ertesi gün geleceğiz demiş, gelme demişsiniz, anladığım kadarıyla ısrar etmemiş.
Aynı şehirdeyseniz iki üç haftada bir toplanmak normal değil mi?
Haftada bir aramak normal değil mi? Ölmediğinizi tabii ki biliyor, herhalde gerçekten öldüğünüzü düşünmüyordur.
Çağırmadıysanız ve gelmek istediyse gelmek istiyoruz demesi normal. Orası oğlunun da evi, dört ayda ikinci kez gelmek isteyebilir.
Muhtemelen kadın ne yapsa batacak size.
Evet olduk mezarimda bile rahat yok diyesim geldi
Caya gelecegiz diyen insana daha dun gotustuk olmaz denir mi ya :) musait degiliz deseniz hadi bir oluru var da yaptiginiz bana hic normal gelmedi.
4 ayda iki kere gelmiş daha napsin. Tavrınız rahatsız edici.bayramda gelse ne var.bizde gideriz bayramda onlar da bize gelir. Sorun sizde.
Kendi annenize ve ailenize de aynı şekilde davranıyor ve böyle düşünüyorsanız haklısınız derim. Ama diğer türlü haklı değilsiniz. Sabahtan kahvaltıya davet edip anne 11 12 gibi kahvaltı ya gel diyebilirsiniz. Öğleden sonra yapın temizliğinizi. Bence siz kötü davranıyorsunuz. Ayrıca bayram ziyaretinde sizin eve gelinmez mi ? Siz büyüklerinizi ziyaret etmişsiniz onlarda size gelmek istemiş ne var bunda ? 4 ay da 2 kere çok değil
Ben bi acayiplik göremedim valla
4 ayda hiç görüşmeseymişsiniz bari
sizin yapmaniz gerekeni o yapiyor.
4 aylik evli olup ikinci kez geliyor olmalari bana ilginc geldi,
muhtemelen ilk adimi sizden bekledi fakat siz davet etmeyince bu teklifle geldi.
Ayrica ben uslubunuzuda begenmedim. Tatli dil yilani bile deliginden cikarabilir.
Unutmayin o esinizin annesi.
4 ayda 2 kere gelmeleri çok mu?
bence siz misafir sevmiyorsunuz
dogrudur sorun bende sevemedım sanırım ıskence gelıyor buradan yazmak hata aslında nasıl anlasın ınsanlar benı tanımıyor etmıyor yazdıgım kadarı yeterlı degıl
Size bayram ziyaretine gelmek istemişlerdir
ben bayramın bırıncı gunu gıttım..ıkıncı gunu tatılımın son gunu kendıme ayırdım uygun degıldım ust uste sacma gelıyor bana bugun ben yarın sen seklınde
Aynı şehirde haftanın 3 4 günü görüşenler var okuyoruz burda, sizinki 2 3 haftada bir bence oda gayet normal tabi size karşı kötü tutumları yoksa.
İyi en azından 2 3 haftada bir toplanıyormuşsunuz, biz 2-3 günde 1 falan, toplu buluşmalarda da haftada bir rutinimizdir,
Beraber yaşayanlar, ayağını uzatamayanlar var.
Haftada bir kez konuşmak, hele ki telefonla, zor değil. Gelmemeli. Yakınları -akrabaları- arada bir arayıp hal hatır sormak mühim bence.
Trollsünüz herhalde aman aman benzerinizden Allah esirgesin.
kayınvalıdemın uslubu gorumcemın keza sanırım sevmedım ondan butun bunlar cok mısafırde sevmıyorum cocukken yatılı gelen gıden haddı hesabı olmazdı
valla büyük cesaret kayinvalide de anlayisliymis...sakaya vuruyor kadin artik durumu
konu sahibi bence kayinvalideniz sizi seviyor...
4 ayda ikinciye gelmesini cok görmeyin bence
Size zarar veren yıpratan insanlar değilse bu tavrınız neden öyle olsa bahsederdiniz
Bir şekilde aile oluyoruz görüşüyoruz ve gorusmeliyizde anlamıyorum şimdi çevremde de böyle sorunu olsun olmasin kimse kimseyi istemiyor yalnız kalacağız bu gidislee
Allah dağına göre kar veriyor demek ki... duzenli olarak her hafta hatta 3 gunde 1 bide yatiya gelenleri okuduk burda. Size oyle bisi yapilmaya kalksa kapi disaro edecek gibi bir izlenim verdiniz. Ama calisan kadinlara saygim sonsuz, yoruluyorsunuz kafa dinlemek istiyorsuz siz de kendinizce haklisiniz.
Ben sizi haklı buldum. Kaynanamı hiç ama hiç sevmiyorum. Belki ondandır.
Öyle bir deyim var, ya siz yaşıyor musunuz öldünüz mü kaldınız mı, hiç sesiniz çıkmıyor gibi. Demek ki aranmak istiyor. Haftada 1 arasanız nasılsınız iyi misiniz diye. Bir de ben gelmek isteseler hayır diyemezdim en fazla eğer çok ani demişlerse ertelerdim 1-2 gün.
4 ayda 2 kere ise gayet normal.
Siz muhtemelen eşinizle daha başbaşa zaman geçirmek istediğiniz ve baskıcı tavırlarından dolayı rahatsız oluyorsunuz ama hayır demek size boş yere cephe alınmasını sağlar. Eşinizin haftada bir izin günümüz işlerimiz var veya dinleneceğiz dediği sürece sıkıntı yaşamazsınız.
4 ayda 2 kere gelmiş kadın az bile gelmiş. Siz çok kaba davranmışsınız bence
Caya geleceğiz diyen insana dun gormustuk hayır diyen insanları oldum olası sevmişimdir. Sızı takdir ettim.
Sahsen abarttiginizi düşünüyorum. Herkesin dünya kadar işi var, ama yinede anne babayi, kayınvalide ve kayinpederi aramaya zaman bulabilir insan. Hal hatır sormak iyidir, nezakettir. Ama insanlar daha evlenmeden erkek ailesine karşı o kadar dolduruluyor ki şaşirmamak lazim. Yanlış veya fazla beklenti her zaman başa bela.
Valla ben kocanız olsam mahkeme celbiyle bakışıyor olurdunuz şimdiye. Ağaç kovuğundan çıkmadığınızı varsayıyorum bu kadar zor geliyorsa eşinin annesini babasını ağırlamak evlenmeyin. Gelmek isteyen misafire gelmeyin dün görüştük diyecek kadar nezaket yoksunsunuz pes vallahi. Sevemedim de moda oldu sizi kim sevsin bu yabanilikle acaba
Konu sahibinin eski yazdıklarına da bakarsanız kendi annesinden sadece 10 dk mesafede ev tuttuğunu da görürsünüz yani kendi ailem olunca beri eşimin ailesi olursa geri. Herhalde annesiyle en az gün aşırı görüşüyordur. Bahanesi bayramın 2. günü de anneme gidecektik ondan istemedim değil miydi? zaten evine o kadar yakınsa ilk günü kaynanasından dönüşte mutlaka gitmiştir hadi gitmediyse bile kayınvalidesi gelip gittikten sonra da gidilebilecek bir mesafe yani.
4 aydır bir kez gelmiş evinize. Senede 1 gelse yeter size göre ama orası oğlunun da evi. Valla besle büyüt okut evlendir sonra senede 2. Kez kapılarını açmasınlar. Allahım hayırlı, merhatmetli evlatlar yetiştirmeyi nasip etsin . Ne diyim .
İnadına gelmek var size..
Sen kisaca kv hic gelmesin istemiyorum de 4 ayda 2.kez geliyor ben baslarda bari gece yarisina kadar kalmasinlar diodum
Kv geliyormus,battaniye örüp bitinceye kadar gitmiyormus
Kvdesi ben olacadim,sulalesinin torun çocuk ne varsa orerdim.Ah ben olaydım.
Kadın aranmadığından dan olsa gerek sesiniz çıkmıyor manasında öldünüz mü diye espiri yapmış
Az bile gorusuyorsunuz
İlgincniye bu kadar ısrarla insanları sevmemeye çalışıyorsunuz eşiniz anneniz hakkinda böyle düşünse hissetse siz ne hissederdiniz? Ne demek daha dün görüştük falan aynı muamele senin ailene yapılsa hoş karsilarmisin ben anlamıyorum gerçekten öyle bı insan olmadığım için sanırım elle tutulur hiç de bişey yok hani size bı hakaret değersiz hissettirme had bilmeme vs.. ama yinede ne olsa batcak size belli. Allah yardımcısı olsun yanınızdaki insanlarin
Buluşma ve aranma sıklığı bana anormal gelmedi. Neden geriliyorsunuz? onlar size kötü davranıyor onları sevmiyor musunuz yoksa yorgun oluyorsunuz dinlenmek istiyorsunuz ve onlar gelecek diye ev temizlik, yemek falan mı geriyor sizi?
Bence siz de onu arayip alo anne öldünüz mü ,ayy o senın repliğindi dimi pardon nasılsın deyin.
Benim kardeşim de sizin gibi aynı.misafir hiç sevmez.dan dan söyler lafları.
Onun evinde diken üstünde olur insan.kvsi yılda 1 2 gelir laf eder.geçen gün gelmiş 1 gün kaldı.hastayim diye ablamin evine gönderdi çocuğuyla beraber.ablam ağırladı kadını.
misafir sevmeyenin evinde bereket olmaz.
Üstelik bayram .
ben aslında haftada bır bır aksam da cagırırım ama laf sokulunca ıcım almıyor resmen esım bana kızmıyor goruyor bırsey dıyemıyorum kıbarca ben normaldede konusmuyorum anne babama cekmısım dedı ben mutfak tezgahında ıs yapıyorum agzını ben nıye baglıyayım onununde oturuyor dedım gulumsedım zorla kı evıme benden yarım saat once geldılerÇok rahatsız edici.
Bence baştan mesafeni koy ama tavrını da iyi ayarla.
Ayda 1 falan Görüşmek normal de devamlı görülmekte çok yorar insanı.
Sonumta çalışan insansın haftada bir günün var dinlenmek istersin.
ben aslında haftada bır bır aksam da cagırırım ama laf sokulunca ıcım almıyor resmen esım bana kızmıyor goruyor bırsey dıyemıyorum kıbarca ben normaldede konusmuyorum anne babama cekmısım dedı ben mutfak tezgahında ıs yapıyorum agzını ben nıye baglıyorumm onununde oturuyor dedım gulumsedım kı evıme benden yarım saat once geldılerDaha ılk tanısıcaz pasta hazırlamıslar elınıze saglık cok guzel dedım ısteseydın yapmazdım dedı
gorumcem benden kucuk masallah guzel kız dedım deme nazar deger dedı
evlenme donemınde ancak 3 bın 4 bın bır yardımları olmustur herseyımızı kendımız aldık gelınlıge kadar..kız kardesıme dıyor kı gelınlıgı alamazlarsa sen yardım edersın ha ha guluyor.
Böyle diyene sessiz mi kalacaktı
Bence mesafeni koy.ben aslında haftada bır bır aksam da cagırırım ama laf sokulunca ıcım almıyor resmen esım bana kızmıyor goruyor bırsey dıyemıyorum kıbarca ben normaldede konusmuyorum anne babama cekmısım dedı ben mutfak tezgahında ıs yapıyorum agzını ben nıye baglıyayım onununde oturuyor dedım gulumsedım zorla kı evıme benden yarım saat once geldıler