Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eski sevgilimi takıntı yaptım ve çok acı çekiyorum yardım edin
Aslında üretken bir adamdı kendi işini kurmuş bir sürü başarılı projesi olan biri ama ne yazıkki kendi ayakları üstünde şu an duramıyor maddi olarak evlenecek potansiyeli yok ki ben düz nikah istiyordum. Uzun vadede para kazanır belki bir yerden tutarsa işi ama onun parası yokken de ben yanında olacaktım çok destekledim onu belki başkasına gelince toparlar ve sorumluluk alır bilmiyorum ama benimle sorumluluk almadi çünkü bana başta gerekirse her şeyi birakir ise girerim dedi kendini bana inandırdı güven verdi ama sözünü tutmadı. Ayrildiktan sonrada artık söz vermiyorum diyip kestirip atti Aslında ilk sözünü tutamadiginda kestirip atacaktım ama olmadı işte gönül ferman dinlemiyor ki
Aslında üretken bir adamdı kendi işini kurmuş bir sürü başarılı projesi olan biri ama ne yazıkki kendi ayakları üstünde şu an duramıyor maddi olarak evlenecek potansiyeli yok ki ben düz nikah istiyordum. Uzun vadede para kazanır belki bir yerden tutarsa işi ama onun parası yokken de ben yanında olacaktım çok destekledim onu belki başkasına gelince toparlar ve sorumluluk alır bilmiyorum ama benimle sorumluluk almadi çünkü bana başta gerekirse her şeyi birakir ise girerim dedi kendini bana inandırdı güven verdi ama sözünü tutmadı. Ayrildiktan sonrada artık söz vermiyorum diyip kestirip atti Aslında ilk sözünü tutamadiginda kestirip atacaktım ama olmadı işte gönül ferman dinlemiyor ki
Daha önce başarılı oldğnu gördünüz mü doğrudan yoksa kendi anlatımı mı? Bana dikiş tutturamayan biri gibi geldi ki bi erkek rest çekiosa ondan hayır gelmez ne sevgisi ne zaafı vardır artık. Uzak durun bence ilerde iyi ki dersiniz kesinlkle..
Daha önce başarılı oldğnu gördünüz mü doğrudan yoksa kendi anlatımı mı? Bana dikiş tutturamayan biri gibi geldi ki bi erkek rest çekiosa ondan hayır gelmez ne sevgisi ne zaafı vardır artık. Uzak durun bence ilerde iyi ki dersiniz kesinlkle..
Daha önce başarılı olmuş bir işini yurtdisina satmış yatırımcıya bir işi batmış bu da batma aşamasında ticarette yapıyor gerçi toparlar gibi geliyor durumu bir iki seneye hissim bu yönde ama sonuçta kendisi cebimde para yok diyor hakikaten olmadığını son zamanlarda hissediyordum. İse gir diyorum ise de almayabilirler vs diyodu ama onu geçsin istese gayette iş bulabilirdi bağlantıları olan bir çocuk üniversite olsun teknofestin başındaki o adam olsun.
Zaten artık uzak durmayacagim bir durum yok iki aydır uğraşıyorum önceden o benim peşimde koşar yalvarır yakarirdi şimdi ayrilinca koşan ben oldum ağustos ayında ben ondan ayrilmayayim diye ağlayan çocuktu ya ne oldu bu kadar zamanda
Aynı konu, 3 farklı üyelik.
Her seferinde yapma etme diyenlere inat adama koşmanız cabası.
Önceki konunuzda yazmıştım Allah akıl fikir versin diye. Vermeyecek gibi
Aynı konu, 3 farklı üyelik.
Her seferinde yapma etme diyenlere inat adama koşmanız cabası.
Önceki konunuzda yazmıştım Allah akıl fikir versin diye. Vermeyecek gibi
Cidden ben bu kişiyi çok merak ettim özelden fotosunu göndersene bakayım kıvançtan mı yoksa çağataydan mı daha yakışıklı çünkü böyle takıntı yapman için ultra yakışıklı olması lazım başka açıklama bulamıyorum yaptıkların çok saçma
Cidden ben bu kişiyi çok merak ettim özelden fotosunu göndersene bakayım kıvançtan mı yoksa çağataydan mı daha yakışıklı çünkü böyle takıntı yapman için ultra yakışıklı olması lazım başka açıklama bulamıyorum yaptıkların çok saçma